reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

A ja właśnie kuchnię posprzątałam:crazy: jeszcze prasowanie mnie czeka:wściekła/y:
Ktoś tu pisał, że lubi prasować:confused: chyba Kasia i Fabian:tak: zapraszam Cię kochana do mnie, zapewnię Ci rozrywki na trochę:-p:-p:-p

reklama
No jestem!!!
Ja to nie bardzo wiem co wam napisac dziewczyny.Moze narazie tylko tyle ze niunka nie bendzie mogla narazie z wami pisac:no::no::no:
Wlamali im sie do mieszkania,ukradli laptopa i nie tylko zreszta!!!
W domu w nocy byla tylko niunki mama i Szymon.
Niunka wszystko wam opowie.Kazala was wszystkie pozdrowic.

Sylwia jak masz cos do prasowania to dawaj ja chetnie.Byle nie za duzo bo jutro do pracy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wiecie co. Siedze i to przezywam teraz. Szczegolnie ze szymon byl w domu z babcia. Jak dobrze ze nic sie nie stalo. Az nie chce mi sie pisac. Ide spac
Dobranoc

Czesc dziewczyny ciężką miałam noc bo mały obudził mi sie w nocy miedzy 2 a 3 ze strasznym rykiem.Nie wiem co mu się stało ale strasznie płakał i długo to trwało nim go uśpiłam.Następna po butka o 5.55 i to już na dobre.Fatalnie się czuje bo nie mogłam wczoraj spac po tym co napisała Kasiunia i fabian tak sie zdenerwowałam.Szok co za tupet włamac się komuś do domu jak jest ktoś w środku.Najgorsze że był tam mały.Najważniejsze że nikomu się nic nie stało.Niunka1982Współczuje serdecznie:confused:.Kasiu przekaż pozdrowienia od nas Niunce.Ampar3 sorki ale po tej fatalnej noc nie mam ochoty nigdzie się ruszac chyba spędzę dzień przed kompem,ale następnym razem będę na 100 procent;-). Po powrocie z Polski zapraszam do nas.Dziewczyny życzę przyjemności na zlocie u Ampar3.Szkoda że nie załapie się na babeczki :baffled:.

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki.Jakos nie mialam nastroju na pisanie :-(Ale chyba sie nie stesknilyscie za mna?!
Masakra z tym wlamaniem,jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: .Dobrze ze nic nikomu sie nie stalo!Kasia pozdrow serdecznie niunke!!!!!

Ostatnia edycja:
DZIEN DOBRY:-):-):-)Rety ale pogoda,u mnie przed chwila tak lalo:szok:a teraz juz pieknie, slonce swieci i niebo jest bezchmurne:szok:Ja juz Kube do szkoly zaprowadzilam ,Dawid spi a ja mam godzine wolna:-):-)
AMPAR-wstalas juz?bo my zaraz przyjezdzamy:tak::-):-pmam nadzieje ze trafimy:-)a jak nie to bedziemy dzwonic:happy:

reklama
Do góry