reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ola juz spi!a ja mam wolny wieczor i chyba obejrze sobie komedie romantyczna-tak jakos mnie naszla ochota.Wogole mam dzis jakis taki przymulony dzien-nic mi sie nie chce!!!!!!
A wy co porabiacie???
4muchy-mieszkamy w tym samym miescie a tu nas dzieli az 15 km.

4MUCHY-No ja tez sie zdziwilam jaki to w sumie kawal,jak jechalysmy do Kasi to tez sprawdzalam ale jedzie sie jakies 15 minut jak nie ma korkow,nam szybko sie udalo dojechac.No to fajnie ze bylas tylko z nauczycielka,wiecej zawsze mozna sie nauczyc;-)
KASIA8118-NIc sie nie stalo pilnego z Sylwia,tylko ona poszla do takiej znajomej dentystki a ona idzie jutro na urlop,wiec by sie nie zalapala potem:tak::tak:
oleska-Jeszcze na ktora godzine to nie wiem:no:trzeba zapytac dziewczyn jak im pasuje godzina.Wiec pytam ??:tak:

ja tak troszkę z innej beczki... jak byscie mogly wypisac tytuly jakis fajnych filmow... bo to co kojazylam to juz wszystko sciagnelam i oblukalam... brakuje mi pomyslow :baffled:
a czasu mam od cholery i pierdolca dostaje :rofl2:

Ja nie moge, nie ma z kim pisac!!!!!Nie macie ochoty na pogaduchy???Sama do siebie mam pisac?!no co jest-nudziary jestescie:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Jak nie to nie,mam nadzieje ze bedziecie jutro w parku?!!!!

No my tez juz w domciu:tak:Spotkanie oczewiscie udane i piszemy sie na kolejne,:tak:Moj Janusz powiedzial ze teraz moga faceci zalozyc Tatusiowie z Bradford i okolic:-D:-D:-D
NEFRETETE-bardzo milo Ciebie bylo poznac,tymabrdziej ze jechaliscie z tak daleka:-)
VIOLA-to jak twoj maz pracowal na nocki a ty w dzien,to rozumiem ze on sie opiekowal wasza corcia,tak?i dawal rade??jak tak to jestem pelna podziiwu:tak::tak:nie martw sie jakos sie wkoncu ulozy:tak:tutaj sa jednak lepsze persperktywy niz w polasce,nie?

w odpowiedzi :)

DORIS - tak, dobrze rozumiesz ;) po nocce wracal do domu przed 7, ja szybko na autobus a on opiekowal sie nasza Corcia. Bylo ciezko mu, czasami bardzo, ale nie bylo innego wyjscia.Mam nadzieje ze sie ulozy ;) bo juz tyle czasu minelo...czekam ciagle na Child Tax :( wiele by nas podratowal... :) a tutaj tak, rzeczywiscie jest duzo lepiej niz w Polsce, tylko tak dlugo wszystko to trwa....zalatwianie wszystkiego i czekanie na to. Ludzie sa inni, kultura w autobusach, urzedach itd...naprawde jako obcokrajowiec czuje sie rzeczywiscie szanowana. To naprawde cieszy :) Ja juz po pracy, zmeczona ale ciesze sie ze w koncu w domu :)

Przepraszam ze dopiero teraz, pisalam wczesniej ale znow net mi nie chodzi :( oszalec mozna....juz 2 dzien. Witajcie nowe mamusie ktore mnie zauwazylyscie :) tak milo :) no i nie nagadalam sie z Wami niestety dzisiaj...ale moze jutro sie uda ;) pozdrawiam Was, dobrej nocki zycze :)

Czesc dziewczyny!!Oj widze wszystkie maja problem z wejsciem na BB:wściekła/y::wściekła/y:Co sie dzieje z ta strona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja w parku napewno bede i KASIA8118 tez i ASIUNIA tez:-):-)Mam nadzieje ze KASIUNIA I FABIAN i Niunka tez beda:-):-)
VIOLA-szkoda ze Ty pracujesz,bo bus tez mogla przyjasc,tymbardziej ze masz blisko:-):-)A z tym Tax Credit nie martw sie wkoncu wam dadza i ta cala sume wam zwroca:-):tak:od dnia zlozenia dokumentu i 3 miesiace w tyl:tak:jA czekalam rok :szok::szok:nie wiem jak innym sie udawalo szybciej dostac:no:
Jak moge zapytac macie domek socjalny,czy wynajmujecie??moze sprobojcie sobie zalatwic socjal i juz troche kaski odejdzie;-)

reklama
Do góry