madziulik
Mama Lijki ur 20.09.2007
Juhuuuu! udało się! Dzięki sylwia.m Zielonego pojęcia nie miałam że zdjęcie pod nickiem nazywa się avatar! Nawet tam nie zaglądałam hihihi Jak widać człowiek całe życie się uczy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza tym męczę się okropnie- zgaga , nie przespałam od tygodnia całej nocy, do tego bóle mięsni okołożebrowych i oczywiście nadal mam moje vertigo, mniejsze ale nadal. No i do tego wszystkiego dochodzi jakiś niepokój , strach, jak to wszystko będzie..
Juhuuuu! udało się! Dzięki sylwia.m Zielonego pojęcia nie miałam że zdjęcie pod nickiem nazywa się avatar! Nawet tam nie zaglądałam hihihi Jak widać człowiek całe życie się uczy ;-)