Czesc dziewczyny
Hihi!! Ja tez w tym roku koncze 30-tke 25 wrzesnia :-):-):-) Mnie zas to mobilizuje. Tak jak Kama napisala, sporo juz za nami: mamy dzieciaczki, kochajacych i kochanych partnerow, kazda napewno ma jakies doswiadczenie zawodowe, male i duze sukcesy w zyciu, szkoly i przyjaciele. Gdy sie tak o tym pomysli to sporo tego. Ale chcialabym wiecej jak o tym mysle. Mam mnostwo przeroznych pomyslow i mam nadzieje, ze uda mi sie je zrealizowac.
niunka - jesli chcesz juz w ogole przestac karmic w nocy, to proponowalabym mu podawac wode, przestanie sie budzic wtedy w nocy, bo czeka na niego tylko woda; mysmy przez kilka kolejnych dni rozrzedzali Kubie mleko, dodawalismy do niego coraz wiecej wody a mniej mleka, az w koncu zaczal dostawac wode, przeszlo mu wtedy nocne jedzenie, ale i tak sie budzil, bo chcial isc do naszego lozka
niedawno w koncu sie udalo wprowadzic zasade ze przychodzi do nas dopiero jak jest jasno, w zimie bylo super, ale teraz nadchodzi lato i jest coraz wczesniej jasniej :-
-
-(
madziulik - a tu z dentystami jest krucho, odlegle terminy i do tego slabo lecza, znam anglikow, ktorzy jezdza do Polski leczyc zeby
A nam dzis z Bartkiem mija 2 rocznica slubu. Szkoda, ze kazde z nas jest gdzie indziej. Bedziemy wspolnie swietowac w sobote, albo po powrocie do UK.