reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jasmina-nie powinnam tego wogole pisac,bo wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:u lekarza sie dogadam,takim prostym jezykiem,czasami jak cos jest gorszego ciezko mi jest to ujac w slowa.Wszkole to tez bardziej slucham ,mniej mowie a z sasiadami to samo.Ja rozumiec jeszcze jakos rozumiem gorzeja jak ja mam cos powiedziec.Nie wiem czy to sa nerwy,czy co ale jak zaczynam mowic to mam w glowie pustke,taka czarna plame i sie zacinam i tyle z rozmowy:szok::wściekła/y::baffled:

hmmmm... ja tez mam problem zeby wykorzystac to co umiem. Nowych slow i zwrotow zapominam uzywac w czasie rozmowy... Ehhhhh brakuje mi kogos kto powiedzialby mi jak dana rzecz powiedziec poprawnie.
No ale nie ma co biadolic tylko brac sie za nauke. Dlaczego ja w szkole sie nie uczylam....
Jasminka dzisiaj chce doprowadzic mnie do szalu. Normalnie widze jak patrzy mi w oczy i robi mi wszystko na zlosc. Dawid tez ma dzien wyjca. Ehhh jak cudownie.

Nazywam sie Aleksandra. A zdjecia nie mam :rofl2:

Kurcze jaki ja dzisiaj mam pierdolnik w domu. Juz dawno tak mi sie nic nie chcialo jak dzisiaj. Teraz siedze i ogladam z Jasminka Odlotowe Agentki (Jasmina w kapeluszu czarownicy) ;-)

Prosze,prosze jak sie siostrzyczki kochaja:-):-)
Pojechalismy z Maksikiem do miasta i kupilismy tylko 2 kilo schabu:-D,a potem biegiem do autobusu bo deszcz zaczal padac. Ale sie obkupilam!!!!
Jasminko(droga Olu),musimy sie w takim razie spotkac w tym parku,poza tym jak patrzylam na mape to mieszkamy blisko od siebie. Napisz mi swoj post cod to sprawdze dokladniej:-)

Kama - moj post kod to: LS16 6PR

A ja jestem teraz z siebie dumna:rofl2: wyprasowalam wszystko co mialam. Ufff teraz jeszcze to w szafkach musze poukladac :rofl2:
I synek wlasnie wstal:rofl2:

reklama
Do góry