reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kama - to polaczenie jest super i czasem mozna naprawde taniutkie bilety kupic, ale tez latamy z Liverpoolu i Doncasteru do Katowic; ale to i tak lepiej, bo na samym poczatku to latalismy z Luton, to byla dopiero wyprawa
super, ze Twoi faceci juz zdrowi i w lepszych humorach :-) czy Twoj Krzys to taki typowy facet, ze jak choruje to zachowuje sie jakby mial zaraz umrzec?

Sylwia - tym razem krotko, w przyszly poniedzialek juz wracamy

Madziulik - malutka urocza

Za dwa tygodnie pierwszy dlugi weekend majowy, macie jakies plany jak go spedzic?

reklama
Zazdroszcze wam ze macie bezposredni samolot do Krakowa z Bradford. My zeby leciec do Łodzi musimy jezdzic az do Nothingam lub Liverpoolu:-(.

A co ja mam powiedzieć?? Żeby dotrzeć do Szczecina muszę najpierw dojechać do Stansted:baffled: Wcześniej nie narzekałam, bo uwielbiam podróżować, ale z Lijką już nie jest tak wygodnie- ani dla mnie, ani tym bardzej dla niej...:-( Trzeba tylko mieć nadzieję że w końcu może jakieś lepsze połączenie zrobią

Czesc dziewczyny,a ja nareszcie wolna,Chlopaki spia,cisza w domu a ja wkoncu wypoczywam:-)
Jasmina-ja tez na nic czasu nie mam i tez juz nie wyrabiam:wściekła/y:Moj Dawid tez spi jak mysz pod miotla,przewaznie mi spi na spacerze a potem w domu daje mi w kosc,jest taki marudny:wściekła/y:a jak tylko znikne mu z pola widzenia za
raz placze!!!ja nawet czasmi sie zalatwic w spokoju nie moge!!!:no:A jeszcze ostatnio tak chorowal to juz wogole mialam dosyc.Dlatego uwielbiam wieczory,jak spia juz oboje,ale ja sama tez jestem padnieta:-D:-Di nic mi sie juz nie chce:-(
Sylwia ma racje,przyjedz do Bradford to sie spotkamy to tez sie odstresujesz,jak my wszystkie.Takie spotkania fajne sa,jakas odskocznia od tej codziennosci.
KAMALODZ-to fajnie ze Maksik juz zdrowy ,pewnie sie najadlas strachu.Ja zawsze trasznie przezywam choroby dzieci:baffled:
KASIA-Przywiez nam tej wiosny troche,widze tez jetes spragniona kina ja tez bym sobie chetnie poszla,tymbardziej ze teraz tyle fajnych filmow leci
MADZIULIK-fajna ta twoja coreczka,moj Dawid tez jest z wrzesnia ale z 7 i tez mialam cesarke,bo sie nie przekrecil.troche sie nacierpialas co ?podczas porodu.Apotem bylo wszystko ok??jak malej tetno zanikalo?tez mialas przezycie.

Madziulik na dole posta który chcesz zacytowac masz opcję "cytuj" to klikasz na to i pojawi sie to w twojej odpowiedzi. A jak chcesz w jednym poście zacytowac kilka wypowiedzi to przy każdym poście klikasz " + " ktory też jest w prawym dolnym rogu i potem w odpowiedzi dopisujesz tylko co chcesz pod każdym cytatem.

Chyba troche zagmatwałam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kasiu jest dokladnie tak jak napisalas-choroba u faceta to prawie jak koniec swiata. Lezy,stęka,marudzi.... Przynies pic,zrob jesc.... Ale co zrobic:laugh2::laugh2::laugh2:
Madziulik to rzeczywiscie masz niezla przeprawe aby dotrzec do Polski:szok:

O kurcze faktycznie tu zaraz maj i wolne!!!ale moj maz niestety nie ma wolnego wiec siedze w domu,pewnie z chlopakami pojade gdzies do parku.

Oj, moj J to tez jak jest chory to umiera!!!:laugh2::laugh2:I tylko glosno pociaga nosem zebym slyszala i wspolczula mu:laugh2::laugh2:

MADZULIK-Ja z tymi cytatami tez mam problem,tez mi nie wychodza

U nas też nie ma wolnego bo Rafał pracuje świątek, piątek i niedziela:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y: więc i planów żadnych nie ma:crazy::crazy: dzień jak codzień

Dorota a próbowałaś z tymi cytatami??
Teraz jak czytasz tego posta mojego to spójrz w prawy dolny róg, tam masz opcje do wyboru. Jeżeli chcesz zacytowac tylko moją wypowiedź to klikasz od razu "cytuj" a jeżeli chcesz zacytowac więcej wypowiedzi to klikasz na tego plusika i on Ci się zmieni na różowo, a to oznacza że jak poźniej klikniesz na "odpowiedź" to bedziesz miala te cytaty w oknie odpowiedzi:rofl2::rofl2::rofl2:
Błagam powiedz że skumałaś o co mi chodzi:-):-:)-):rofl2::baffled:

U mnie tez zadnych planow na majowy weekend ale........10 maja spadamy do Polski na dwa tygodnie:-D:-D:-D. Ale juz to wiecie z mojego suwaczka. Tak sie ciesze,zobacze sie z mama,bratem i moja ukochana babcia,ma juz 85 lat a czasami zachowuje sie jakby miala 30. Z wlasna mama tak nie pogadam jak z babcia(nawet o seksie,taka wyluzowana z niej kobitka):-D:-D:-D
Powiem szczerze ze ja nie zagłębiałam sie jeszcze w cytaty,jakos jeszcze nie byly mi potrzebne....
W czerwcu koncze okragle 30 lat i juz mysle jakby tu uczcic takie urodziny?

reklama
I przesylamy szczerbaty usmiech dla wszystkich cioteczek i dzieciaczkow

Załączniki

• m.jpg
    m.jpg
    149 KB · Wyświetleń: 26
Do góry