reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No ja już wspominałam że w przyszłym tygodniu kawka u mnie:-).Najlepiej pasuje mi piątek ;-).Można robic zapisy :-D.Wiem tylko tyle że zdecydowała się byc Doris czekam kto jeszcze chętny.

reklama
Ampar dzięki za zaproszenie. Fajnie się bylo z Wami spotkac. Marysia serdecznie pozdrawia przyszlych mężów:-):-) W autobusie się obudzila ,ale grzecznie leżała i jak wróciłam do domu od razu do mlekopoju.
Ingrid ja też zauważyłam,że z jednego cycka mało mi leci, z lewego. Przystawiam do niej Marysie, ale zawsze musze ją dokarmiać prawym. Boje się ,że tez szybciej będe musiała wcześniej na butelkę przejść.
Niunka wiem co przezywasz. Przeszłam to samo. Współczuje ci kochana, ale całe szczeście w tym nieszczęściu,że zgonęły tylko rzeczy materialne...Świnie,żeby im ręce pousychały:wściekła/y::crazy::crazy::crazy::wściekła/y:
Oleska czekamy na romantyczne zdjęcia...
Pozdrawiam i do zobaczenia

Hej dziewczyny
Szkoda ze nieobecnych nie bylo.
Pogoda super dopisala, buzia mnie piecze. A wy jak opalone?
Kasia8118- ciasta byly naprawde przepyszne
Sylwia- moj skosztowal nawet twojej zupy tiramisu:-)
Moj maly juz padl wiec mam wolny piatkowy wieczor. Wlasnie trzasnelismy sobie z mezem ciderka;-)
Oleska- romantycznych wrazen z okazji rocznicy zycze
My mamy 13 rocznice jak sie poznalismy w lipcu i tez cos planujemy no ale taka zaskoczka jak miala oleska- bardzo mile, bardzo

Kasia ja poprostu nie wiem ile wyplacic z bankmatu:no: Czy może konwój jakiś zamówic do przewożenia kasy:rofl2: Ja zapłacę każdą cenę za spotkanie u Ciebie:-p;-)
No właśnie ciekawe. Pewnie jak wrócimy to będą tylko trzy strony:-p:-p
Pewnie wszystkie się czają tylko pisac nie chcą:-p

reklama
Do góry