reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

K&F - oj od razu za dobrze...... to nasz pierwszy wspolny (z mezem) dluzszy (az 7 dni) wyjazd od 5 lat, jak do tej pory to sporadycznie udawalo mi sie go wyciagnac na jakies 2-3 dni :-( ale teraz powiedzialam, ze to pierwsze Kubusia wakacje i musza byc jak nalezy :-)

reklama
KASIA.J-My jak Kuba chodzil do nursery,bylismy w Rabce i tez o tydzien wydluzylismy sobie i nie bylo problemu:tak::tak:tylko poprosili zeby przypomnieniec w ostatanim dniu szkoly:tak:

Ale faknie macie z tymi wycieczkami,no i iejsce widac popularne:tak:

KASIA8118-OJ chyba za duzo wypilas,ze dzisiaj wzdychasz:-D:-D

Kasia8118 - 27 pazdziernika, wiec juz za tydzien, pierwszy raz kupilismy wyjazd przez biuro i jestem bardzo ciekawa jak bedzie, zawsze organizowalam to sama

Kasia.j ale Ci dobrze, mhmmmmm:-) Ja teraz poprostu nie cierpię byc tutaj:baffled:
Jaka będzie ta wycieczka??? Ile daliście jeśli można spytac:zawstydzona/y: i jaka temperatura jest teraz na Gran Canaria??
Może masz jakiegos linka do miejsca w które jedziecie???

Czesc mamuski
U nas duzo sie ostatnio dzialo w piatek myslalam ze urodze :-(bo od 8 rano meczyly mnie bole brzucha a potem zorientowalam sie ze sa to skurcze:szok: najpierw mialam co 20 min potem zadzownilam do szpitala a oni mi kazali wziasc paracetamol jak to zwykle w Anglii cudowny lek na wszystko i nie przeszlo :no: A okolo 1-2 to juz mialam tak co 14-15 min wiec sie niezle zestresowalam i zadzwonilam drugi raz to mi kazali przyjechac do szpitala no i pojechalismy i podlaczyli mnie do doplera i wszystko wyszlo ok i w sumie skurcze tez mi odeszly dzieki Bogu:tak:
Ale tak sie zestresowalam bo mi zostalo jeszcze 11 tyg do konca...
Powiedzieli mi ze to sa te skurcze braxtona hixa i moge je jeszcze czesto miewac ale normalnie zaczynaja sie tak od 30 tyg itp a u mnie troche sie wczesniej zaczelo niestety:-( Z Abi zadnych takich nie mialam wiec byl to dla mnie niezly szok...
No i do tego wszystkiego moja mamcia jedzie juz jutro do Polski:-(

reklama
Hej
ja tez dzisiaj umieram i mnie suszy:wściekła/y:Popijam herbatke i nic nie pomaga
K&F- oj ja tylko moge po poludniu bo nie dam rady okielznac mojego zboja sama musi byc Artur. Moze wiec byc nawet przyszly tydzien, jak ci pasuje:tak:
Sylwia.m- ja nigdzie nie bylam a tez mam juz dosyc tej zasranej pogody:no::wściekła/y:
Kasiaj- ale wam fajnie. Bawcie sie dobrze
Kasia8118- mozemy sobie dzisiaj piatke przybic:-p;-)
Koncze bo mama mi marudzi ze chce zdjecia ogladac:crazy:

Do góry