reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziewczyny nie miałam neta przez pare dni. Kurde zła jestem bo okazuje się,że przegapiłam spotkanie. Kurde :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale mam dobre wieści- moje największe szczęście ma 22 milimetry i będzie z nami 10 maja.
Kochane moje jest mi strasznie przykro ,że przegapilam spotkanie. Karolcia nastepnym razem napisz mi smsa albo daj cynk tel,jak się nie zgłaszam na forum. Może powtórzymy jeszcze to spotkanie ponownie. Może w sobote za tydzien?? Mam caly dzień wolny
Karolinko jak się znajdzie kupiec to sprzedawaj wózeczek. A jak nie uda ci się kochanie i jak będzie u mnie pora na kupowanie to wtedy się ugadamy.

I juz po spotkaniu! to bylo tylko dwuosobowe spotkanie bo tylko ja i Niunka ale nastepnym razem zadna sie nie wykreci!!
Niunka dzieki jeszcze raz za mile spedzony czas - super w koncu moglam z kims pogadac, poradzic nie ma to jak pogadaja dwie mamuski. oby czesciej prosze :)

hej

Kasiek bardzo milo spedzilam czas:-), bedzie napewno wiecej takich ploteczek
Jeszcze raz przeprazam ze cie zostawilam , ale mam nadzieje ze wybaczysz , bo i tak juz dobiegalo do konca nasze spotkanie.
Oto ta nazawa tek jakby herbatki: PLANTEX.Jest super na koleczki , wzdecia i takie tam.

Karola sorki ze tak wyszlo , ale ja juz po 16 bylam w domku wiec nie oplacaloby ci sie przyjezdzac na te 40 min.

Obiecuje ze nastepnym razem zobaczysz mojego Szymka:-)

I juz po spotkaniu! to bylo tylko dwuosobowe spotkanie bo tylko ja i Niunka ale nastepnym razem zadna sie nie wykreci!!
Niunka dzieki jeszcze raz za mile spedzony czas - super w koncu moglam z kims pogadac, poradzic nie ma to jak pogadaja dwie mamuski. oby czesciej prosze :)

No ja jak najbardziej jestem za kolejnym spotkaniem. Jak mnie nei ma na forum , macie już mój numer tel i możecie pisac smski albo dawac cynk.
Karolinko wysłałam ci pw.
Całuje Was wszystkie

Witam was kochane:-)
Wczoraj wróciłam z Polski. Bylo super ale za krotko. Zrobilam 4d,jak zeskanuje zdjecia to przedstawie wam mojego Maksymiliana. Jest duzy i zdrowy. Goraco was wszystkie pozdrawiam:-):-):-)

reklama
Do góry