reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ale nudyyyyyyyyyyy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najgorsze jest to że w taką pogodę to TV nam nie działa. Dobrze, że jest jakaś muza na kompie to przynajmniej coś brzęczy w domu. Bo ja nienawidzę ciszy:no::no::no: Próbowałam nawet potańcowac z synem ale on jakoś niebardzo był chętny. Olał matkę i poszedł spac:crazy::crazy::crazy: Ja sobie kawkę zrobiłam i buszuję w necie jak zwykle:-p:-p:-p
Aaaa zaczęłam trochę pakowac ale zostawiłam to w cholerę bo nie mam na to weny dzisiaj:no::no:

reklama
Maksik chyba tez wyczul kiepska pogoda,bo niema humoru. Na lezaco zle,w lezaczku zle,na raczkach zle:crazy:. Dalam mu teraz torebke foliowa do zabawy i sie nią zajal. Ale pewnie tez na 5 minut:-D

my wlasnie po wycieczce w muzeum Tramwaii:-)mielismy jechac na to Wzgorze Abrahama,ale tak lalo :szok:i po drodze znlezlismy wlasnie muzeum tramwajowe:-)ale tez zmoklismy ,bo tam troche bylo na zewnatrz:wściekła/y::wściekła/y:no ale Kuba zaliczyl jazde starym tramwajem,wiec powiedzial ze wycieczka byla udana,tylko ta pogoda:wściekła/y::-(strasznie zmoklismy:baffled::crazy::wściekła/y::-(
kama -a Maksik ,super chlopak no i tak jak Sylwia napisal szybko rosnie,pamietam jak sie zapisalam na te forum ty dopiero co urodzilas,a teraz takie chlopczyk z niego fajny jest.super:-)
kasia8118-ja sie chetnie we wtorek spotkam,tradycyjnie w parku
jasmina-ja tez kiedys taka nauke mialam,5 slowek dzziennie,ale nie mialam motywacji,wiec powodzenia ci zycze,moze tobie sie uda:-)

Ostatnia edycja:
Pogoda straszzzzzna
Dawidek ladnie spal 1,5 godzinki a ja wypucowalam kuchnie i lazienke starlam kurze w calym domku ....huuuu jestem z siebie zadowolona.
Sylwia - kazda podpowiedz odnosnie nauki jest dla mnie bardzo cenna
Doris - jestem bardzo zdeterminowana wiec moze mi sie uda, musi mi sie udac w koncu chce tu zyc i funkcjonowac jak normalny czlowiek.
Kasia 8118 - ja tez nie potrafie odmowic sobie slodyczy.....
Kama - duzyyyyy Maksik, jak ten czas leci.....
Dziewczyny
mysle ze kazda z Was w takiej sytuacji (dot. Dawidka) zaczela by szybko myslec jak ratowac swoje dziecko. Ja tez nie wiedzialam ze bede potrafila cokolwiek zrobic,

Dobra mam zrobione pranie w pralce... niech ktoras kopnie mnie w tylek zebym poszla i w koncu to wszystko porozwieszala bo nie zrobie tego do jutra :angry::tak::-)

Dziewczyny(Doris i Sylwia) starajcie sie o te córeczki bo moj Maksik chciałby miec narzeczoną. Co prawda jest juz kilka dziewczynek na forum ale sa troszke "za stare" dla niego:-D No chyba ze Marysia bylaby chetna,hihihi:rofl::-)

Dziewczyny(Doris i Sylwia) starajcie sie o te córeczki bo moj Maksik chciałby miec narzeczoną. Co prawda jest juz kilka dziewczynek na forum ale sa troszke "za stare" dla niego:-D No chyba ze Marysia bylaby chetna,hihihi:rofl::-)

Helenka nie jest za stara. I w tym samym miescie mieszka....
I zobacz jaka milusinska

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    89,8 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry