reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ale nudyyyyyyyyyyy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najgorsze jest to że w taką pogodę to TV nam nie działa. Dobrze, że jest jakaś muza na kompie to przynajmniej coś brzęczy w domu. Bo ja nienawidzę ciszy:no::no::no: Próbowałam nawet potańcowac z synem ale on jakoś niebardzo był chętny. Olał matkę i poszedł spac:crazy::crazy::crazy: Ja sobie kawkę zrobiłam i buszuję w necie jak zwykle:-p:-p:-p
Aaaa zaczęłam trochę pakowac ale zostawiłam to w cholerę bo nie mam na to weny dzisiaj:no::no:

reklama
Maksik chyba tez wyczul kiepska pogoda,bo niema humoru. Na lezaco zle,w lezaczku zle,na raczkach zle:crazy:. Dalam mu teraz torebke foliowa do zabawy i sie nią zajal. Ale pewnie tez na 5 minut:-D

my wlasnie po wycieczce w muzeum Tramwaii:-)mielismy jechac na to Wzgorze Abrahama,ale tak lalo :szok:i po drodze znlezlismy wlasnie muzeum tramwajowe:-)ale tez zmoklismy ,bo tam troche bylo na zewnatrz:wściekła/y::wściekła/y:no ale Kuba zaliczyl jazde starym tramwajem,wiec powiedzial ze wycieczka byla udana,tylko ta pogoda:wściekła/y::-(strasznie zmoklismy:baffled::crazy::wściekła/y::-(
kama -a Maksik ,super chlopak no i tak jak Sylwia napisal szybko rosnie,pamietam jak sie zapisalam na te forum ty dopiero co urodzilas,a teraz takie chlopczyk z niego fajny jest.super:-)
kasia8118-ja sie chetnie we wtorek spotkam,tradycyjnie w parku
jasmina-ja tez kiedys taka nauke mialam,5 slowek dzziennie,ale nie mialam motywacji,wiec powodzenia ci zycze,moze tobie sie uda:-)

Ostatnia edycja:
Pogoda straszzzzzna
Dawidek ladnie spal 1,5 godzinki a ja wypucowalam kuchnie i lazienke starlam kurze w calym domku ....huuuu jestem z siebie zadowolona.
Sylwia - kazda podpowiedz odnosnie nauki jest dla mnie bardzo cenna
Doris - jestem bardzo zdeterminowana wiec moze mi sie uda, musi mi sie udac w koncu chce tu zyc i funkcjonowac jak normalny czlowiek.
Kasia 8118 - ja tez nie potrafie odmowic sobie slodyczy.....
Kama - duzyyyyy Maksik, jak ten czas leci.....
Dziewczyny
mysle ze kazda z Was w takiej sytuacji (dot. Dawidka) zaczela by szybko myslec jak ratowac swoje dziecko. Ja tez nie wiedzialam ze bede potrafila cokolwiek zrobic,

Dobra mam zrobione pranie w pralce... niech ktoras kopnie mnie w tylek zebym poszla i w koncu to wszystko porozwieszala bo nie zrobie tego do jutra :angry::tak::-)

Dziewczyny(Doris i Sylwia) starajcie sie o te córeczki bo moj Maksik chciałby miec narzeczoną. Co prawda jest juz kilka dziewczynek na forum ale sa troszke "za stare" dla niego:-D No chyba ze Marysia bylaby chetna,hihihi:rofl::-)

Dziewczyny(Doris i Sylwia) starajcie sie o te córeczki bo moj Maksik chciałby miec narzeczoną. Co prawda jest juz kilka dziewczynek na forum ale sa troszke "za stare" dla niego:-D No chyba ze Marysia bylaby chetna,hihihi:rofl::-)

Helenka nie jest za stara. I w tym samym miescie mieszka....
I zobacz jaka milusinska

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    89,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry