reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

2 w 1 samopoczucie bez zmian ..straszne wieczorno-nocne bole plecow:-(
Faktycznie cisza niesamowita...ja to nie mam jeszcze cos pecjalnie pisac...ale Wy?Dzieciaczki Wam sie rozwijają i dnia na dzien rosną jak na drożdzach...tyle przezyc..podzielily byscie sie co tam porabiaja wasze pociechy :tak:...u mnie nudno strasznie...jedyna rozrywka (i nauka przy okazji) to odwiedziny malej Majeczki-coreczki sasiadki..jest taka slodka..piszcie co u Was dziewczyny..

reklama
czesc dziewczynki :)
Niunka ale Szymek to fajny chloptas, rosnie w oczach normalnie :)
Yowka juz coraz blizej, nidawno ja i Niunka siedzialysmy i narzekalysmy na koncowke ciazy, teraz czas na Ciebie wyzal sie kobitko codziennie rano tu na forum a bedzie ci lzej, dla pocieszenia powiem ze kazda z nas musi tak pod koniec pocierpiec :) ale zobaczysz jak szybko o tym zapomnisz a czasem nawet zatesknisz :)
Co z tym spotkaniem dziewczyny? pogoda taka w kratke i kurcze niewidomo gdzie sie umwoic na to spotkanie :)
Bylismy u fotografa wczoraj w Asdzie - polecam !! pani zrobila nam kilka ujec i dala az 16 zdjec malego za 6 f. niby za 6 f jest tylko 8 zdjec ale dala nam 2 ujecia tak w razie W jakby sie czepiali w konsulacie do ktoregos.:dry:
Ja juz odliczam dni do wyjazdu do polski na 12 listopada mamy bilety -mam nadzieje ze paszport mi dojedzie do tego czasu:eek: w koncu zobacze sie po roku czasu z tata i przyjaciolmi :) ale ja sie stesknilam :)
ok lece do mojego skarba :) szkoda ze pogoda do du... nawet na spacer wyjsc nie mozna
Yowka trzymaj sie - wyleguj sie w lozeczku, podnies nogi do gory,czytaj sobie ksiazke pij cieplutka herbatke, rozpieszczaj sie,a niedlugo bedziesz juz rozpieszczac malego Szymka :-)

Hej
No cos sie ruszylo i naklepalyscie troszke:tak::-), My z Szymkiem codziennie chodzimy na spacerki , na zakupki i takie tam. Jest u nas cioteczka i tesciowa wiec nie mamy czasu sie nudzic, a po sklepach uwielbiamy biegac i kupowac nowe fatalaszki;-):-D.

Kasiek sliczny ten twoj Michas, jakie ciemne wloski ma :szok:, przecudowny.
Super ci sie udalo z tymi zdjeciami, my robilismy w Kirgejcie i sie okarze na miesjcu w Londynie czy sa ok.

Wlasnie co z tym spotkaniem?????????????????
Dziewczyny dajcie znac ????? Mi pasuje tylko w czwartek , bo w piatek jedziemy po poaszport.
Cfcgirl - jak tam dasz rade w czwartek???????????
Karola a jak u was z czasem ???????????????

Yowka - Kaska ma racje , wypoczywaj ile sie da , bo za moment nie bedzie czasu na nic, bedziesz pochlonieta maluszkiem;-), jeszcze troszkie i bedzie maly Szymek z nami :tak::-).

pa kobitki dajcie znac co ze spotkaniem

Co do spotkania to mi nadal czwartek pasuje i jestem jak najbardziej za tym zeby sie spotkac. Widze ze Niunce tez pasuje.
Tak jak pisalam wczesniej 13-14ta tak zeby pasowalo Cfcgirl.
Niech sie teraz reszta okresli jak Wam pasuje i gdzie.
Niunka Twoj maly jest przeuroczy, ma sliczne duze oczka i ten czarujacy usmiech:tak::-D. Bomba. Rosnie jak na drozdzach.
Kasiek twoj maluszek jest rownie sliczny, te jego wloski, bardzo mi przypomina mojego Gabrysia jak byl taki malutki. Tez z dnia na dzien coraz wiekszy. Rosna Wam male lobuziaki;-):tak:. Wiem co mowie:-):cool2:.
Pinka daj znac czy wysylac te rzeczy dla Ciebie czy nie. Mam nadzieje ze sie na mnie nie pogniewalas.
Buziaki dla Was i Waszych malych istotek, rowniez tych w brzuszkach. I mam nadzieje, ze do zobaczenia w czwartek. Juz sie nie moge doczekac by zobaczyc Wasze szkraby na zywo.
papa

Staram sie odpoczywac na maxa staram dziewczyny tylko z tym bolem plecow i kregoslupa to nie takie proste niestety:-(...dzis w ogole czuje sie jak bym miala grypę i na nic sily nie mam...a moj sie jeszcze uparl aby wyciagnąc mnie w miasto telefon mi kupic...myslalam,ze nie dojde do auta spowrotem wloklam sie jak slimak i ludzie tylko sie oglądali za tą słonicą :szok::baffled:...wszystko bym dala aby miec juz bole porodowe.
Fajne te wasze skarbenki..ciekawa jestem jak moj synek wyglada..pewnie do ojca bedzie podobny :tak: choc w tej kwestii wolalabym aby byl jednak podobny do mnie ;-)oby chociaz z temperamentem sie w niego wdal, bo ja straszna choleryczka jestem a on taki typ spokojny..czasem wrecz flegmatyczny :-p..a ja ogolnie jako dziecko to szatan wcielony bylam..wylam non stop az moja mama wstydzila sie ze mna na spacery chodzic tak sie darlam,ze musiala biegiem do lasu uciekac z wozkiem hahaaha aby jej nie posądzil ktos o znecanie sie nad dzieckiem....straaaszna bylam..dalam im w kosc równo.wiec oby Szymek byl po tatusiu :-D...a u was w kogo sie wdaly dzieciaczki?

Yowka kochana doskonale Cie rozumiem. Tez przez to przechodzilam i sam koniec ciazy jest naprawde ciezki. Ale nie martw sie jeszcze chwila i bedziesz rozdwojona. Potem beda juz inne problemy;-).
Moj Gabrys podobny jest do taty, rysy twarzy i krecone wlosy ma glownie po nim. Ja jak bylam malutka tez mialam mnostwo ciemnych lokow, ale pozniej rosly mi juz proste blond wlosy.
Co do charakteru to chyba jest spokojniutki po obojgu. Podobno bylismy bardzo grzecznymi dzieciaczkami. Tyle ze z wiekiem sie to zmienilo i jestem chyba choleryczka podobnie do Ciebie, a moj kochany jest nad wyraz spokojnym wesolym czlowiekiem. Mam nadzieje, ze Gabrys tez taki bedzie.
Trzymaj sie kochana i zycze Ci przespanej nocki. Na bol plecow zawsze mozesz wziac paracetamol, maluszkowi to nie zaszkodzi, a moze choc troche bedzie Ci lzej spac.
Buzka dobranoc.

Pasuje , pasuje spotkanie:tak::-), moze byc o 13 , jak wam pasuje.
Kasiek ci tez pasuje w czwartek?
nie wiem tylko gdzie, pewnie lepiej bedzie gdzies w jakiejs kawiarence.?no zobaczymy.
moze spotkamy sie pod Big Benem na srodku placu o 13.
Z tego co pamietam to Karola chyba wiesz gdzie to jest?
Kasiek ty napewno wiesz co???
Odpiszcie czy wam pasuje?

reklama
Pinka postaram sie to wyslac jak najszybciej. napewno w tym tygodniu. Dam Ci znac czy udalo mi sie to wyslac za pobraniem czy nie.
Co do spotkania to ja jestem jak najbardziej na tak. 13ta pod zegarem w centrum. Tylko ze jeszcze inne dziewczyny sie nie wypowiedzialy w tym temacie. Kasiek i Cfcgirl dajcie znac co i jak. I inne dziewczyny z Bradford i nie tylko napiszcie czy bedziecie. Odezwijcie sie kochane!!!!
papa

Do góry