reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
no ja żeby sie z Wami spotykać to sobie chyba wreszcie prawo jazdy zrobie :-).

Witam dziewczyy po tak długiej przerwie- 1,5 miesiąca w Polsce zleciało zbyt szybko a rodzice moi zamiast nacieszyc sie Helenką to tak sie w niej rozkochali, że teraz tęsknią jeszcze bardziej.

Hej z wieczora
Artur mnie wlasnie pyta czy widze literki- ano widze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Z mama winko sobie popilam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Sylwia.m- ale fajnie mieliscie, nie dziwie sie ze marcel chce replay;-)
Cfcgirl-dzieki za spotkanie, trafilam do centrum i uratowalam mame od bankructwa
:-D
Mam co prawda nowa kurtke i bardzo sie ciesze. Jutro rano wypad do leeds:-D

Czesc Ingrid! Jak Helenka? Pewnie duza z niej juz dziewczynka?

czesć Kasiu,
no Helenka rosnie sobie slicznie, już sie wzięła za bardzo intensywne próby raczkowania. Wychodzi jej to przebojowo, ale trzeba przyznać że tyłek podnosi do góry ładnie, nawet z podskokiem. Tylko jeszcze nie wie jak z tej pozycji ruszyć. Buja sie więc, do przodu i do tyłu, a przemieszcza metodą padnij- powstań, tak na partyzanta trochę.
A tu jej najnowsze zdjęcie

Załączniki

• 37.JPG
    37.JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 24
no i mam jeszcze małego newsa.
Hmmmm,
spodziewamy sie następnego mlekojada!
Planowane (choć przyznam dosc szalony to pomysł- dwa maluchy w domu) i bardzo oczekiwane drugie maleństwo ma sie pojawić gdzies w połowie czerwca 2009.

Sprawa jest swieża- rodzina jeszcze nic nie wie, a ja nie wiem jak im to powiedzieć żeby ze stołków nie pospadali. Już widzę jak moja mama nie spi po nocach, bo jak ja sobie poradzę z dwójką pieluchowców sama. No jakos będe musiała sobie poradzić. Innej opcji nie ma!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry