reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118-trzymam kciuki za te negocjacje:-):tak::-D!!!!
Ampar fajnie ze ty tez dasz rade!!!!
Kamalodz-kochanego masz synka,taki maly a juz dostajesz od niego prezenty!Hahaha

reklama
A co do imprezki to w tym roku nie bedzie to nic chucznego jak to bylo przez ostatnie dwa lata. Przekladamy swietowanie na poniedzialek. Wypijemy sobie cos dobrego pod ostatni meczyk Polakow,moze jakis maly torcik i do lozeczka:-) Narazie koniec z imprezkami,trzeba syna odchowac:tak:

KAMA-to jutro wybierasz sie na szalenstwo zakupowe!!:-)fajnie masz:-)

A co do spotkania to moze wtedy przelozymy na za tydzien i Sylwia wtedy bedzie mogla i Kasiek83 i Kasia8118 zdzay swojego meza namowic??Bo ja tez napisalam ze moze pojde ,zalezy jak Kuba:-):-)

Zalamka z tymi waszymi postami , zwolnijcie tempo bo nie nadazam czytac
Nie wiem od czego zaczac.
Kasiu i ampar - nie ma za co , nastepna bedzie u kasi a potem sie wybierzemy do Ampar.Fajnie ze wpadlyscie , szkoda ze pogoda nie dopisala :-(

Asiunia- moze i my sie kiedys umowimy?

Sylwia- lepiej kup sobie to prawko:-D
Doris - ty cos pilas , ??? Ile ty masz latekkkkkkkk???:-D;-):-):-):-)
A co do piwka to mnie nie bedzie napewno, spedzam czas z mezem , bo w poniedzialek lece do Polski.
Szymek pije mleczko Aptamil no i nie wiem czy mam sciagnac i zostawic swoje wrazie czego, dziewczyny zaczynam panikowac:wściekła/y::-:)zawstydzona/y:.
Jak mysle o wyjezdzie to wlacza mi sie placzek:-(

Koncze bo musze posprzatac:wściekła/y:, co wieczor to samo.

reklama
Do góry