Chociaz jeszcze sie nie znaja to juz Helenka Maksikowi piescia wygraza,hihihihiHelenka nie jest za stara. I w tym samym miescie mieszka....
I zobacz jaka milusinska
reklama
ingrid77x7
mama Helenki i Hani
Nie wygraza piescią ale sie juz oblizuje. Rozpustnica mała!
:-):-):-)
Hi,hiNie wygraza piescią ale sie juz oblizuje. Rozpustnica mała!
ampar3
Fanka BB :)
Bozzzzzzzzzzzze co tu robic w taka pogode?
Kasia8118- mnie w parku nie bedzie i u ciebie tez nie:-( ale jak wroce to nadrobie:-)
Jasmina-odwazna z ciebie kobitka nie ma co
Kamalodz- ja mieszkalam w harrogate i wiem ze to male pocieszenie ale lepsze i szybsze jest polaczenie pociagiem . A tak wogole to wspolczuje nie dosyc ze tyle kasy to jeszzcze autko nie chodzi
Juz nie wiem co malemu wymyslac. Sluchajcie ktoras wspominala o tym ze gdzies w Bradford jest miejsce gdzie dzieci moga sie pobawic w pilkach czy inne cus. jak jutro bedzie padalo to bym chetnie skorzystala a moze znacie jakies inne miejsca w zamknieciu niestety.
Doris-fajnie ze wam sie dzien udal
Kasia8118- mnie w parku nie bedzie i u ciebie tez nie:-( ale jak wroce to nadrobie:-)
Jasmina-odwazna z ciebie kobitka nie ma co
Kamalodz- ja mieszkalam w harrogate i wiem ze to male pocieszenie ale lepsze i szybsze jest polaczenie pociagiem . A tak wogole to wspolczuje nie dosyc ze tyle kasy to jeszzcze autko nie chodzi
Juz nie wiem co malemu wymyslac. Sluchajcie ktoras wspominala o tym ze gdzies w Bradford jest miejsce gdzie dzieci moga sie pobawic w pilkach czy inne cus. jak jutro bedzie padalo to bym chetnie skorzystala a moze znacie jakies inne miejsca w zamknieciu niestety.
Doris-fajnie ze wam sie dzien udal
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
AMPAR-Ja jezdze z Kubusiem na taki plac w Zamknieciu na Halifax Road-to jest boczna od tedo ronda na Odsal-ten plac jest w takim starym budynku na 3 pietrze koo Tesco.Drugi taki plac jest niedaleko Ciebie,kolo Farmer Boys-takiej fabryki :-):-)
KAMA-Ja jeszcze nad coreczka nie pracuje:-)mam zamiar zaczac pracowac jak Dawid skonczy roczekPozniej Maksik bedzie mial w czym wybierac:-)oj bedzie :-)
KAMA-Ja jeszcze nad coreczka nie pracuje:-)mam zamiar zaczac pracowac jak Dawid skonczy roczekPozniej Maksik bedzie mial w czym wybierac:-)oj bedzie :-)
kasia8118
Doris78 to dużo czasu Ci nie zostało nawet nie trzy miesiące.Ty tak poważnie że bierzesz się do roboty jak Dawidek skończy roczek?Kurcze nudny ten dzień ,ale jakoś zleciało.Pojechaliśmy trochę na zakupy na Foster i Tesco.Mały wybiegał się po sklepach.Ciekawe jaka jutro będzie pogoda oby nie padało.
4muchy
Oj dziewczyny ja dzisiaj poszlam o drugiej się położyć na poł godziny a wstałam o czwartej. A i tak spać mi się chce. Ostatnio tak spać mi się spać chciało jak w ciąży byłam ale tym razem to nie to więc pewnie pogoda.
4muchy
doris 78 gdzie jest te muzemu tramwaii?? Adaś przepada za pociągami i takimi innnymi pojazdami.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
4MUCHY-oj ,to nasi chlopacy musza sie spotkac,bo widze ze pasjonuja sie tym samym,moj tez uwielbia autobusy,pociagi i tramwaje aha jeszcze samoloty:-)
Tu masz link na te muzeum www.tramway.co.uk bardzo fajnie tam jest,ale nie warto jechac w taka deszczowa pogode,tak jak my,bo mozna bylo tam dluzej zostac,a tu lipa:-(
KASIA8118-no wiesz ,juz pisze kolejny raz ,ze to moje niespelnione marzenie i chce wkoncu to miec:-):-)ale to moze jeszcze troche potrwac,bo wiesz na dziewczynke najlepiej celowac przy koncowce dni nieplodnych:-):-)wiec to moze trwac i trwac:-):-)
Tu masz link na te muzeum www.tramway.co.uk bardzo fajnie tam jest,ale nie warto jechac w taka deszczowa pogode,tak jak my,bo mozna bylo tam dluzej zostac,a tu lipa:-(
KASIA8118-no wiesz ,juz pisze kolejny raz ,ze to moje niespelnione marzenie i chce wkoncu to miec:-):-)ale to moze jeszcze troche potrwac,bo wiesz na dziewczynke najlepiej celowac przy koncowce dni nieplodnych:-):-)wiec to moze trwac i trwac:-):-)
reklama
cocolino25
Hej dziewczyny
Ale u was sie dzieje zanim człowiek zdąży poczytac kolejne 5 stron wyskakuje
asiunia221 a sprawdzałaś ceny biletów na lotnisko doncaster shefild wizzair tam lata i jest trochu tanszy niz jet2 na leeds bradford
jasmina111 ja jeszcze dzidzia nie mam ale takie cos to mnie .......... nie napisze bo brzydko ale az strach sie bac
kamalodz u mnie bedzie dziewczynka ale nie wiem czy będzie ładna patrząc na mojego faceta ale sie zobaczy
Pozdrawiam
Ale u was sie dzieje zanim człowiek zdąży poczytac kolejne 5 stron wyskakuje
asiunia221 a sprawdzałaś ceny biletów na lotnisko doncaster shefild wizzair tam lata i jest trochu tanszy niz jet2 na leeds bradford
jasmina111 ja jeszcze dzidzia nie mam ale takie cos to mnie .......... nie napisze bo brzydko ale az strach sie bac
kamalodz u mnie bedzie dziewczynka ale nie wiem czy będzie ładna patrząc na mojego faceta ale sie zobaczy
Pozdrawiam
Podziel się: