reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Bozzzzzzzzzzzze co tu robic w taka pogode?
Kasia8118- mnie w parku nie bedzie i u ciebie tez nie:-( ale jak wroce to nadrobie:-)

Jasmina-odwazna z ciebie kobitka nie ma co:szok:
Kamalodz- ja mieszkalam w harrogate i wiem ze to male pocieszenie ale lepsze i szybsze jest polaczenie pociagiem . A tak wogole to wspolczuje nie dosyc ze tyle kasy to jeszzcze autko nie chodzi:no:

Juz nie wiem co malemu wymyslac. Sluchajcie ktoras wspominala o tym ze gdzies w Bradford jest miejsce gdzie dzieci moga sie pobawic w pilkach czy inne cus. jak jutro bedzie padalo to bym chetnie skorzystala a moze znacie jakies inne miejsca w zamknieciu niestety.:no:

Doris-fajnie ze wam sie dzien udal

AMPAR-Ja jezdze z Kubusiem na taki plac w Zamknieciu:-D:-D:-D na Halifax Road-to jest boczna od tedo ronda na Odsal-ten plac jest w takim starym budynku na 3 pietrze koo Tesco.Drugi taki plac jest niedaleko Ciebie,kolo Farmer Boys-takiej fabryki :-):-)
KAMA-Ja jeszcze nad coreczka nie pracuje:-)mam zamiar zaczac pracowac jak Dawid skonczy roczek:tak:Pozniej Maksik bedzie mial w czym wybierac:-)oj bedzie :-)

Doris78 to dużo czasu Ci nie zostało nawet nie trzy miesiące.Ty tak poważnie że bierzesz się do roboty jak Dawidek skończy roczek:confused:?Kurcze nudny ten dzień ,ale jakoś zleciało.Pojechaliśmy trochę na zakupy na Foster i Tesco.Mały wybiegał się po sklepach:happy2:.Ciekawe jaka jutro będzie pogoda :baffled: oby nie padało.

Oj dziewczyny ja dzisiaj poszlam o drugiej się położyć na poł godziny a wstałam o czwartej:confused::baffled::baffled:. A i tak spać mi się chce. Ostatnio tak spać mi się spać chciało jak w ciąży byłam ale tym razem to nie to więc pewnie pogoda.:baffled::baffled::baffled:

4MUCHY-oj ,to nasi chlopacy musza sie spotkac,bo widze ze pasjonuja sie tym samym,moj tez uwielbia autobusy,pociagi i tramwaje aha jeszcze samoloty:-):-D:tak:
Tu masz link na te muzeum www.tramway.co.uk bardzo fajnie tam jest,ale nie warto jechac w taka deszczowa pogode,tak jak my,bo mozna bylo tam dluzej zostac,a tu lipa:-(
KASIA8118-no wiesz ,juz pisze kolejny raz ,ze to moje niespelnione marzenie i chce wkoncu to miec:-):-)ale to moze jeszcze troche potrwac,bo wiesz na dziewczynke najlepiej celowac przy koncowce dni nieplodnych:-):-)wiec to moze trwac i trwac:-):-)

reklama
Hej dziewczyny
Ale u was sie dzieje zanim człowiek zdąży poczytac kolejne 5 stron wyskakuje :)
asiunia221 a sprawdzałaś ceny biletów na lotnisko doncaster shefild wizzair tam lata i jest trochu tanszy niz jet2 na leeds bradford
jasmina111 ja jeszcze dzidzia nie mam ale takie cos to mnie .......... nie napisze bo brzydko ale az strach sie bac
kamalodz u mnie bedzie dziewczynka ale nie wiem czy będzie ładna patrząc na mojego faceta ale sie zobaczy :)

Pozdrawiam :)

Do góry