reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam kochane kolezanki.
Widze, ze nasza grupa ciagle rosnie:-). Niedlugo sie nie polapie:sorry:.
Oczywiscie witam wszystkie nowe kolezanki:tak:.
Ja melduje, ze u nas wszystko oki. Pogoda w Polsce dopisuje, jest dosyc slonecznie i cieplutko kazdego dnia. A od srody zapowiadaja upaly, wiec pewnie bede codzien plazowac. Bylismy juz raz nad jeziorkiem i malemu tak sie spodobalo moczenie nozek, ze wlazl z pampersem do wody po same pachy:-D.
A tak ogolnie ciagle jestesmy zaganiani. Odwiedzamy rodzinke i ganiamy po lekarzach, bo jak tu jestem to chce sie dokladnie dowiedziec jak rozwija sie moje dziecko:tak:. Sama tez musze odwiedzic dentyste i kilku specjalistow. Oczywiscie prawie wszystko prywatnie, bo nasze europejskie karty zdrowia pokrywaja koszta tylko naglych przypadkow, niestety:dry:.
Jak juz co niektore z Was zauwazyly scielam swojemu malemu wlosy. Teraz wyglada jak prawdziwy chlopczyk, ale swego uroku chyba nie stracil:cool2:. Jest mu napewno duzo lzej, szczegolnie w te cieple dni, no i czesania jest mniej:-D. Dziekuje Wam za mile komplementy na naszej klasie:tak::-).
Jak tylko znajde chwilke to bede tu do Was zagladac. Zycze Wam udanego spotkanka. Dolacze do Was juz w sierpniu.
Buziaczki:-)

reklama
witam Wszystkie bardzo serdecznie
Ostatnio tu nie zagladalam ale z Dawidkiem ciagle cos jest. Obserwujemy go ciagle, teraz nawet jest dobrze ale dostalismy skierowanie na czwartek do Pediatric Clinic. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i bede mogla spokojnie przespac cala noc.

Przeczytalam ze spotkanko sie udalo;-) brawo brawo.
Ostatnio w niedziele wyciagnelam Tomka na ten carboot w bradfort. Ooooo matko ale sie naszukalismy ;-). Chcialam kupic jakis wozek dla malego ale nic ciekawego nie bylo. Jasminka kupila lozeczko dla lalek ;-)
Wozek ostatecznie kupilismy w Leeds na niedzielnym markecie.
A ja codziennie ucze sie po 10 nowych slowek i powiem Wam ze jak narazie trzymam sie niezle ;-)
Dawidek wlasnie wstal po 3,5 godzinnym spaniu :szok::-):-):-) Kochane malenstwo.
To tyle, przepraszam ale przeczytalam wasze posty tak pobierznie. Jak bede miala juz pewnosc ze z Dawidkiem jest wszystko dobrze i nie ma padaczki to bede wiecej do was zagladala. Jakos przez te nerwy to weny nie mialam.

Nefretete - a jakie filmy lubisz? Ja przepadam za filmem "Efekt motyla", "21 gram", "miasto aniolow"

pozdrawiam

jasminka dzieki :-) efekt motyla widzialam- rewelacja jak dla mnie, pozostale dwa zaraz sobie ściągne. jak to moja kuzynka stwierdzila- lubie filmy na ktorych mozna sie troche pobac hehe psychologiczne, gdzie czasami trzeba pomyslec...

cfcgirl cos ze specjalna dedykacja odemnie YouTube - Dekoder TV TRWAM przetrwaj do konca. wczoraj poprostu plakalam :-D

No dziewczynki ja jestem teraz sama w domku bo wygoniłam chłopaków do Peel Parku:tak:.Nie ukrywam że bardzo mnie to cieszy:-).A mały pewnie wróci wykończony bo to będzie już jego drugi dzisiaj wypad do parku;-).Ale co tam może dzięki temu szybko dzisiaj pójdzie spac ,a nie jak wczoraj:no:.Oczywiście dziękuje naszym dziewczyną za dzisiejsze spotkanie w parku było jak zwykle bardzo miło:-).Fajnie że widzimy się jeszcze w piątek.

nefretete 101 wiem jak się czujesz ja siedziałam w domu z dzieckiem przez dobry rok i czułam się z tego powodu bardzo zdołowana .Zero koleżanek i internetu to było coś strasznego bo z natury jestem towarzyska,ale się wymęczyłam nawet nie chcę tego wspominac:no:.Teraz dzięki dziewczyną z forum mam co robic,a co najfajniejsze jest z kim się spotkac i wypic kawkę no i mały ma też towarzystwo co jest bardzo ważną sprawą w jego wieku.

nio mam nadzieje ze jak za dwa miesiace urodze mojego skarbeczka to mi tak samej przykro nie bedzie... chociaz z malenstwem pojde na spacer... teraz to tylko na rog do sklepu po chlebek i to wszystko... ostatnio mam dziwne zawroty głowy wiec sama boje sie gdzies dalej wybrac,a do tego jak za duzo pochodze to mnie w pachwinie rwie ze szok. wczoraj z tego bolu zejsc po schodach nie moglam i bylam zmuszona zjechac na dupie ale co ttam trzeba byc twardym nie mientkim :-p

Ale cisza grobowa:wściekła/y:.No moi już dawno w domku.Oczywiście tata wrócił bez humoru bo myślał że będzie sobie leżec na trawce i się opalac ,a mały mu uciekał ,albo kład się na na tatę.I tata ogólnie mało zadowolony z wypadu do parku dobrze mu tak niech zobaczy jak to jest:tak:.

Ja dopiero weszlam do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jak zwykle zaszalalam!!!!!!!Ale chyba wszystko juz kupilam i nawet buty dla Oli znalazlam i do tesciowej prezent kupilam!!!
Spotkanko jak zwykle udane bylo bardzo milo!
Niunka,kasia-a wy jak?zakupy sie udaly?

reklama
Hallo czy tu warto jeszcze dzisiaj zaglądac czy lepiej dac sobie spokój :eek:?Mój mały śpi już dzisiaj od 19 ciekawe czy do rana tak ładnie będzie spac:cool:.Pewnie obudzi się na mleczko bo nie zjadł kolacji taki był śpiący dobrze że zdążyliśmy go umyc.

Do góry