reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny mam extra wiadomosc.
Yowka 16:24:37
Dnia 3.10.2007 o godzinie 22:42 przyszedl na swiat nasz synek Szymon 3440 i 55 cm :) Porod naturalny + pró¿noci¹g na koncówce-Szymek byl uparty :)meczylam sie dlugo od 11 do 22:42 ale sie oplacalo :)Pozdrawiamy i buziaki lece sie polozyc bo nie spalam dwie noce pod rzad w ogole..dzis wrocilismy ze szpitala

reklama
Fatastycznie, kolejny Cud jest z nami. Czekamy na resztą. Teraz się wysypią już nasze pociechy.
Dziewczyny ja mam propozycje. Wyślijmy sobie na PW info z numerami komórek. Wtedy będziemy miały kontakt ze sobą i w razie co będziemy pisać smsy
A oto moje 22 milimetry szczęścia
moje22milimetryszczciakr7.png

Yowka ogromne gratulacje:-):-):-), niech sie dzidzia zdrowo chowa.
Duza buzka dla Ciebie i Szymka:happy2:.

Dziewczyny co do spotkania to moze sobota,np godz 12ta? Co wy na to? ta za tydzien oczywiscie. Rozmawialam z cfcgirl i jej pasuje, mi tez, a Wam?

Pinka paczke wysle jutro, bo sie zupelnie nie wyrobilam z czasem:zawstydzona/y:. Dam Ci znac jak poszlo i za ile dni bedzie u Ciebie.
Kama witaj spowrotem:-). Fajne zdjecia twego maluszka:tak::-). Mam nadzieje, ze dolaczysz do nas na spotkanko za tydzien.
A moze jeszcze inne kobitki do nas dolacza? Mw80,kasia.j, yowka, buziaczek, pinka? Przepraszam jesli kogos pominelam. Im nas bedzie wiecej tym weselej.
pozdrwionka i buziaczki.

Yowka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak Ci wlasnie zyczylam zebys podczas mojej nieobecnosci urodzila i udalo sie!!! Czekam na zdjecia. Mnie niestety nie pasuje przyszla sobota bo jade na trzecie urodzinki mojej chrzesnicy Julii, a zreszta kompletnie nie znam Bradford,nigdy tam nie bylam. A moze tak kiedys spotkamy sie w Leeds???

Yowka GRATULUJE !!!!! teraz tylko zyczyc duuuuuzo zdrowka reszta sama sie ulozy :)) odpoczywaj kochana i wklejaj nam foty bo ciotki ciekawe jak wyglada kolejny przedstawiciel plci meskiej na naszym forum :)
Mi dziewczyny tez pasuje sobota- tylko pogadam jeszcze z moim czy nie ma zadnych planow (moze chce gdzies mnie zabrac hehe) jeszcze sie zgadamy co i jak.
Niunka jak wypoczniesz bo wizycie w Londynie opisz mi koniecznie wszystko bo ja juz mam stresa :)))

Przykro Mi , ale nie moge byc na tym spotkanku bo jedziemy do Mojej mamy w sobote. zrezta dziewczyny ja myslalam ze wy mieszkacie w bedford a wy mieszkacie w bradford? a to dwie inne miejscowosci , i mam troszke dalekoo...:sorry::zawstydzona/y:dobranoc do poniedzialku

YOWKA GRATULACJE!!!!

:-)CZESC

Po pierwsze SERDECZNE GRATULACJE YOWKA, NIECH SZYMEK ROSNIE ZDROWO. Pozdrowienia dla Szymka od Szymka:-D
No wkoncu kochanienka i co nie oplacalo sie czekac???????

Dziewczyny mi nie pasuje sobota , przykro mi bardzo , piatek tak jak sie umawialysmy wczesniej owszem .
W sobote moj ma wolne i pozatym odjezdza tesciowa wiec bedzie male zamieszanie i pozegnanie. Sorki i przykro mi ze mnie nie bedzie.
NO chyba ze spotkamy sie w tygodniu w inny dzien.

Kasiek w Londynie poszlo bardzo ladnie.
Przyjechalismy przed 12, a mialam wizyte na 12.30. Kolejka byla duza , ale jakos sie dalo i zalatwialismy szybko. Wez ze soba rozszerzony akt urodzenia, paszporty twoje i chlopaka, zdjecia , no i my musielismy pokazac akt slobu. Pozatym nic wiecej nie chciala. Zaplacilismy 18f z wyslaniem paszportu do domu. Musisz stekac ze masz dalko do Londynu i ze nie macie auta, to wam przysla. Jednej dziewczynie z Menczesteru nie przysla tylko musi przyjachac sama po odbiur. szybko teraz wyrabiaja paszporty , juz za tydzien bedziemy miale. Zdenerwowala mnie tylko ta baba bo wcale nawet nie zerknela na synka , a tak przezywaja ze trzeba byc z dzieckiem.
Szymus byla bardzo grzeczny , wiekszosc czasu przespal , wogole nie marudzil.Jestem szczesliwa ze juz po wszystkim.

papa pozdrawiam i dzieczyny zastanuwcie sie co do spotkania w tygodniu.

Dzieczyny . zwlaszcza Karola i Kasiu .j , mam pytanko jako do ze wy jestescie juz bardziej doswiadczone w tych sprawch , to pewnie mi pomozecie.

Mam zamiar podawac Szymkowi herbatkie , tylko nie wiem jaka i czy nie za wczesnie?
Ponoc hipp- a sa dobre , tylko ze ja tu wogole nie moge jej znalesc.
Chcialabym mu podawac , bo czasami chce cycka , ale tylko dlatego ze chce mu sie pic. Napije sie i konczy.
podpowiedzcie co moge zrobic.

reklama
dziewczyny serdecznie dziekuje :-)jestesmy baaaaaaardzo szczesliwymi rodzicami :-DSzymon jest cudownym dzieckiem...niesamowicie spokojnym ale i tak zero czasu teraz mam..wiem ,ze wszystko mi sie pouklada z czasem ale nie bede mogla bywac na forum teraz zbyt czesto wiec nie obrazcie sie jak bede nie na biezaco...wklejam kilka foteczek mojej malpeczki kochanej:

Do góry