reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kurcze mały biega po mieszkaniu i wiecznie coś nowego wymyśla ledwo dzień sie zaczyna,a ja mam już dosyc to wulkan energii.Wiecznie jego pełno.Tata jak zobaczył że wstałam to szybko uciekł do sypialni i pewnie nie wstanie szybko.A mnie znowu boli w dole kręgosłupa:-(.Jak przykleiłam sobie plaster to mały mi go odlepiał i taka z tego robota.On to zawsze ma pomysł :-(.Wczoraj wieczorem wiecznie mnie całował aż już miałam dosyc.A jak nie chciałam się całowac to wpadał w szał:-).Dobre co:rofl2:?

reklama
sylwia.m - wiem wszystko to po prostu czysta dyskryminacja na razie nie jest jeszcze tak zle ale powoli zaczyna mnie to denerwowac jestem osoba spokojna ale co za duzo to niezdrowo

ninnare - ja pracuje az za duzo ale to tez niedozwolone zeby obcinac godziny to tez dyskryminacja masz w kontrakcie ze masz miec zapewnione 39 godz chyba ze kontrakt mówi inaczej tez musisz cos z tym zrobic a tak pozatym kiedy masz zamiar wybrac sie na macierzyńskie

Pozdrowionka :)

Wrocilam juz z Car Boot z kilkoma ciuszkami dla Dawidka a Jasminka z zabawka interaktywna Clifford (a Ona kocha Clifforda) i czapka czarownicy. Moja coreczka ma swira na punkcie nakryc glowy. Czapki, kapelusiki, daszki przeciwsloneczne to normalnie Jej zywiol. Oczywiscie wracala juz ubrana w te czapke do domu :-):tak:
Teraz Dawidek spi a ja powinnam ogarnac dom.
pozdrawiam

Ja tu tylko na momencik bo dzisiaj idę do szkoły i muszę luknąc w książkę co było na ostatniej lekcji.W głowie pustka,ale to nic nowego:no:.Brak mi chęci do nauki angielskiego:baffled: wszystko mnie rozprasza.Mały śpi więc muszę trochę wykorzystac ten czas.A co wy dziewczyny macie dzisiaj w planach:confused:?

kasia 8118 - napisz mi cos wiecej o Twojej nauce angielskiego. Gdzie chodzisz na jakim poziomie jestes i czy masz jakies sposoby zeby latwiej wchodzila nauka.
Ja staram sie uczyc w domu bo do szkoly ani na kurs to raczej teraz przy Dawidzie nie mam szans.

Kasia8118, Jaśmina Wy to przynajmniej się uczycie:tak: staracie się żeby nauczyc się angielskiego:tak: A ja????:crazy: Odkąd poszłam na macierzyński:no: normalnie cofam się w rozwoju:crazy::wściekła/y: Wogóle wydaje mi się że jeszcze dwa lata temu to ja umiałam gadac a teraz:zawstydzona/y::-( aż wstyd:-:)tak:

My wróciłyśmy z Dorota właśnie z Tesco:crazy: Chyba muszę rozwod z ta moją siostrą wziąsc bo za dużo kasy przy niej wydaję:wściekła/y:;-) :rofl2:

Sylwia - oj przesadzasz napewno. Jestes w Anglii juz dlugo i napewno bardzo dobrze smigasz po angielsku. Jak wrocisz do pracy albo miedzy ludzi to zaraz sie rozgadasz. A ja.... kurcze szkoda gadac.

JASMINA-jesli chodzi o nauke domowa ja tez sie tak uczylam,jak jeszcze Dawida nie bylo na swiecie, ani w planach:-):tak::-Dzawsze wieczorami,ale co z tego jak ja nie wiedzialam czy cos poprawnie mowie:-(Ale jak Dawid sie urodzil to zaniedbalam nauke calkowicie:-:)wściekła/y:Jak troszke dorosnie to pewnie znowu wroce do nauki:-):-DA zreszta ja sie ucze -uczylam- a tak i tak z tego nie korzystam bo nie mam gdzie:-:)baffled:
No i widze zakupki udane:-)

reklama
Do góry