reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dziewczyny tylko 2 fotki wstawiam
Kasia,Niunka-sorki ze was nie ma ale zapomnialam ze mam aparat i przypomnialo mi sie jak juz poszlyscie

Załączniki

• PICT3376.JPG
    PICT3376.JPG
    440,3 KB · Wyświetleń: 29
  • PICT3377.JPG
    PICT3377.JPG
    488,7 KB · Wyświetleń: 33
Doris 78 jedno pytanie mi chodzi po głowie, ale jak się spotykamy to oczywiście gdzieś umyka. Jesteś z Gdańska i Kubę rodziłaś w Gddańsku??? Ciekawa jestem w którym szpitalu,może się "minełyśmy w drzwiach"

Czesc dziewczyny!!!!
Ja na chwile. U nas ciezko ,Maksik juz ma dwa zeby w zwiazku z tym mam lekko przej.....!!!!!!
Dzis zabralismy go do Bolton Abbey ale bylo srednio bo poplakiwal. Ale jak sobie przypomne jego pierwsze trzy miesiace zycia to teraz jestem w stanie zniesc wszystko,hihihi:-)
W kazdym razie podczytuje was na biezaco i jesli tylko bede miala mozliwosc to bede sie odzywala:tak:
P.S. Sylwia ma dobrze,mmmm.... Polska. Ale 12 sierpnia i my lecimy:-)

Jeżeli chodzi o wodę to ta suma została mi narzucona bo taką dostałam książkę z opłatą wody.To dziwne bo nas jest trójka a was jest czwórka .Od czego to zależy?Od dzielnicy?

reklama
KAMA-a na ile lecisz??Ale ty masz dobrze,niedawno bylas wPolsce i znowu jedziesz:-)Ja to jak teraz wroce to dopiero pojade za dwa lata do mojego Gdanska:tak:

Do góry