reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczynki mi pasuje czwartek ale dopiero na 14 bo health visitor przychodzi do mnie na 11:30 a musze sie jeszcze jakos dostac do centrum ;/ kurcze nigdy nie jechalam ode mni autobusem - wiem wiem wstyd hehe i nawet nie wiem jaki autobus i gdzie ale cos wymysle. to co moze byc 14?? no chyba ze wam juz nie pasuje :-(

reklama
Dziewczyny wlasnie sie dowiedzialam ze ide jutro do pracy. Bede pracowac od 6tej do 14tej. Ale mimo to zamierzam do Was przyjechac. Jesli zdecydujecie sie na 14ta, to ja poprostu do was dojade na ok 15.30. Chyba ze wszystkie spotkamy sie o tej godzinie? Co wy na to? Jakby co mam numer kom do Niunki i z nia sie bede kontaktowac gdzie jestescie. Jesli chcecie sie nadal spotkac to ja przyjade. Moze troche spozniona ale bede.
Dajcie znac co i jak.
Cfcgirl i inne dziewczyny czemu sie nie odzywacie?
Cfcgirl mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko wporzadku. Napisz jak tam Twoje samopoczucie, bo sie o Ciebie martwie.
Buziaki

Kasiek mi pasuje o 14 . Czyli bede czekala po bigbenem o 14.00
A Karola do nas dolaczy tak jak pisala, jak co to dzwon Karola i wyjdziemy po ciebie.

Tylko dziewczyny jak bedzie padalo to chyba przelozymy spotkanie co??????

Co z pozostalymi kobitkami , beda jeszcze ktores???????????????

Juz sie ciesze na to spotkanie:tak::-):tak::tak:.
papa do jutra

Niunka jutro potwierdzimy spotkanie na BB tak miedzy 12 a 13 co? ja jak bedzie ladnie bede szla na pieszo chyba a jak bedzie padac to rzeczywiscie trzeba bedzie przelozyc wiec do zgadania jutro :)

Ja mieszkam blisko Bradford , ale nie tak blisko by dojechac na spotkanko:-(bo w Northampton..moze innym razem do Was dolacze zreszta i tak do 14 musze byc w domciu bo Moj wychodzi do pracy na 14 i jak kazda zona musze ugotowac , podac, i wyprawic do pracy , ahhhh te chlopy niezdary jedne:-):tak::-D:-D:dry:

ok kasiek , potwierdzenie jutro .

Buziaczku szkoda , ale moze nastepnym razem kto wie?????????????
kobitki spadam ide sie kapac . papa do jutra

Kurcze szkoda kobitki ze nie mozecie przybyc na spotkanie. yowka moze juz na porodowce a ty Buziaczek nastepnym razem bierzesz dzien wolny od meza hehe wiem wiem latwo mowic ale ja dzis strajkuje obiadu ni ma. zreszta przy naszym Misku i tak rzadko uda mi sie cos upichcic :)
Jak wstalam pogoda byla superowa jak na spacer do centrum ale ... jak to w Anglii zaczelo sie chmurzyc i to fest mam nadzieje ze przejdzie. odezwe sie pozniej bo ide cos zjesc i o 11:30 health visitor przybedzie :)

reklama
Dziewczyny pogoda jak na zamowienie:tak:, czyli czekamy z Szymkiem o 14 pod Bigbenem. kasiek bedziesz?????????????

Karola jak dojedziesz to zadzwon do mnie i wyjdziemy po ciebie.

Cfcgirl a ty bedziesz??????

Kasiu j. a co z toba????????
No i pozostalymi kobitkami.

Yowka moze cos sie zaczelo :-), nie odzywasz sie, pewnie juz tulisz swojego Szymka i jestes juz szczesliwa mamusia.:-)

Do góry