reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ola juz spi!a ja mam wolny wieczor i chyba obejrze sobie komedie romantyczna-tak jakos mnie naszla ochota.Wogole mam dzis jakis taki przymulony dzien-nic mi sie nie chce!!!!!!
A wy co porabiacie???
4muchy-mieszkamy w tym samym miescie a tu nas dzieli az 15 km.

4MUCHY-No ja tez sie zdziwilam jaki to w sumie kawal,jak jechalysmy do Kasi to tez sprawdzalam ale jedzie sie jakies 15 minut jak nie ma korkow,nam szybko sie udalo dojechac.No to fajnie ze bylas tylko z nauczycielka,wiecej zawsze mozna sie nauczyc;-)
KASIA8118-NIc sie nie stalo pilnego z Sylwia,tylko ona poszla do takiej znajomej dentystki a ona idzie jutro na urlop,wiec by sie nie zalapala potem:tak::tak:
oleska-Jeszcze na ktora godzine to nie wiem:no:trzeba zapytac dziewczyn jak im pasuje godzina.Wiec pytam ??:tak:

ja tak troszkę z innej beczki... jak byscie mogly wypisac tytuly jakis fajnych filmow... bo to co kojazylam to juz wszystko sciagnelam i oblukalam... brakuje mi pomyslow :baffled:
a czasu mam od cholery i pierdolca dostaje :rofl2:

Ja nie moge, nie ma z kim pisac!!!!!Nie macie ochoty na pogaduchy???Sama do siebie mam pisac?!no co jest-nudziary jestescie:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Jak nie to nie,mam nadzieje ze bedziecie jutro w parku?!!!!

No my tez juz w domciu:tak:Spotkanie oczewiscie udane i piszemy sie na kolejne,:tak:Moj Janusz powiedzial ze teraz moga faceci zalozyc Tatusiowie z Bradford i okolic:-D:-D:-D
NEFRETETE-bardzo milo Ciebie bylo poznac,tymabrdziej ze jechaliscie z tak daleka:-)
VIOLA-to jak twoj maz pracowal na nocki a ty w dzien,to rozumiem ze on sie opiekowal wasza corcia,tak?i dawal rade??jak tak to jestem pelna podziiwu:tak::tak:nie martw sie jakos sie wkoncu ulozy:tak:tutaj sa jednak lepsze persperktywy niz w polasce,nie?

w odpowiedzi :)

DORIS - tak, dobrze rozumiesz ;) po nocce wracal do domu przed 7, ja szybko na autobus a on opiekowal sie nasza Corcia. Bylo ciezko mu, czasami bardzo, ale nie bylo innego wyjscia.Mam nadzieje ze sie ulozy ;) bo juz tyle czasu minelo...czekam ciagle na Child Tax :( wiele by nas podratowal... :) a tutaj tak, rzeczywiscie jest duzo lepiej niz w Polsce, tylko tak dlugo wszystko to trwa....zalatwianie wszystkiego i czekanie na to. Ludzie sa inni, kultura w autobusach, urzedach itd...naprawde jako obcokrajowiec czuje sie rzeczywiscie szanowana. To naprawde cieszy :) Ja juz po pracy, zmeczona ale ciesze sie ze w koncu w domu :)

Przepraszam ze dopiero teraz, pisalam wczesniej ale znow net mi nie chodzi :( oszalec mozna....juz 2 dzien. Witajcie nowe mamusie ktore mnie zauwazylyscie :) tak milo :) no i nie nagadalam sie z Wami niestety dzisiaj...ale moze jutro sie uda ;) pozdrawiam Was, dobrej nocki zycze :)

Czesc dziewczyny!!Oj widze wszystkie maja problem z wejsciem na BB:wściekła/y::wściekła/y:Co sie dzieje z ta strona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja w parku napewno bede i KASIA8118 tez i ASIUNIA tez:-):-)Mam nadzieje ze KASIUNIA I FABIAN i Niunka tez beda:-):-)
VIOLA-szkoda ze Ty pracujesz,bo bus tez mogla przyjasc,tymbardziej ze masz blisko:-):-)A z tym Tax Credit nie martw sie wkoncu wam dadza i ta cala sume wam zwroca:-):tak:od dnia zlozenia dokumentu i 3 miesiace w tyl:tak:jA czekalam rok :szok::szok:nie wiem jak innym sie udawalo szybciej dostac:no:
Jak moge zapytac macie domek socjalny,czy wynajmujecie??moze sprobojcie sobie zalatwic socjal i juz troche kaski odejdzie;-)

reklama
Do góry