reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
dzieki dziewczyny za gratulacje i miłe słówka o Helence. Jest rzeczywiscie takim słodkim szkrabem- to dziecko wogóle nie płacze!!!- że zdecydowalismy sie na drugie tak szybko. Będzie urwanie głowy, wiadomo, ale mysle że tylko na początku.

A to z dzisiejszego spacerku

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    68,3 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Ingrid brawo , wielkie gratulacje.Helenka samo piękno.Marysia też jest złote dziecko, bo też prawie w ogóle nie płacze.Ale na razie czekamy z fasolką
A my z Michałem burze mózgów przechodzimy, bo okazuje się,że teściowa jednak nie przyjedzie pomóc.Cóż..no comments
Zaczynamy od szukania mieszkania. To jest dla nas za duże. Także w poniedziałek idziemy oglądać mieszkanko.
No i chyba nie będę wracała do pracy na razie.Mówię chyba bo to się może zmienić.Dziewczynki powiedzcie czy niepracująca mama ma jakieś benefity czy też dodatki od państwa?

Ostatnia edycja:
Hej
Ja dzisiaj znowu po leeds biegalam, szymus nie spal wiec padl okolo 20
Kasiaifabian- ja jednak nie dam rady w poniedzialek bo Artur musi z mama wczesniej wyjechac bo zajezdzaja jeszcze gdzies po drodze. podaj jeszcze jeden termin;-)
Ingrid- gratulacje:-pNo to bedziesz miala pelne rece roboty:-D
4muchy- a dlaczego ostatni weekend???????

Ide prostowac wlosy i sprzatac papa

Czesc Kobity.
duzo tu nie skrobalyscie, a nie bylo mnie dwa dni.
Sylwia- zdjecia ladne, czekam na to w stroju:-p. Pokaz jakiz ciebie szkilet:-p:-D
Ingrid- mala super, no i gratulacje :-):-)

Dziewczyny nie wiem ktora pytala , ale chyba Dorid- o inhalacje. ja robie jak ma katar i kaszel, Ponoc pomaga naoba. Dodje sol i wsio.
Tylko troszkie nie chce siedziec. Ale jakos dajemy rade z tym kreckiem,
U nas katarek ustal ale wszystko przenioslo sie na plucka i mamy mocny kaszel. Najgorzej w nocy.Bidulek.:-(

HEJ HEJ:-):-)JA wkoncu wolna:tak:urodzinki sie udaly,Dawid troche poplakal ,ale szybko poszedl spac:-)za to mam caly pokoj zabawek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
INGRID-GRATULUJE FASOLKI,no i Helenka sliczna:tak::tak::tak:
NIUNKA-ja daje ta inhalacje,jak Dawid ma kaszel:-)zastanawialam sie czy mozna jak jest przeziebiony,jak ma zapchany nos ,na przeczyszczenie noska:baffled:
KASIA8118-a co Ty tak cicho siedzisz??
AMPAR-ale Wy macie dobrze z Ta mama,obkupi was za wszystkie czasy:tak:
CFCGRIL-a idziecie ogladac socjalny domek??czy prywatnie do wynajecia?I chodzi Ci o benefity na dziecko,czy dla ciebie??

reklama
U nas tez burza mozgow. Za tydzien wakacje i chcielibysmy gdzies pojechac i nie wiemy za bardzo gdzie. Przez biura troche drogo, bo nas sporo, a tak samemu cos planowac to jakos nam sie nie chce :-(

Ampar - a mowilas, ze nie lubisz sie wysilac, a tu az do Leeds jezdzisz pobiegac :-p

Doris - u mnie tez sie ostatnio cos namnozylo zabawek, tylko chetnych do sprzatania potem nie ma :-(

Do góry