reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No i my całą trójką zakichani. Wczoraj rano wyjechaliśmy do Hull, gdzie jest nieziemsko. W końcu zobaczyłam " dużą wodę " i Cudowne miasto. Coś super:-) Rano się pogryzłam z Kamilem, bo chory nie chciał jechać, a Ja nalegałam i teraz wszyscy połamani, ale warto było. Wróciliśmy grubo po 21.oo ale zadowoleni strasznie :-)

reklama
Dzien dobry :-):-)Ale pogoda przy niedzieli:no::no::no:koszmar:-(
Wczoraj napisalam posta i gdzies zniknal:baffled::baffled::baffled:Ale zapowiada sie nudna niedziela:sorry2::dry:nawet na spacer nie mozna wyjsc:no:
Zdrowka dla wszystkich zycze:-):-):-)

Czesc i czołem:-):-):-)

Marcel też zasmarkany:-:)-:)-( Wczoraj dostał jakieś szajby i szalał do 22 ale za to pospaliśmy sobie do 9 dzisiaj rano:-):-)

A tak pozatym to niiiic się nie dzieje:sorry2:

Tym oczekującym na zdjęcia toples mówię, że sie nie doczekacie:-D:-p no chyba, że same sobie zrobicie;-)

Czesc

U nas tez ciezka noc. Macius co chwile sie budzil, meczyl go kaszel i katar. A teraz rozrabia, wszedzie go pelno. Nauczyl sie juz otwierac szafki w kuchni i robi mamusi porzadki i wylaczac kontkaty :baffled:

Zdecydowalismy sie w koncu na wakacje. Wybralismy ciepelko na Gran Canaria. :-)

Hej dziewczynki:tak:.Widzę że trochę się obijacie:tak:.No cóż ja wczoraj byłam nie obecna bo byłam na imprezce u Ampar a w sumie u jej męża bo to on wyprawiał swoje urodziny.Teraz wszyscy jesteśmy trochę nie przytomni.Ale fajnie było:-).Mały ma jeszcze trochę katarek,ale łudzę się że to już końcówka choróbska przynajmniej zawsze tak było że dwa,trzy dni katarek i koniec.Oby i teraz było tak samo.

Ostatnia edycja:
4 muchy, doris - jak to jest tutaj z nieobecnosciami w szkole? Chcielibysmy przedluzyc swoj swiateczny pobyt w PL o tydzien i Kubusia poslac do szkoly dopiero 12 stycznia. Jak oni patrza tutaj na takie nieobecnosci? Mialyscie juz taka sytuacje?

reklama
witam
zdrówka życzę dla dzieciaczków. Mój królewicz na szczęście zdrowy;-) za to Dominik nadrabia kicha, kaszle, a ja tylko za nim z tabletkami i syropkami biegam bo sam nie weźmie...jak to wczoraj stwierdził "kochanie czekałem, aż Ty mi podasz":-D

Niedziela do dupy...pogoda masakryczna, że nawet na spacer sie nie wyjdzie:wściekła/y: jeszcze nie pada...kwestia czasu :baffled:

Do góry