Kama-Maksik super sie usmiecha!!wogole nie widac ze jest placzliwym dzieckiem:-)taki slodki i kochany!!Ah te usmiechy naszych pociech,ja ntez uwielbiam jak Dawid sie do mnie smieje,wtedy cala zlosc przechodzi i tez wtedy szybko robie zdjecie,ale czesto jest juz za pozno:-(
Wide ze my rowiesniczki jestesmy ja 30-stke koncze w grudniu no i pewnie tez bede musiala zrobic jakas imprezke,kurcze ale my stare jestesmy a wogole sie nie czuje na te lata. A ty??
Sylwia-wlasnie o te wycinanie czesci cytatu mi chodzi,bo mi to nie wychodzi.Ja wycinam i potem jest to jako zwykle zdanie , a nie w ramce???
Niunka-to moj Dawidek nie jest sam z tymi zabkami,twoj tez jeszcze nie ma!!Mojemu Kubusiowi tez pozno wyszly,dopiero jak mial 8 miesiecy -no i nie powiem zeby mial teraz bardzo zdrowe zeby bo juz jak mial 1,5 roku chodzilam z nim do dentysty na lakowanie jedynek bo mu sie plamki ciemne robily i w zeszlym roku jak byl z tata w Polsce juz mial zaliczone borowanie i wiecie co podobalo mu sie
Powiedz mi po czym stwierdzilas ze Szymek ma alergir na mleko??Ja tez Dawida karmilam piersia i jak zaczelam mu dawc rozne rzeczy zaczal miec na policzkach plamki takie lakierowane ,ale one znikaja raz sa ,raz ich nie ma.Bylam z tym u lekarza ale powiedzial ze jak by byla alergia to jeszcze sa wymioty,biegunka ,bole brzucha,ale niepokoja mnie te policzki,teraz wlasnie tez mu wylazi.Nie wiem jak pojade do Polski napewno z nim pojde do lekarza ,zobaczymy.
A z tym cycem nie wiem co ci doradzic,karmisz malego piersia w dzien tez??Czy tylko w nocy??Jak ci pije soczki z butelki,to moze w nocy sproboj mu dac wlasnie soczek,zamiast mleka.
Masz jeszcze czas wyproboj,moze sie uda.powodzenia;-);-)
MADZIULIK-Dlugo juz jestes w Anglii???
Rodzilas tutaj, czy w Polsce??