reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny melduje się że jestem już w domku.Wróciłam 20 minut temu bo mąż zle zrozumiał mojego smsa i po pracy pojechał na obiad i czekał aż zadzwonie.Trochę się zdenerwowałam:wściekła/y: pózniej jezdziliśmy po aptekach żeby kupic małemu maści.Sporo objechaliśmy ,ale w końcu się udało:-).Jestem zmęczona po tym dzisiejszym maratonie:-(.Dzięki dziewczynki za spotkanie było fajnie,ale jak zwykle mało co sobie po gadałam :tak:.Fajnie że były nowe dziewczyny:-).

reklama
Hej kochane !
Ja wkoncu dotarlam do domu :-)padam a jeszcze czekam mnie sprzatanko:-(
Fajnie bylo sie spotkac i was pozac choc tez za duzo sie nie nagadalam bo moja Abi przezywa jciekawosc swiata juz odkad zaczela chodzic :-):-):-)hehe

Dzis bylam u lekarza i musial wyslac drugi raz list do poloznej ale oni maja balagan:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje za za dwa tyg bede miala skan bo chciala bym zobaczyc naszego nowego czlonka rodzinki;-)
Pozdrowionka

Mi jakos szybko dzisiaj udalo sie wrocic. Bylam juz o 15.
Milo bylo poznac nowe kolezanki w realu i spotkac sie ze starymi.
4muchy- wysylam ci wiadomosc z adresem i nr tel
To ktora jeszcze wpada jutro na kawe. Doris i Sylwia beda ok 11godz

pranie mi wyschlo, tez mam zakwasy przez to ze wysiadlam gdzies za tesco i potem dralowalam na piechote do lister parku. Caly czas pod gorke bylo.
No to pa

A ja dopiero 1,5 godz temu wylądowałam w domu. Bylam jeszcze u Kasi i Fabiana na włoskach.
Dziękuję wszystkim mamom za spotkanie, bylo bardzo miło.
Apar- adres dostałam postaram się przyjechać.

Dzisiaj chyba już nic nie napiszę, jestem wykończona. Teraz tylko kąpiel i spać. Pa pa dobranoc

reklama
Do góry