reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny:-).U nas lipa mały trochę przreziębiony :-(.Niby tylko katar,ale noc była ciężka :-(.Wczoraj mało się odzywałam bo w dzień musiałam zając się bidulem,a wieczorem musiałam się trochę przygotowac do lekcji angielskiego na którą miałam isc dzisiaj,ale nie pójdę bo żal mi biedaka.

Kasia J polecam ci Szkocje.O tej porze roku jest wspaniała. Po drodze możesz spać w BB.Jak tak robiłam.Dojechaliśmy do samego Loch Ness.Myślę,że dzieciom się spodoba.
Dorotko, socjalne zapomnij.Nie dostałam na razie żadnej propozycji.Nie łudze się już. Idziemy prywatnie oglądać, w Shipley.A co do benefitów mamy już Child Benefit i Child working tax.I teraz czy jak ja przesytanę pracować , to któryś mi odpanie i jeżeli ja pobieram Child working tax czy Michał też się może ubiegać?? Czy bedąc na bezrobociu dostacie się jakieś ,,bezrobotne''??

Czesc dziewczyny!!!
Ingrid gratuluje fasoleczki i zycze spokojnej ciazy. Helenka sliczna panienka,bardzo sie zmienila:-)
Maksio chory,zasmarkany:-(...wczoraj pierwszy raz sie zdarzylo zeby nie spal do 00.40,niewiem co w niego wstapilo:crazy::no:
Cfcgirl o zasilku dla bezrobotnych zapomnij,ja bylam sie dowiadywac jak konczyl mi sie macierzynski. Powiedzieli ze dostalabym gdyby moj Krzysiek rowniez nie mial pracy. Jesli chodzi o CHTC to chyba mozna dostac tylko jeden,tzn.my sie staralismy jako para,wiec nie widze szans zeby dostac jeszcze jeden. A gdy skonczyl mi sie macierzynski,zadzwonilam do nich i troszke mi jeszcze dolozyli,niewiele ale zawsze:tak:

Czesc dziewczyny!!!
No widze ze nam sie dzieci pochorowaly.Fabianek biedulek tez ma katar i kicha ze ho ho..Ale o dziwo w nocy dzisiaj spal jak nigdy nie obudzil sie zni raz nawet na mleko!!!:szok:
Ingrid gratulacje!!!Coreczka sliczna.

Sylwia ja takze czekam na te toples!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ampar
a pasowalo by Ci wtorek lub środa ale do poludnia tak okolo 10.00?

Coraz wiecej dzieciaczkow ma katarek :-( U mnie na razie bez poprawy.

A moj maz mial dzis ten dzien, ktory zdarza sie tylko kilka razy do roku i ponaprawial pare rzeczy w domu :tak:

Cfcgirl - Szkocja nam sie marzy od 2 lat, a zwlaszcza wyspa Sky, ale ciagle ta pogoda psuje plany. Teraz tez nienajlepiej - ma padac i silne wiatry.

reklama
Do góry