reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kurcze ja tez nie mam sie czy chwalic,bardziej teraz to ukrywam:-D:-Dbo jak slysze ze ktos ma 30 tke to wydaje mi sie taki stary:-Dale mi tutaj zyc nie dadza chociaz mam usprawiedliwienie,bo moj sym ma wtedy tez urodziny i moge zwalic ze jemu robie,wystarcza jedne urodziny,nie:-D:-DAle nie chyba zrobie,nastepne dopiero wyprawie jak bede miala 50 lat:-D
Tez lece do baby clinic zwazyc malego,ciekawe ile przybral???

reklama
Kurcze ja tez nie mam sie czy chwalic,bardziej teraz to ukrywam:-D:-Dbo jak slysze ze ktos ma 30 tke to wydaje mi sie taki stary:-Dale mi tutaj zyc nie dadza chociaz mam usprawiedliwienie,bo moj sym ma wtedy tez urodziny i moge zwalic ze jemu robie,wystarcza jedne urodziny,nie:-D:-DAle nie chyba zrobie,nastepne dopiero wyprawie jak bede miala 50 lat:-D
Kurcze a co tu ukrywac,jestesmy spelnionymi kobietami,mamy kochajacych mezow,urodzilysmy sliczne,zdrowe dzieci a czujemy sie na 18-tki!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Hihi mnie tez sie udalo zrobic cytat!

no czesc kobitki chwile mnie nie bylo i musialm dwie stonki nadrabiac hehehh ale czytam tu ze juz sie szykujecie do spotkania to fajnie tylko mowcie kiedy fajnie by blo w tym tygodniu hehe ale to tak szybko sie nie stanie hehe sliczne macie te dzieciaczki hehe wszytkie sa sliczne:)
Mojej myszce wychodza zabki io taka nieznosna ze szok ale musze to przebolec hehe i jeszcze ta pogoda wczoraj tak fajnie bylo a dzis znow bleeee a wczoraj pogoda pokazala 17 st i sloneczko i dzis niby tez pokazuje ale jakos nie widze tego sloneczka :)

to ja tu widze smarkacz jestem heheh 22 oj to sie nawet nie odzywam hehe

Czesc dziewczyny

Hihi!! Ja tez w tym roku koncze 30-tke 25 wrzesnia :-):-):-) Mnie zas to mobilizuje. Tak jak Kama napisala, sporo juz za nami: mamy dzieciaczki, kochajacych i kochanych partnerow, kazda napewno ma jakies doswiadczenie zawodowe, male i duze sukcesy w zyciu, szkoly i przyjaciele. Gdy sie tak o tym pomysli to sporo tego. Ale chcialabym wiecej jak o tym mysle. Mam mnostwo przeroznych pomyslow i mam nadzieje, ze uda mi sie je zrealizowac.

niunka - jesli chcesz juz w ogole przestac karmic w nocy, to proponowalabym mu podawac wode, przestanie sie budzic wtedy w nocy, bo czeka na niego tylko woda; mysmy przez kilka kolejnych dni rozrzedzali Kubie mleko, dodawalismy do niego coraz wiecej wody a mniej mleka, az w koncu zaczal dostawac wode, przeszlo mu wtedy nocne jedzenie, ale i tak sie budzil, bo chcial isc do naszego lozka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niedawno w koncu sie udalo wprowadzic zasade ze przychodzi do nas dopiero jak jest jasno, w zimie bylo super, ale teraz nadchodzi lato i jest coraz wczesniej jasniej :-:)-:)-(

madziulik - a tu z dentystami jest krucho, odlegle terminy i do tego slabo lecza, znam anglikow, ktorzy jezdza do Polski leczyc zeby

A nam dzis z Bartkiem mija 2 rocznica slubu. Szkoda, ze kazde z nas jest gdzie indziej. Bedziemy wspolnie swietowac w sobote, albo po powrocie do UK.

Czesc dziewczyny. Mam na imie Magda i czytam Was od dawna. Jestem mama 4 miesiecznego Jaska, mieszkamy w Leeds, w dzielnicy Oakwood. Jestem w Anglii od 2 lat, rodzilam w LGI w Leeds i bylam zadowolona z obslugi.:tak:Wlasnie mam gotowy obiadek, wiec ide cos zjesc, postaram sie jeszcze dzis napisac wiecej o nas. Pozdrawiam serdecznie

Czesc magde. Milo, ze do nas dolaczylas :-) Kiedy sie urodzil Twoj Jasiek? Sliczne imie, my bardzo chcielismy tak nazwac, ktoregos z naszych synkow, ale Jaskow w naszej rodzince jest juz mnostwo :-(

Czy ja w tym towarzystwie jestem najstarsza?? 8 sierpnia stukinie mi 31 lat :szok::szok::szok:
Witamy nową koleżankę..Coraz nas więcej, wspaniale. Trzeba będzie szukac jakiegoś innego lokalu na spotkania, bo w starym się na pewno nie pomieścimy :)
U nas bez zmian, 2w1, macica się stawia i mala się wyciąga. Tai-chi ćwiczy :-):-):-) normalnie Bruce Lee. No ale już niedługo. Dziekuje Wam za słowa wsparcia w chwilach deprechy...
Buziaki

reklama
Magde witamy na forum. Pisz do nas jak najczesciej, fajnie jak sie cos dzieje na forum:-);-):tak: Mój Mrcel ma 4,5 miesiąca, więc mamy dziciaczki w podobnym wieku:-);-)

Cfcgirl bardzo sie ciesze że humorek wrócił:-):tak: Czekamy na Marysię z niecierpliwością:tak::-);-)

No proszę jak dużo 30-tek mamy tutaj:-):-);-) Ja to też gówniara bo mam 26:-p

A my właśnie wróciłyśmy z zakupów, które możemy chyb a zaliczyc do udanych:-) A pogoda normalnie przepękna:-):-)

Do góry