reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oleska męża to tylko pogratulowac:tak: Taką niespodziankę Ci zrobił:-)

Ingrid ja dzisiaj właśnie dzwoniłam do Konsulatu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Muszę to normalnie powiedziec że Polska to porąbany kraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Paszport jeszcze z Warszawy nie przyszedł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kuriera mają raz w miesiącu więc może, podkreślam może będzie 30 czerwca. Ale zanim oni te paczki rozpakiją, zanim wbiją w komputer to też kilka dni minie. A Rafał 4 lipca już jedzie więc paszportu się nie doczeka:no::no::no:
Jeszcze o tyle dobrze, że na dowód będzie mogł jechac tylko że ja mam małego stresa bo na dowodzie ma inne nazwisko niż na prawku(a jedzie samochodem). Weżmie ze sobą akt ślubu wrazie jakby były gdzieś problemy że ma inne nazwisko na dokumentach.
Ale kumacie, PÓŁ roku czekac na paszport:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A spotkanie było baaaaardzo fajne:tak: Słoneczko super świeciło:tak: Każda z nas przyniosła ciasto domowej roboty:-p a Marta zrobiła pyszną kawkę. Te które nie dotarły niech żałują;-)

Byłam ja z Dorotą i Cfcgirl dojechała do nas:tak: A z ciastem to wiesz, mogłaś zrekompensowac to jakoś inaczej np sałatką owocową albo kiełbasą na grilla. A tak na serio jakbyś nic nie przyniosła to tez nic by się nie stało. Zapłaciłabyś tylko funta za wjazd bo Marta bramkę zrobiła:-p:-p:-p

OLESKA-ale niespodzianka,super:-):-)normalnie pozazdroscic:-)napisz koniecznie potem jak bylo:-):tak:

No a u AMPAR bylo bardzo fajnie:tak:pogadalysmy sobie,pojadlysmy pysznych naszych wypiekow:tak::-p:-Ddzieci pospaly i pobiegaly:tak:
AMPAR-u Ciebie na tym ogrodku wogole wiartu nie czuc:-)po drodze wysiadlam do sklepu i taki wial wiatr ,ze Dawid czapke zgubil:tak:Nastepnym razem mozemy sie u mnie spotakc ,ale ja nie mam niestety ogrodka,:no::-:)crazy:
4muchy-szkoda ze Ty tez niedotarlas:-(

No to fajnie się obżarłyście łakomczuchy:-).Ja zdecydowałam się wyjsc z małym na plac zabaw bo było mi go żal że siedzi w taką pogodę w domu:-(.I poszłam na ten plac koło Niunki i Kasi,ale długo tam nie zabawiłam bo strasznie tam dzisiaj wyglądało komuś się chyba nudziło bo wszystko po chlapane białą farbą ,pełno śmieci i ławki wysmarowane chyba masłem jeszcze nóż tam leżał :no::no::no:szok szkoda gadac:szok:.Zgarnęłam małego do wózka i wio na zakupy.

kasia8118-no pewnie ze szkoda,ze ciebie nie bylo:-):-)Ale ty juz wczoraj mowilas ,ze nie bedziesz,A 4muchy pisala,ze bedzie:-):-)
Oj zaluj ,zaluj,ze cie nie bylo:-)
Ide z chlopakami na dwor,bo Kuba sie nudzi,yulko bajki i bajki,oszalec idzie

To rzeczywiscie zalowac trzeba ze nie bylysmy!:-(U kogo nastepna kawka???Mam nadzieje ze bede mogla wtedy przyjsc:tak::tak:!!!!!Jakby co to ja zapraszam do siebie!!!!
Ja wlasnie skonczylam sprzatac w szafkach,wlaczylam pralke bo jakos mi sie nudzi!!Jeszcze na dodatek dostalam co cos co sie dostaje raz w miesiacu i umieram!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry