reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny!!Oj widze wszystkie maja problem z wejsciem na BB:wściekła/y::wściekła/y:Co sie dzieje z ta strona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja w parku napewno bede i KASIA8118 tez i ASIUNIA tez:-):-)Mam nadzieje ze KASIUNIA I FABIAN i Niunka tez beda:-):-)
VIOLA-szkoda ze Ty pracujesz,bo bus tez mogla przyjasc,tymbardziej ze masz blisko:-):-)A z tym Tax Credit nie martw sie wkoncu wam dadza i ta cala sume wam zwroca:-):tak:od dnia zlozenia dokumentu i 3 miesiace w tyl:tak:jA czekalam rok :szok::szok:nie wiem jak innym sie udawalo szybciej dostac:no:
Jak moge zapytac macie domek socjalny,czy wynajmujecie??moze sprobojcie sobie zalatwic socjal i juz troche kaski odejdzie;-)

No wlasnie wynajmujemy...dowiedzialam sie jak bardzo oplaca sie socjalne....ech...sporo naprawde by odeszlo :) musze sie za to wziac :) pozdrawiam.mi net znow na chwile zalapal wrrrr

reklama
Ja juz jestem:-)cieszycie sie;-):-pprobowalam wczesniej cos napisac ale co sie wzielam to Dawid swoja syrene wlaczal:wściekła/y::wściekła/y:wogole teraz to jest na etapie chodzenia pod raczki i najlepiej by caly dzien tak chodzil:-Da mi plecy to juz do tylka wchodza,ze tak powiem:-(co ja go na dywan posadze zaraz placz:wściekła/y:
No ale juz zasnal po 7:-):-)
Spotkanko jak zwykle udane no i pogadalysmy sobie troche:-)
Asiunia- to juz zakupy na wyjazd masz z glowy,to dobrze.Zostalo Ci juz tylko pakowanko:tak:fajnie masz:tak:
Viola-Wezcie zgloscie sie do Accent yorkshire group i tam napewno szybko dostacie :tak:a ceny za czynsz sa male :tak:my placimy 290 f za miesiac:-Da za wynajem placilismy wczesniej 550 za miesiac.Fakt za domek bez garazu,teraz mamy flat ale jest 250 w kieszeni:tak:

A czy u was tez tak leje:szok:bo u mnie nie dziala telewizja przez ten deszcz:wściekła/y::wściekła/y:

Ja juz jestem:-)cieszycie sie;-):-pprobowalam wczesniej cos napisac ale co sie wzielam to Dawid swoja syrene wlaczal:wściekła/y::wściekła/y:wogole teraz to jest na etapie chodzenia pod raczki i najlepiej by caly dzien tak chodzil:-Da mi plecy to juz do tylka wchodza,ze tak powiem:-(co ja go na dywan posadze zaraz placz:wściekła/y:
No ale juz zasnal po 7:-):-)
Spotkanko jak zwykle udane no i pogadalysmy sobie troche:-)
Asiunia- to juz zakupy na wyjazd masz z glowy,to dobrze.Zostalo Ci juz tylko pakowanko:tak:fajnie masz:tak:
Viola-Wezcie zgloscie sie do Accent yorkshire group i tam napewno szybko dostacie :tak:a ceny za czynsz sa male :tak:my placimy 290 f za miesiac:-Da za wynajem placilismy wczesniej 550 za miesiac.Fakt za domek bez garazu,teraz mamy flat ale jest 250 w kieszeni:tak:

A czy u was tez tak leje:szok:bo u mnie nie dziala telewizja przez ten deszcz:wściekła/y::wściekła/y:

Leje na maxa....:// ciekawe jak jutro bedzie :( Doris a gdzie jest to Accent Yorkshire Group?? a teraz ile macie pokoi itd?? Jestem ciekawa jak to jest u Was z oplatami :) 290 z oplatami juz?

U nas też strasznie pada,ale my nie mamy telewizora. Cały czs zastanawiamy się nad kupnem. Jest jedna rzecz która nas powstrzymuje. Za dużo telewizjii dla dzieciaków no i te reklamy. Bo bajki mam na płytach i dawkuję jak zasłużą.;-);-);-)

KASIA8118-Mialas nosa zeby dzisiaj sie spotkac:-):-)ciekawe jak jurto ma byc??:tak:
Viola-my placimy 290 za sam czynsz,council tax 80 f,woda 20 f ,no prad teraz jakies 20 f ,ale jak zima przyjdzie to pewnie wiecej bo mam ogrzewanie na prad:-)
A ten Accent jest na koncu MANCHESTER ROAD w bradford na tym skrzyzowaniu przy interchange:-)mozna tez przez home hunter ale jak chce sie szybciej dostac to lepiej isc odrazu do ACCENt.

Oj tak zakupy udane i juz wszystko kupione wiec tylko sie pakowac!:-):tak::-D:cool::cool2::happy2:Ja poszlam do sklepu i wlasnie zaczelo padac wiec tak zmoklam ze szkoda gadac!!!!rzeczywiscie kasia miala nosa co do spotkania bo jutro ma padac!!!!!!!!!!!!!Dobrze ze juz w poniedzialek lece do PL.
Karolina- fajnie ze na wakacjach masz czas zeby tutaj zagladac!!!!My jeszcze sie nie znamy osobiscie ale mam nadzieje ze to nastapi!!!!
Ola juz wykapana i teraz sie tuli do tatusia,chyba nawet juz spi!!!!!

A właśnie zaczełam robić listę rzeczy do kupienia przed wyjazdem.

Najważniesze to ubranko dla Julki, bo w pierwszą niedziele po przyjeździe będzie miała chrzest.

O i najważniesza rzecz muszę zrobić nowe zdjęcie Julii do paszportu bo ten już niedługo traci ważność i przy okazji pobytu w Polsce trzeba wyrobić ten pięcioletni. Już się boję jak mi się uda jej zrobić zjęcie zgodne z wymogami biura paszportowego.:szok:

reklama
Do góry