K&F - oj od razu za dobrze...... to nasz pierwszy wspolny (z mezem) dluzszy (az 7 dni) wyjazd od 5 lat, jak do tej pory to sporadycznie udawalo mi sie go wyciagnac na jakies 2-3 dni :-( ale teraz powiedzialam, ze to pierwsze Kubusia wakacje i musza byc jak nalezy :-)
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Kasiu.j to super że jedziecie na wakacje.A kiedy wyjazd?
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KASIA.J-My jak Kuba chodzil do nursery,bylismy w Rabce i tez o tydzien wydluzylismy sobie i nie bylo problemutylko poprosili zeby przypomnieniec w ostatanim dniu szkoly
Ale faknie macie z tymi wycieczkami,no i iejsce widac popularne
KASIA8118-OJ chyba za duzo wypilas,ze dzisiaj wzdychasz
Ale faknie macie z tymi wycieczkami,no i iejsce widac popularne
KASIA8118-OJ chyba za duzo wypilas,ze dzisiaj wzdychasz
kasia8118
Doris78 no wypic trochę wypiłam no co zrobic w końcu to imprezka.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia.j ale Ci dobrze, mhmmmmm:-) Ja teraz poprostu nie cierpię byc tutaj
Jaka będzie ta wycieczka??? Ile daliście jeśli można spytac i jaka temperatura jest teraz na Gran Canaria??
Może masz jakiegos linka do miejsca w które jedziecie???
Jaka będzie ta wycieczka??? Ile daliście jeśli można spytac i jaka temperatura jest teraz na Gran Canaria??
Może masz jakiegos linka do miejsca w które jedziecie???
Sylwia - Jedziemy do San Augustin na plaze, tu sa kamerki: Webcams in San Agustin - Gran Canaria , kupilismy przez lastminute i dalismy 1100f bez ubezpieczenia, mamy osobne z bootsa, tylko musimy sprawdzic czy obejmuje wyspy kanaryjskie
4muchy
kasia.j na pewno lepiej powiedzieć wcześniej, u nas w szkole trzeba jeszcze druczek wypełnić z prośbą o przedłużenie wolnego
oleska
Czesc mamuski
U nas duzo sie ostatnio dzialo w piatek myslalam ze urodze :-(bo od 8 rano meczyly mnie bole brzucha a potem zorientowalam sie ze sa to skurcze najpierw mialam co 20 min potem zadzownilam do szpitala a oni mi kazali wziasc paracetamol jak to zwykle w Anglii cudowny lek na wszystko i nie przeszlo A okolo 1-2 to juz mialam tak co 14-15 min wiec sie niezle zestresowalam i zadzwonilam drugi raz to mi kazali przyjechac do szpitala no i pojechalismy i podlaczyli mnie do doplera i wszystko wyszlo ok i w sumie skurcze tez mi odeszly dzieki Bogu
Ale tak sie zestresowalam bo mi zostalo jeszcze 11 tyg do konca...
Powiedzieli mi ze to sa te skurcze braxtona hixa i moge je jeszcze czesto miewac ale normalnie zaczynaja sie tak od 30 tyg itp a u mnie troche sie wczesniej zaczelo niestety:-( Z Abi zadnych takich nie mialam wiec byl to dla mnie niezly szok...
No i do tego wszystkiego moja mamcia jedzie juz jutro do Polski:-(
U nas duzo sie ostatnio dzialo w piatek myslalam ze urodze :-(bo od 8 rano meczyly mnie bole brzucha a potem zorientowalam sie ze sa to skurcze najpierw mialam co 20 min potem zadzownilam do szpitala a oni mi kazali wziasc paracetamol jak to zwykle w Anglii cudowny lek na wszystko i nie przeszlo A okolo 1-2 to juz mialam tak co 14-15 min wiec sie niezle zestresowalam i zadzwonilam drugi raz to mi kazali przyjechac do szpitala no i pojechalismy i podlaczyli mnie do doplera i wszystko wyszlo ok i w sumie skurcze tez mi odeszly dzieki Bogu
Ale tak sie zestresowalam bo mi zostalo jeszcze 11 tyg do konca...
Powiedzieli mi ze to sa te skurcze braxtona hixa i moge je jeszcze czesto miewac ale normalnie zaczynaja sie tak od 30 tyg itp a u mnie troche sie wczesniej zaczelo niestety:-( Z Abi zadnych takich nie mialam wiec byl to dla mnie niezly szok...
No i do tego wszystkiego moja mamcia jedzie juz jutro do Polski:-(
reklama
ampar3
Hej
ja tez dzisiaj umieram i mnie suszyPopijam herbatke i nic nie pomaga
K&F- oj ja tylko moge po poludniu bo nie dam rady okielznac mojego zboja sama musi byc Artur. Moze wiec byc nawet przyszly tydzien, jak ci pasuje
Sylwia.m- ja nigdzie nie bylam a tez mam juz dosyc tej zasranej pogody
Kasiaj- ale wam fajnie. Bawcie sie dobrze
Kasia8118- mozemy sobie dzisiaj piatke przybic;-)
Koncze bo mama mi marudzi ze chce zdjecia ogladac
ja tez dzisiaj umieram i mnie suszyPopijam herbatke i nic nie pomaga
K&F- oj ja tylko moge po poludniu bo nie dam rady okielznac mojego zboja sama musi byc Artur. Moze wiec byc nawet przyszly tydzien, jak ci pasuje
Sylwia.m- ja nigdzie nie bylam a tez mam juz dosyc tej zasranej pogody
Kasiaj- ale wam fajnie. Bawcie sie dobrze
Kasia8118- mozemy sobie dzisiaj piatke przybic;-)
Koncze bo mama mi marudzi ze chce zdjecia ogladac
Podziel się: