reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

U nas też nie ma wolnego bo Rafał pracuje świątek, piątek i niedziela:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y: więc i planów żadnych nie ma:crazy::crazy: dzień jak codzień

Dorota a próbowałaś z tymi cytatami??
Teraz jak czytasz tego posta mojego to spójrz w prawy dolny róg, tam masz opcje do wyboru. Jeżeli chcesz zacytowac tylko moją wypowiedź to klikasz od razu "cytuj" a jeżeli chcesz zacytowac więcej wypowiedzi to klikasz na tego plusika i on Ci się zmieni na różowo, a to oznacza że jak poźniej klikniesz na "odpowiedź" to bedziesz miala te cytaty w oknie odpowiedzi:rofl2::rofl2::rofl2:
Błagam powiedz że skumałaś o co mi chodzi:-):-:)-):rofl2::baffled:

hej ja chyba zakumalam , a moze nie zaraz sie okaze.:-D

reklama
Chyba mi wyszlo.
A u nas w Polsce od dwoch dni piekna pogoda. Slonce ciplutko , az chce sie zyc:tak::-)ciekawe tylko na jak dlugo.

Szymek chyba na dobre zaczyna zabkowac , a ja powoli czasami nie wytrzymuje , bo ona tak marudzi ze szokkkkkkkkk:wściekła/y:.
Dobrze by bylo zeby wyklul mu sie juz te pierwszy zabek , moze troszkie popusci z tymi grymasami.

Kobitki ja mam maly problemik , otoz w czerwcu lece sama na 2 dni do polski . Specjalnie do dentysty. TYlko ze sie boje co bedzie z moim synkiem. Zostana z nim moi rodzice i mezus oczywiscie, ale problem w tym ze ja jeszcze karmie go piersia , fakt daje mu butle dwa razy dziennie, ale najgorzej jest w nocy .Jak nie dostanie cycka to jest wrzask. Wiem ze to przyzwyczajenie , ale jak go odzwyczaic..???
Podpowiedzcie jak jak mam to zrobic.
Ostatnio jak byl chory , to przez ta chorobe jak nie mog pic z cycka to podawalam mu bulte i myslalam ze juz koniec cycusia ,a tu nagle alergia na mleko i zas od nowa cyc:wściekła/y:.
A teraz to juz nie wiem. Boje sie co to bedzie jak ja i moj cycek bedziemy w Polsce , a Szymon w angli placzacy za cycusiem.:-(

Niunka zeby nasze posty nie były tak strasznie długie to możesz wykasowac częśc treści cytatu, zostawiając tylko zdanie lub pytanie na które chcesz odpowiedziec

Nie wiem czy wiesz że tutaj w Wakefield jest polski gabinet stomatologiczny, więc może nie będziesz musiała jechac aż do polski, no chyba że b ilety już masz kupione:rofl2::rofl2: A jeśli chodzi o cyca w nocy to może spróbuj tak : jak Szymon się obudzi to daj mu cyca ale tylko na minutke powiedzmy i wtedy szybko smokiem Go zapchac, może po czasie przestanie się już budzic:-);-)

madziulka - nie możesz skasować kodu i nawiasów tekstu który chcesz zacytować. Jak skasujesz to nie wychodzi już jako cytat tylko jako tekst. :-)

Niunka - myślę że jak wrócisz od dentysty to synek będzie nauczony przesypiać całe noce bez cycusia. :tak::-)

A tak wogle to Dzień Dobry :-)
Coś czuję że dzionek będzie u mnie znowu kiepski.
Dziewczyny zaczynam dojrzewać do spotkania z Wami i wyściubienia nosa z mojej dzielnicy :-D. Ale tak poważnie to nie jestem zmotoryzowana i dojazd do Bradford jest dla mnie narazie wielką zagadką. Ale jeszcze chwila i się zbiorę i ruszę w świat:-)

Kama-Maksik super sie usmiecha!!wogole nie widac ze jest placzliwym dzieckiem:-)taki slodki i kochany!!Ah te usmiechy naszych pociech,ja ntez uwielbiam jak Dawid sie do mnie smieje,wtedy cala zlosc przechodzi i tez wtedy szybko robie zdjecie,ale czesto jest juz za pozno:-(

Wide ze my rowiesniczki jestesmy ja 30-stke koncze w grudniu no i pewnie tez bede musiala zrobic jakas imprezke,kurcze ale my stare jestesmy a wogole sie nie czuje na te lata. A ty??

Sylwia-wlasnie o te wycinanie czesci cytatu mi chodzi,bo mi to nie wychodzi.Ja wycinam i potem jest to jako zwykle zdanie , a nie w ramce???

Niunka-to moj Dawidek nie jest sam z tymi zabkami,twoj tez jeszcze nie ma!!Mojemu Kubusiowi tez pozno wyszly,dopiero jak mial 8 miesiecy -no i nie powiem zeby mial teraz bardzo zdrowe zeby bo juz jak mial 1,5 roku chodzilam z nim do dentysty na lakowanie jedynek bo mu sie plamki ciemne robily i w zeszlym roku jak byl z tata w Polsce juz mial zaliczone borowanie i wiecie co podobalo mu sie:szok::szok::szok:

Powiedz mi po czym stwierdzilas ze Szymek ma alergir na mleko??Ja tez Dawida karmilam piersia i jak zaczelam mu dawc rozne rzeczy zaczal miec na policzkach plamki takie lakierowane ,ale one znikaja raz sa ,raz ich nie ma.Bylam z tym u lekarza ale powiedzial ze jak by byla alergia to jeszcze sa wymioty,biegunka ,bole brzucha,ale niepokoja mnie te policzki,teraz wlasnie tez mu wylazi.Nie wiem jak pojade do Polski napewno z nim pojde do lekarza ,zobaczymy.
A z tym cycem nie wiem co ci doradzic,karmisz malego piersia w dzien tez??Czy tylko w nocy??Jak ci pije soczki z butelki,to moze w nocy sproboj mu dac wlasnie soczek,zamiast mleka.
Masz jeszcze czas wyproboj,moze sie uda.powodzenia;-);-)
MADZIULIK-Dlugo juz jestes w Anglii???
Rodzilas tutaj, czy w Polsce??

JASMINA-z leeds bardzo czsto odjezdzaja pociagi do bradford i jestes na miejscu w 20 minut,albo autobus taki szybki X6 tez jedzie do bradford.
Madziulik tez jest z Leeds,moze razem sie wybierzecie bedzie wam razniej i sie spotkamy!!!???

reklama
MADZIULIK-Dlugo juz jestes w Anglii???
Rodzilas tutaj, czy w Polsce??

Ponad 3 latka stuknęły jak się tu zjawiliśmy. Szybko zleciało. A rodziłam tu w Leeds.

A tak a'propos- witajcie w klubie 30tek!!!:-) Kończę w sierpniu i chyba nie wyprawiam bo nie ma czego świętować hihihihi Jakoś nigdy nie lubiłam swoich urodzin. Nawet na 18tke płakałam,że już jestem stara :laugh2:

Dobra, szykujemy się do pielęgniarki. Ciekawe co mi powie na zatwardzenia Lijki.

Wiecie co? Macie rację- to forum naprawdę wciąga :-)

Do góry