reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny melduje się że jestem już w domku.Wróciłam 20 minut temu bo mąż zle zrozumiał mojego smsa i po pracy pojechał na obiad i czekał aż zadzwonie.Trochę się zdenerwowałam:wściekła/y: pózniej jezdziliśmy po aptekach żeby kupic małemu maści.Sporo objechaliśmy ,ale w końcu się udało:-).Jestem zmęczona po tym dzisiejszym maratonie:-(.Dzięki dziewczynki za spotkanie było fajnie,ale jak zwykle mało co sobie po gadałam :tak:.Fajnie że były nowe dziewczyny:-).

reklama
Hej kochane !
Ja wkoncu dotarlam do domu :-)padam a jeszcze czekam mnie sprzatanko:-(
Fajnie bylo sie spotkac i was pozac choc tez za duzo sie nie nagadalam bo moja Abi przezywa jciekawosc swiata juz odkad zaczela chodzic :-):-):-)hehe

Dzis bylam u lekarza i musial wyslac drugi raz list do poloznej ale oni maja balagan:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje za za dwa tyg bede miala skan bo chciala bym zobaczyc naszego nowego czlonka rodzinki;-)
Pozdrowionka

Mi jakos szybko dzisiaj udalo sie wrocic. Bylam juz o 15.
Milo bylo poznac nowe kolezanki w realu i spotkac sie ze starymi.
4muchy- wysylam ci wiadomosc z adresem i nr tel
To ktora jeszcze wpada jutro na kawe. Doris i Sylwia beda ok 11godz

pranie mi wyschlo, tez mam zakwasy przez to ze wysiadlam gdzies za tesco i potem dralowalam na piechote do lister parku. Caly czas pod gorke bylo.
No to pa

A ja dopiero 1,5 godz temu wylądowałam w domu. Bylam jeszcze u Kasi i Fabiana na włoskach.
Dziękuję wszystkim mamom za spotkanie, bylo bardzo miło.
Apar- adres dostałam postaram się przyjechać.

Dzisiaj chyba już nic nie napiszę, jestem wykończona. Teraz tylko kąpiel i spać. Pa pa dobranoc

reklama
Do góry