reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzień Dobry:-):-)

Kasia8118 ja jak ledwo kompa włączyłam mój mąż wparował i mi go zabrał. Oddał dopiero teraz. Przyjedź do Marty to będziemy się nawzajem pocieszac, bo ja tez mam dzisiaj pdly nastrój:crazy::wściekła/y:

Ampar ciasto juz upiekłam, nawet dwa:tak::tak:

Kurcze też ciągle myślę o Niuńce i o tym co się im przytrafiło. Kij z tym laptopem ale naprawde całe szczęście że Szymonowi i Babci nic się nie stało. Jeny ja czasami w nocy schodzę na dół żeby się napic:szok: chyba przestanę to robic:szok: bo jak sobie pomyślę że mogłabym spotkac kogoś na dole:wściekła/y:

Doris78 tu na BD2 jeszcze dzisiaj nie padało:-).Właśnie skończyłam szorowac łazienke i umyłam włosy.Mały ogląda bajki jak skonczy to muszę go uśpic bo ledwo już chodzi jakiś markotny jest i wiecznie się tuli.Ja nie wiem czy nawet dzisiaj po zakupy wyjdę bo mam dzisiaj podły nastrój:wściekła/y:.Może jak mały pójdzie spac to położę się koło niego i trochę się zrelaksuje bo jakaś taka jestem dzisiaj dziwna.Nie do życia.

Jak przeczytalam co sie wydarzylo Niunce to normalnie jestem przerazona. Nie do pomyslenia jest dla mnie ze takie sk......ny potrafia wejsc kiedy domownicy sa w domu:szok::crazy::no::angry:
Dobrze ze nikomu krzywdy nie zrobili.
Dziewczyny to milego spotkanka!!!!
Ja jak zwykle sama na posterunku z Maksikiem!!!!

Czesc dziewczyny
Kurcze jestem w szoku! Biedna Niunka i jej rodzinka, tak jak pisalyscie dobrze ze nic domownikom nie zrobili. Od jakiegos czasu moj maz spi w salonie a ja z dziecmi na gorze. Spi na dole bo ostatni wraca taki zmeczony z pracy ze pszysypia przed telewizorem a ja nie mam serca go potem budzic. Ja zawsze mam cykora zostac sama w domu na noc jak maz czasami wyjezdza do Londynu na kilka dni. On sie dziwi czego ja sie boje????? A wlasnie czegos takiego jak u Niunki sie stalo.

Bylam dzisiaj w JobCenter mam nadzieje ze bez problemu nadadza mi ten NIN bo chcemy starac sie o WTC. No zobaczymy, trzymajcie za mnie kciuki wszystkie :tak:
Jasminka ma dzisiaj dzien wolny w szkole i co postanowila robic??? Ogladac telewizje bo tak sie stesknila za mini mini :tak:

Hej mamuski musze sie wam pochwalic bo pekam z radosci :-):-):-) moj maz dzis wstal rano i powiedzial pakuj sie jedziemy do Paryza i myslalam ze on sobie zartuje ale na serio dzis o 6 .30 lece ale superowo:)
To wszystko z okazji naszej 5 rocznicy slubu jutro ale fajnie co:-):-):-)
Mala zostawiamy u tesciow na 3 dni mam nadzieje ze ona wytrzyma to jej pierwszy raz z dala od nas, ja pewnie bede sie caly czas zamartwiac:baffled::baffled::baffled: ale co tam kiedys trzeba ja u dziadkow zostawic.
Trzymajcie sie odezwe sie jak wroce.
Buziaki;-)

Oleśka no nie powiem super ten twój mąż tylko można Ci po gratulowac takiego romantyka:-) mój to jakiś taki chyba mało romantyczny i pomysłowy co do twojego:-(.Ja mam we wrześniu 4 rocznice ślubu,ale nie spodziewam się niczego ciekawego pewnie standardowo dostanę bukiet róż:no:.Zyczę przyjemnego zwiedzania;-).Rób dużo zdjęc to chociaż oko sobie na cieszę:tak:.

Witam sie dziewczynki.
Wizyte w konsulacie w Manchesterze mamy juz zaliczoną. Kurcze ale super- zadnych kolejek, zadnych stresów. Jedyne co nam lekko zgrzytnęło to to że nie zakceptowali zdjecia Helenki. Idioci. Nie podobało im sie że Mała ma rączke przy twarzy. Przecież to wogóle jest smieszne żeby poważnie traktować zdjęcie 3 miesięcznego dziecka. A zrobienie tego ujecia i tak pochłoneło mi 4 próby. Troche nas tym wkurzyli ale skoro tak to poszlismy w miasto zrobic nowe zdjecie u fotografa. Mój Kuba po drodze lekko zażenowany komentuje: "Rączka przy buzi...Dobrze że im srodkowego palca nie pokazała!" Na co nasze slodkie dziecko, na nowym zdjęciu wyraziło swój stosunek do szacownej instytucji pokazujac jezyk. Córeczka tatusia. Kręcili nosami ale przyjeli.
Sylwia pytałas o ten Twój paszport opóźniony (ojej mam nadzieje że to ty pytałas). A więc babka w konsulacie powiedziała że "taka odrobine to mógł sie opóźnić" ale z drugiej strony nam nie chciała wysłać pocztą (i mają już tego wiecej nie robić) bo ostatnio im sie jakis paszport zgubił. Mam nadzieje że Cie nie załamałam.
My mamy odbiór dopiero 31 lipca takze do Polski pojedziemy dopiero w sierpniu. Cholera, nie załapie sie na urlop mojej mamy. Szkoda.
A z wiadomosci domowo-rodzicielskich to zauważyłam że kończy mi sie mleko. To smutne. Tyle sie naszarpałam, walczyłam jak lwica, żeby wykarmic to dziecko piersią chociaż do 6 miesiąca a tu ledwie 3 minęło a mi cycki wysychają. Jak wprowadzałam butelke to proporcje wyglądały 1 butelka (120ml) a reszta z cycka. Teraz sciągam pokarm i z całego dnia wychodzi mi jakies 150 ml. Może to chwilowy spadek ale powoli przyzwyczajam sie do mysli że lada moment bede musiała oderwać dziecko od piersi.
Może bedzie jak u mojej siostry. Ona pierwsze karmiła 3 miesiące a drugie rok. Ta natura jest niedozrozumienia!
Buziaki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oleska no super masz chłopa!:szok::tak:
Niunia bardzo mi przykro z powodzu tego włamania. Tylko dlatego że to forum publiczne nie napisze co o tym dokładnie mysle :crazy::crazy::crazy:

Do góry