reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kurcze mały biega po mieszkaniu i wiecznie coś nowego wymyśla ledwo dzień sie zaczyna,a ja mam już dosyc to wulkan energii.Wiecznie jego pełno.Tata jak zobaczył że wstałam to szybko uciekł do sypialni i pewnie nie wstanie szybko.A mnie znowu boli w dole kręgosłupa:-(.Jak przykleiłam sobie plaster to mały mi go odlepiał i taka z tego robota.On to zawsze ma pomysł :-(.Wczoraj wieczorem wiecznie mnie całował aż już miałam dosyc.A jak nie chciałam się całowac to wpadał w szał:-).Dobre co:rofl2:?

reklama
sylwia.m - wiem wszystko to po prostu czysta dyskryminacja na razie nie jest jeszcze tak zle ale powoli zaczyna mnie to denerwowac jestem osoba spokojna ale co za duzo to niezdrowo

ninnare - ja pracuje az za duzo ale to tez niedozwolone zeby obcinac godziny to tez dyskryminacja masz w kontrakcie ze masz miec zapewnione 39 godz chyba ze kontrakt mówi inaczej tez musisz cos z tym zrobic a tak pozatym kiedy masz zamiar wybrac sie na macierzyńskie

Pozdrowionka :)

Wrocilam juz z Car Boot z kilkoma ciuszkami dla Dawidka a Jasminka z zabawka interaktywna Clifford (a Ona kocha Clifforda) i czapka czarownicy. Moja coreczka ma swira na punkcie nakryc glowy. Czapki, kapelusiki, daszki przeciwsloneczne to normalnie Jej zywiol. Oczywiscie wracala juz ubrana w te czapke do domu :-):tak:
Teraz Dawidek spi a ja powinnam ogarnac dom.
pozdrawiam

Ja tu tylko na momencik bo dzisiaj idę do szkoły i muszę luknąc w książkę co było na ostatniej lekcji.W głowie pustka,ale to nic nowego:no:.Brak mi chęci do nauki angielskiego:baffled: wszystko mnie rozprasza.Mały śpi więc muszę trochę wykorzystac ten czas.A co wy dziewczyny macie dzisiaj w planach:confused:?

kasia 8118 - napisz mi cos wiecej o Twojej nauce angielskiego. Gdzie chodzisz na jakim poziomie jestes i czy masz jakies sposoby zeby latwiej wchodzila nauka.
Ja staram sie uczyc w domu bo do szkoly ani na kurs to raczej teraz przy Dawidzie nie mam szans.

Kasia8118, Jaśmina Wy to przynajmniej się uczycie:tak: staracie się żeby nauczyc się angielskiego:tak: A ja????:crazy: Odkąd poszłam na macierzyński:no: normalnie cofam się w rozwoju:crazy::wściekła/y: Wogóle wydaje mi się że jeszcze dwa lata temu to ja umiałam gadac a teraz:zawstydzona/y::-( aż wstyd:-:)tak:

My wróciłyśmy z Dorota właśnie z Tesco:crazy: Chyba muszę rozwod z ta moją siostrą wziąsc bo za dużo kasy przy niej wydaję:wściekła/y:;-) :rofl2:

Sylwia - oj przesadzasz napewno. Jestes w Anglii juz dlugo i napewno bardzo dobrze smigasz po angielsku. Jak wrocisz do pracy albo miedzy ludzi to zaraz sie rozgadasz. A ja.... kurcze szkoda gadac.

JASMINA-jesli chodzi o nauke domowa ja tez sie tak uczylam,jak jeszcze Dawida nie bylo na swiecie, ani w planach:-):tak::-Dzawsze wieczorami,ale co z tego jak ja nie wiedzialam czy cos poprawnie mowie:-(Ale jak Dawid sie urodzil to zaniedbalam nauke calkowicie:-:)wściekła/y:Jak troszke dorosnie to pewnie znowu wroce do nauki:-):-DA zreszta ja sie ucze -uczylam- a tak i tak z tego nie korzystam bo nie mam gdzie:-:)baffled:
No i widze zakupki udane:-)

reklama
Do góry