reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118- spoko szymonek juz zapomnial:-) Postrasz meza ze my przyjdziemy go przekonywac i nie bedzie mial szans:no:

A piwko jak dla mnie to i za tydzien moze byc. Moj maz sie smial ze chyba zgada sie z waszymi i zrobia forum tatusiowie z bradford:laugh2:

No to teraz juz ode mnie dobranoc

reklama
Niunka-ty sie tak nie przejmuj,dadza sobie rade z Szymkiem!Ale rozumiem cie tez tak przezywalam pierwsze rozstanie z Ola,Co godzina dzwonilam do mojej mamy czy wszystko w porzadku,czy zjadla kolacje czy nie plakala.Ale okazalo sie ze niepotrzebnie sie tak martwilam.Zobaczysz 2 dni szybko minal.Niunka-pewnie ze mozemy sie umowic chetnie sie z wami spotkam.:tak:
Kama-po Sylwi to naprawde sie mozna spodziewac takich odpowiedzi,ona teraz to ma bzika na punkcie spedzania wolnego czasu w lozku(oczywiscie ze swoi mezem)hahaha

Doris - ty cos pilas , ??? Ile ty masz latekkkkkkkk???:-D;-):-):-):-)
A co do piwka to mnie nie bedzie napewno, spedzam czas z mezem , bo w poniedzialek lece do Polski. .
Oj Niunka dlaczego mowisz ze ja pilam??jA NIE PILAM i naprawde mam 20 lat:-)
A za tydzien w sobote bys poszla na te piwko??

90.gif
Sylwia ,nie wiem dlaczego ty tez sie smiejesz??:-p:no::angry::wściekła/y:

Ampar-ja to mojemu sama zaproponowalam!!!Bo chyba zazdrosci ze tyle czasu przed komputerem spedzam,wiec moze to jakis pomysl jest!!!!
piwko za tydzien tez moze byc!!
Doris to ty mlodsza ode mnie jestes???

ASIUNIA-na to wychodzi ze ja najmlodsza jestesmw tym towarzystwie:-):-p:happy::rofl2:fajnie:-)
oj nie ladnie Asia ,nie ladnie,tutaj z dziewczynami sie uwawiasz a do mnie to zawsze nie masz czasu przyjsc:tak::-:)-p:no:

Dobra,juz dobra-Doris jestes pierwsza na mojej liscie!!!:tak:Obiecuje ze do ciebie w koncu przyjde tylko musimy sie umowic tak jakos konkretnie no i fajnie by bylo jakby Kuba byl w domku!!!
Sylwia-ty juz sie tak nie bron i tak juz wszystkie wiedza:-p!!
Dobra ja uciekam bo jutro trzeba wstac o 5 rano.Do juterka.spokojnej nocy zycze.
kamalodz-dzieki na zaproszenia na nk:-D:tak:

To nie ja stworzyłam:no: tylko dostałam zaproszenie do tej grupy:tak: a że jest tam kilka koleżanek to nie mogłam odmówic. Powiem szczerze że nie wiem dlaczego tak się nazywają:no: Ale wzieło to się z wątku "mamy siedzące w domach", w którym przestałam się już udzielac bo piszą jak szalone a ja nie nadążam czytac juz nie mówiąc o odpisywaniu im:-p
A jakie matki polki ty znasz???
A ja wiem skad sie wziela ta nazwa :tak::-):-). Dziewczyna o niku Sikoreczka79 jak witala sie z dziewczynami na ww. watku pisala Witam...., co tam slychac.... moje Lachony (czyt. laski , super)

z
Mnie jest ciezko jechac do was autobusem bo musialabym sie wracac do centrum okolo pol godziny,a potem do bradford tez tyle albo wiecej:-(.
Ale jest jeszcze jedna opcja,kolo mnie jezdzi autobus nr.97,wiem ze jedzie do Bradford,ale niewiem w ktore miejsce dojade. Moze sie orientujecie???
Jak ide z Jasminka do szkoly to czesto mija mnie autobus 97, fajnie by bylo dojechac nim do Bradford. Ja tez mam okolo pol godziny do centrum Leeds.

jestem za!!!!!! Mozemy sie spotykac np. w roundhay parku ale tam tez mam daleko:zawstydzona/y:,moze to byc kirkstall park -ten by mi najbardziej pasowal....:-) Ale mimo wszystko latwiej mi dojechac do jakiegokolwieg parku w Leeds niz do Bradford niestety. Musimy cos wymyslec:-)
Kirkstall - znam, musze tylko sprawdzic jak dojechac autobusem, albo ile mi to zajmie na piechote.
Ja wsumie tez do parku na kirkstall mam okolo 15 minut piechotka ale w przeciwnym kierunku niz ty. My mieszkamy na west parku. To co ktora chetna na spotkanie w Leeds-kolezanki z Bradford???????
Ja zrobilam sobie dzis z Maksikiem piesza wycieczke na headingley(dla nie wtajemniczonych jest to dzielnica studencka). Szlam w jedna strone ok. godziny,bo pomyslalam ze moze beda tam jakies fajne sklepy i kupie sobie jakiegos ciucha,ale niestety wrocilam do domu tylko ze szczoteczka do zebow:-D
Zakupy udane,hihihi:-D

he he he moj maz mieszkal przeszlo 2 lata w tej dzielnicy, przyznam ze wspominam ja bardzo milo.

A co u mnie: Dawidek zrobil swoje pierwsze kroczki w czwartek.
Popsul nam sie wozek (kolo odpada).
Dzieciaki chore. Dawid ma katar i strasznie kaszle a Jasminka dodatkowo wrocila ze szkoly z bolacym uchem. W przychodni nas nie przyjeli, pierwsza wolna wizyta mozliwa we wtorek!!!! DObrze ze mam krople do ucha po Dawidku.
Koncze bo Dawid wlaczyl sie na "wyjca" i nie daje mi pisac.
pozdrawiam

No niezle dziewczyny dajecie, jakbyscie juz byly po piwku :rofl2:
Slinka az mi cieknie ale jeszcze musze poczekac :-(

Cocolino - mam nadzieje ze Ci chociaz za godziny placa.. u mnie z kolei w ubieglym miesiacu tak mi obcinali godziny (tzn taka jedna polka co jest nade mna dawala te godziny swojej siostrze) zebym sie nie "przemeczala" ze w efekcie mi 103 godziny wyszly..a jej siostra jeszcze narzekala ze malo zarobila wiec sie ostro poklocilam z nimi a co.. maskara.
A Ciebie dziewczyno nie moga tak traktowac!! upominaj sie o swoje przypominaj ze takie jest prawo i walcz o swoje, co Ci zalezy przeciez juz i tak dlugo tam nie popracujesz a potem znajdziesz sobie lepsza prace.
Trzymam kciuki!!

reklama
A ja wiem skad sie wziela ta nazwa :tak::-):-). Dziewczyna o niku Sikoreczka79 jak witala sie z dziewczynami na ww. watku pisala Witam...., co tam slychac.... moje Lachony (czyt. laski , super)

Dzięki Jaśminka za uświadomienie:-) Ale i tak nie piszę juz tam bo nie nadążąm:no: Gratulacje dla Dawidka:-) Zdolny chłopak, szybciutko postawił swoje pierwsze kroczki:-)

Widzicie dziewczyny są bardziej aktywne forumowiczki skoro JA nie nadążam za nimi:no::no: Czasami jak tutaj i na grudniówkach było cicho to szukałam sobie kolejnych koleżanek:-p ale jestem dla nich za cieńka:crazy::rofl2:

Ninnare ja nigdy nie byłam taka co lubila popic i poimprezowac (nie w tym złym znaczeniu) Ale niedawno po ponad roku nie picia alkoholu jak mąż popijał sobie piwko wieczorem to tak mi ślinka leciała że nie mogłam wytrzymac i napiłam się małego:tak: I tak mi zasmakowało że teraz najchętniej codziennie bym sobie jedno chlapnęła:-p:tak: No ale nadal karmię więc tego nie robię:no:

Coccolino od położnej jak dostalaś tą teczkę przy pierwszej wizycie tam była broszurka gdzie były informacje na temat praw kobiet w ciąży w pracy. Tam było napisane, że nie wolno pracowac w godzinach nadliczbowych i na nocki:tak: Przepatrz sobie to i pokaż szefowi, może on nie wie że ma obowiązek cię traktowac inaczej niż normalnego pracownika:crazy::confused:

Dziołchy nie spac:crazy::rofl2::crazy::rofl2::crazy::rofl2::crazy::rofl2:

Do góry