reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam kochane kolezanki.
Widze, ze nasza grupa ciagle rosnie:-). Niedlugo sie nie polapie:sorry:.
Oczywiscie witam wszystkie nowe kolezanki:tak:.
Ja melduje, ze u nas wszystko oki. Pogoda w Polsce dopisuje, jest dosyc slonecznie i cieplutko kazdego dnia. A od srody zapowiadaja upaly, wiec pewnie bede codzien plazowac. Bylismy juz raz nad jeziorkiem i malemu tak sie spodobalo moczenie nozek, ze wlazl z pampersem do wody po same pachy:-D.
A tak ogolnie ciagle jestesmy zaganiani. Odwiedzamy rodzinke i ganiamy po lekarzach, bo jak tu jestem to chce sie dokladnie dowiedziec jak rozwija sie moje dziecko:tak:. Sama tez musze odwiedzic dentyste i kilku specjalistow. Oczywiscie prawie wszystko prywatnie, bo nasze europejskie karty zdrowia pokrywaja koszta tylko naglych przypadkow, niestety:dry:.
Jak juz co niektore z Was zauwazyly scielam swojemu malemu wlosy. Teraz wyglada jak prawdziwy chlopczyk, ale swego uroku chyba nie stracil:cool2:. Jest mu napewno duzo lzej, szczegolnie w te cieple dni, no i czesania jest mniej:-D. Dziekuje Wam za mile komplementy na naszej klasie:tak::-).
Jak tylko znajde chwilke to bede tu do Was zagladac. Zycze Wam udanego spotkanka. Dolacze do Was juz w sierpniu.
Buziaczki:-)

reklama
witam Wszystkie bardzo serdecznie
Ostatnio tu nie zagladalam ale z Dawidkiem ciagle cos jest. Obserwujemy go ciagle, teraz nawet jest dobrze ale dostalismy skierowanie na czwartek do Pediatric Clinic. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i bede mogla spokojnie przespac cala noc.

Przeczytalam ze spotkanko sie udalo;-) brawo brawo.
Ostatnio w niedziele wyciagnelam Tomka na ten carboot w bradfort. Ooooo matko ale sie naszukalismy ;-). Chcialam kupic jakis wozek dla malego ale nic ciekawego nie bylo. Jasminka kupila lozeczko dla lalek ;-)
Wozek ostatecznie kupilismy w Leeds na niedzielnym markecie.
A ja codziennie ucze sie po 10 nowych slowek i powiem Wam ze jak narazie trzymam sie niezle ;-)
Dawidek wlasnie wstal po 3,5 godzinnym spaniu :szok::-):-):-) Kochane malenstwo.
To tyle, przepraszam ale przeczytalam wasze posty tak pobierznie. Jak bede miala juz pewnosc ze z Dawidkiem jest wszystko dobrze i nie ma padaczki to bede wiecej do was zagladala. Jakos przez te nerwy to weny nie mialam.

Nefretete - a jakie filmy lubisz? Ja przepadam za filmem "Efekt motyla", "21 gram", "miasto aniolow"

pozdrawiam

jasminka dzieki :-) efekt motyla widzialam- rewelacja jak dla mnie, pozostale dwa zaraz sobie ściągne. jak to moja kuzynka stwierdzila- lubie filmy na ktorych mozna sie troche pobac hehe psychologiczne, gdzie czasami trzeba pomyslec...

cfcgirl cos ze specjalna dedykacja odemnie YouTube - Dekoder TV TRWAM przetrwaj do konca. wczoraj poprostu plakalam :-D

No dziewczynki ja jestem teraz sama w domku bo wygoniłam chłopaków do Peel Parku:tak:.Nie ukrywam że bardzo mnie to cieszy:-).A mały pewnie wróci wykończony bo to będzie już jego drugi dzisiaj wypad do parku;-).Ale co tam może dzięki temu szybko dzisiaj pójdzie spac ,a nie jak wczoraj:no:.Oczywiście dziękuje naszym dziewczyną za dzisiejsze spotkanie w parku było jak zwykle bardzo miło:-).Fajnie że widzimy się jeszcze w piątek.

nefretete 101 wiem jak się czujesz ja siedziałam w domu z dzieckiem przez dobry rok i czułam się z tego powodu bardzo zdołowana .Zero koleżanek i internetu to było coś strasznego bo z natury jestem towarzyska,ale się wymęczyłam nawet nie chcę tego wspominac:no:.Teraz dzięki dziewczyną z forum mam co robic,a co najfajniejsze jest z kim się spotkac i wypic kawkę no i mały ma też towarzystwo co jest bardzo ważną sprawą w jego wieku.

nio mam nadzieje ze jak za dwa miesiace urodze mojego skarbeczka to mi tak samej przykro nie bedzie... chociaz z malenstwem pojde na spacer... teraz to tylko na rog do sklepu po chlebek i to wszystko... ostatnio mam dziwne zawroty głowy wiec sama boje sie gdzies dalej wybrac,a do tego jak za duzo pochodze to mnie w pachwinie rwie ze szok. wczoraj z tego bolu zejsc po schodach nie moglam i bylam zmuszona zjechac na dupie ale co ttam trzeba byc twardym nie mientkim :-p

Ale cisza grobowa:wściekła/y:.No moi już dawno w domku.Oczywiście tata wrócił bez humoru bo myślał że będzie sobie leżec na trawce i się opalac ,a mały mu uciekał ,albo kład się na na tatę.I tata ogólnie mało zadowolony z wypadu do parku dobrze mu tak niech zobaczy jak to jest:tak:.

Ja dopiero weszlam do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jak zwykle zaszalalam!!!!!!!Ale chyba wszystko juz kupilam i nawet buty dla Oli znalazlam i do tesciowej prezent kupilam!!!
Spotkanko jak zwykle udane bylo bardzo milo!
Niunka,kasia-a wy jak?zakupy sie udaly?

reklama
Hallo czy tu warto jeszcze dzisiaj zaglądac czy lepiej dac sobie spokój :eek:?Mój mały śpi już dzisiaj od 19 ciekawe czy do rana tak ładnie będzie spac:cool:.Pewnie obudzi się na mleczko bo nie zjadł kolacji taki był śpiący dobrze że zdążyliśmy go umyc.

Do góry