reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny!!!
Dziolcho Sylwia-Ja nie spie!!!!!:-):tak:juz od prawie 6:szok::szok::szok:
Jasmina-Gratulacje dla Dawidka,zobaczysz zaraz jak pojdzie to tylko bedzie sie z Jasminka ganial:-)Ja tez jak patrze na Dawida jak Kuba do niego mowi ,to tez widze zeby z checia za nim poszedl ,a tu klapa jeszcze nie umie.:-)A jak tam Jasminka w szkole??No i niech dzieciaczki wracaja do zdrowia:-):-)

reklama
Doris - w szkole bywa roznie. Entuzjazm juz minal i widze ze jest jej naprawde ciezko. Co tu duzo pisac angielskie dzieci do najprzyjemniejszych nie naleza i do tego jeszcze trzeba dodc ich wychowanie. Jest jej naprawde ciezko, musze dodac ze jest bardzo niesmiala wiec wiesz.... bawi sie sama, stroni od innych dzieci. Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy. Ale chce chodzic do szkoly. Minely dopiero 2 tygodnie.

Sylwia - jak to zrobilas ze masz i suwaczki i zdjecia w podpisie? Chcialam dolozyc jeszcze jeden suwaczek i juz mi sie nie miesci....:-(

Ja nie wiem:-) Poprostu wkleiłam kody i mi wyszło:tak: Nawet nie wiedziałam, że tam są jakieś ograniczenia w miejscu. Ale musisz chyba dalej próbowac bo wiele dziewczyn ma trzy suwaczki i jeszcze zdjęcia. Może spróbuj suwaczek z innej strony:-)
No i szkoda Jaśminki:-( Trzymam kciuki żeby się zaaklimatyzowała i żeby przełamała swój wstyd:-)

Hej dziewczyny ja też już dawno nie śpie chociaż w lóźku leżałam do 7.30 bo spałam w pokoju małego sama a on z tatą w dużej sypialni.Obudziłam się o koło 6 rano,ale udawałam że śpie żeby mąż nie wręczył mi małego i nie poszedł spac.Mój ma wolne dzisiaj i jutro więc niech się wykaże trochę bo ja mam już dosyc tego wstawania o 6 rano.Ale dałyscie czadu wczoraj na forum:-) miło było co czytac;-).

kasia8118 - fajnie ze troszke polezakowalas sobie sama. Moj maz zawsze szuka podstepu jakby mi tu szybko oddac Dawidka. Ostatnio moj maz przeszedl samego siebie i jak poszlam pod prysznic pochwili uslyszalam ze juz jest z Dawidkiem pod drzwiami lazienki. Nerwa takiego dostalam ze ho ho. 5 minut nie potrafi pobyc sam z dzieckiem.

A ja pije druga kawe i chyba wybiore sie z dziecmi na Car Boot. Widzialam reklame ze bedzie na Cookridge kolo Strazy Pozarnej.
Wcale nie czuje zeby to byla sobota. Maz oczywiscie w pracy.

a u nas jak już się zdarzy że Rafał ma wolne to nie wstanie nigdy z łóżka pierwszy:no: będzie tak długo leżał aż ja wstanę:wściekła/y::wściekła/y: bo kto pierwszy wstaje to robi kawę i śniadanie:crazy::rofl2:

Moj Tomek zawsze wstaje pierwszy i kawe robi tylko dla siebie. Czasami zastanawiam sie skad sie to u niego wzielo bo ma jeszcze dwojke rodzenstwa a zachowuje sie jak jedynak. No ale coz czasami i tak bywa. Ostatnio mam na niego "angorke":crazy:.
Udalo mi sie wstawic ten suwaczek ale musialam troszke zmniejszyc poprzednie.

Moj maz zawsze szuka podstepu jakby mi tu szybko oddac Dawidka. Ostatnio moj maz przeszedl samego siebie i jak poszlam pod prysznic pochwili uslyszalam ze juz jest z Dawidkiem pod drzwiami lazienki. Nerwa takiego dostalam ze ho ho. 5 minut nie potrafi pobyc sam z dzieckiem.
.
Ja to mam to samo,zawsze za mna sie ciagnie taki ogon w postaci meza i dzieci:-):-D:baffled:Nawet jak pojde sprzatc kuchnie i maz sie zajmuje nimi no tak i tak przyjdzie z nimi i mi siedza wszyscy w kuchni!!:crazy::wściekła/y::rofl2:
Doris - w szkole bywa roznie. Entuzjazm juz minal i widze ze jest jej naprawde ciezko. Co tu duzo pisac angielskie dzieci do najprzyjemniejszych nie naleza i do tego jeszcze trzeba dodc ich wychowanie. Jest jej naprawde ciezko, musze dodac ze jest bardzo niesmiala wiec wiesz.... bawi sie sama, stroni od innych dzieci. Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy. Ale chce chodzic do szkoly. Minely dopiero 2 tygodnie.
U Kubusia sa tez dzieci rozne zle i dobre,ale raczej nie widze zeby jakos inaczej go traktowaly,moze dlatego ze on juz z nimi chodzil do przedszkola :-)Ale od wrzesnia nie bedzie juz chodzil ze swoja najlepsza kolezanka-polka i tez wydaje mi sie ze bedzie smutny:-(

Aha Jasmina suwaczek ,widze ci wyszedl i jest fajny:-):tak::happy:

reklama
Hej :)

kasia8118 - wiem że anglików traktuja lepiej (angielke w ciąży od razu przeniesli na ine stanowisko)a firma w której pracuje wykorzystuje polaków wiem ze kasa rzecz nabyta ale marudzenie i narzekania nie działają i szef dalej z tym nic nie robi juz nie wiem co mam zrobic na razie robie sobie dni wolne kiedy czuje sie zle po prostu dzwonie i nie ide moze to cos zmieni

Pozdrawiam :)

Do góry