reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris78 tak koniecznie muszą się spotkać. Tylko gdzie i kiedy? Adaś na tej liście pojazów ma jeszcze Tiry. Wujej i kuzyn męża pracują jako kierowy TIR- ów. Czasami jak są w Anglii i blisko bradford to podjeżdżamy na ich parking. No i Adaś może sobie trochę posiedzieć w kabinie pokręcić kierownicą. A najlepsze jest CB radio. Potem przez tydzień przeżywa i oczywiście jak będzie dorosły to zostanie kierowcą TIR-a.

reklama
4MUCHY-mozemy sie umowic ,jak Ci pasuje,w sobote albo w niedziele nastepna ,najpierw gdzies na placu zabaw,zeby chlopaki mogli sie poznac,a nastepnym razem zapraszam do mnie to juz wtedy beda mogli sie pobawic tymi autobusami i tramawjami:-D:-D:-D

Dziewczyny troche mnie nie bylo ale u mnie zawsze sie cos dzieje :crazy:
Moj brat we wtorek mial maly wypadek na rowerze wylecial przed kierownice rozwalil sobie brode reke i cos w noge mu sie stalo i 3 dni lezal w lozku nie mogl chodzic ;/ od wczoraj juz chodzi ale Michas znowu ma temperature od zebow, rece mi opadaja :crazy::baffled:
Widze ze wy tak jak i ja dzis w te pogode sie nudzilyscie no Doris sobie chociaz pochodzila po muzeum ;-);-) mnie koelzanka zabrala na zakupy i tak sie cieszylam jak ni wiem na co a to byly zwykle zakupy w spozywczym sklepie.

Mamusie z Bradford i okolic

1.Niunka 19-82-Edytka mama Szymonka

2.Karolina55- mama Gabrysia

3.Kamalodz- mama Maksika

4.Kasiek83- mama Michałka

5.Kasia j- mama Kubusia i Maciusia

6.Ulcia c- dawno nie pisała

7.Yowka-mama Szymonka

8.Sylwia M-mama Marcelka

9.Doris 78-mama Davida i Kubusia

10.Mw80-mama małego królewicza

11.MamusiaBlaneczki

12.4Muchy- Ewa, mama Julii i Adama

13.Kasia8118-mama Krystianka

14.Asiunia221-mama Olusi

15.Ampar3- Marta, mama Szymonka

16.Kasiunia i Fabian-mama Fabianka

17.Jasmina111-mama Jasminki i Davida

18.Ingrid77x7- mama Helenki

19.Cocolino25-oczekuje córeczki

20.Myszavik- Marzena, mama Victorii

21.Oleska-mama Abi

22.MarlenkaM- mama Dominiczki

23.Nefretete101-Ola, oczekuje Aleksandra
24.Ninnare-Agnieszka, oczekuje córeczki

25.Cfcgirl-Magda, mama Marysi

Ostatnia edycja:
Fiu fiu ale się nas nazbierało:tak::tak::tak:
Magda mój robi sobie wolne w następną niedzielę więc jakby pogoda była to my jesteśmy chętni:tak:

A teraz mykam juz spac. Trzeba zregenerowac się trochę. Muszę nabrac sił na kolejny dzień nudów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry