reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Oleksa- wspolczuje ci , napewno ci ciezko, zwlaszcza teraz na koncowce, ty z brzuszkiem i Abi, no masz racje jak tu wypoczac.
A co bedziesz miala , bo ja nie wiem albo nie doczytalam:zawstydzona/y:

reklama
Hej hej:-)

Ja juz jestem. Było bardzo fajnie ale Dorota mnie brutalnie zabrała do domu:-:)-p Wreszcie miałam okazję poznac osobiscie Brydkę i Monikę:tak:

A mi dalej nic się nie chce:no:
Ja chcę na wakacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-:)crazy:

SYLWIA-alez Ty jestes szybka:szok::szok::szok:Ja zreszta tez:-D:-D:-DA co do brutalnosci,fakt zapakowalam Sylwie do bagaznika i kazalam wracac do Wyke:-D:-D:-D
Niunka-Ach to babcia zawinila:tak::tak:Duzo zdrowka dla Szymka:-)A Ty robisz mu inhalacje,jak ma katar??czy tylko jak kaszle?

Niunia jeszcze mi zostalo 12 tyg a ja juz jak balon jestem:-(wydaje mi sie ze oni sie myla z tym terminem porodu jak patrze na moj brzuch :-D Niestety nie wiem co bedzie bo dzieciatka nie chcialo sie pokazac wiec moze 27 listopada sie dowiem o mam dodatkowy skan :tak:

Niunka - na razie tylko Kubusiowi daje Calcium, Rutinacee i syrop na kaszel, ale chyba mu sie pogarsza, po szkole jakis taki nieswoj byl :-( zobaczymy co bedzie jutro, a Mackowi samo sie z nosa leje, tylko z chusteczkami za nim latam

Sylwia - to opowiedz jak bylo na tych wakacjach, przynajmniej sobie pomarzymy :-)

A z mlodym sie zalapalam dzis na baby massage :-) Bylam w przychodni po recepte i spotkalam babeczke, ktora prowadzi toddler group tam gdzie zwykle chodzilam z Kubusiem i mi o tym powiedziala. Wymasowalam mu te tlusciutkie nozki, troche mu sie podobalo, bo polowe masazu przelezal, ale potem mu sie znudzilo.

Ja już też w domu. Zostałyśmy jeszcze i Olek padł, niestety wybudzony, bo wracać trzeba.
Madzia dziękuję, za wszystko. No i wiadomo, miło było poznać. Szkoda, że tak bez życia Ja, za te zrąbane nocki, ale wiem, że już okej z Olkiem, więc inaczej się oddycha. Monia nas podwiozła, za co dziękuję, z calego serca...
Kasia z Krystianem pewnie idzie, maratończyk...

Dziękuje wam dziewczynki za przybycie.Bardzo lubię te nasze spotkanka.Szkoda,że nie mogły pozostałe dojechać,ale mam nadzieje,że niedługo już się spotkamy znowu.
Pozdrawiam serdecznie

Hej dziewczynki ja też już po spotkaniu.Droga do domu jakoś przyjemnie zleciała bo świeciło słoneczko.Szłam 1.25godz.ale co tam wreście się przyjemnie zmęczyłam:tak:.Jak tylko weszłam do domu to walnęam sobie malutkie piwko bo myślałam że padnę:-p.Mały jakoś nie chcę spac spał tylko parę minut:no:.Trudno:-(.Madzia dzięki za zaproszenie i za pas mam go właśnie na sobie;-):tak:.Dziewczyny wam też dziękuje za miłe towarzystwo:tak:.Dużo zdrowia dla tych co chorzy:-).

Kasia co tu duzo gadac było cuudnie:tak: Bylismy w bardzo spokojnej części Ibizy no i ja wogóle zakochałam się w Hiszpanii. Szkoda, że nie urodziłam się Hiszpanką:-D albo przynajmniej tam nie wyemigrowałam:baffled:
Hotel bardzo fajny, jedzenia full, wieczorami fajne przedstawienia albo smieszne konkursy. No i przepyszne winlo SANGRIA, mniam:tak:

A tutaj widoczki z naszego tarasu:-)

reklama
Do góry