reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien doberek:-):-)Co wy jeszcze spicie??:szok::szok::szok:
KASIA8118-Ja tez nie mam:no::no:
NIUNKA-To twoj maz zawinil,dal mu pospac tak pozno,to musial go ululac wieczorkirm:-):-)
Sylwia-Ty musisz terza nam zaprosic na pokaz zdjec,tyle ich macie;-):-p:-D

Dzień Dobry

Niestety nie śpimy. Julka oczywiście pierwsza się obudziła o 6,30 ale Robert się nademną ulitował i wstał a ja mogłam jeszcze pół godziny sobie pospać.:happy::happy::happy: Jeszcze momencik i będę musiała Adasia obudzić.Zobaczymy jaki będzie miał chumor

Doris a Ty nie masz co w nocy robic?:szok::-p

Kasia tak jak niuńka mówi w centrum są za 5 chyba ładowarki:-)

Niuńka było supeeeeer:tak: Opalona jestem tylko troszkę, wiesz jak to jest z małym dzieckiem:baffled: i nie wiem czy wypoczęta, chyba bardziej zmęczona bo strasznie sie tam rozleniwiliśmy a tutaj trzeba wrócic do tej szarej rzeczywistości gotowaniaq sprzątania i takie tam:wściekła/y::wściekła/y:

Cfcgirl ja też będę u Ciebie:-)

czesc
Doris- to nie moj maz zawinil tylko moja mama, bo to ona pilnowala szymka. Ale przypuszczalam ze zasnie bo spal u kasi tylko pol godz.
Sylwia- no tak to juz jest co piekne szybko sie konczy i witaj nudo .

Zycze milego spotkania u Madzi ,

A Szymon zakatarzony na maxa. :angry::angry::angry::angry::angry:

Witam dziewczynki.Marysia buszowała od 6 rano.Masakra.Myślałam,że zwariuje.A teraz padła, jak jest czas na wstawanie.Ja tak lubię z nią spać rano a tu dupa...no ale cóż...
Czekam na was dziewczyny i żałuje ,że nie będzie tych co dojechac nie mogą
Edytko dużo zdrowia dla Szymonka
Pozdrawiam

Magda - ja tez odpadam, dzieciaki obudzily sie z katarami i kaszlem, a na dodatek meza mi "pogielo", korzonki go dopadly i jeczy, mam dzis szpital w domu :-(

Milego plotkowania i poprosze potem o jakies streszczenie, bo sporo dzis Was bedzie.

hej
wy juz tak na te swoje dzieci nie narzekajcie, że tak wcześnie wstają. ja mam pobudkę co noc o 1.30, 4.30 :-D dzisiaj jeszcze z rana o 5 zrobiłam pobudkę kochanemu do pracy i wyszykowałam... chciałam sie jeszcze położyć ale Alex przespał sie jeszcze tylko godzinke i marudzi do teraz ;-) Kochane maleństwo jak śpi i jeść nie woła:-D

Kasiu.j- co to sie dzieje , chyba to ta pogoda:wściekła/y:. No i sie zacznie , a moj Szymek to sklonny do takich przeziebien.Buziaczki dla maluszkow
A co podajesz na katarek? Bo ja kropelki do noska, wit c. I robie inhalacje, no i masc majerankowa.

reklama
Hej Madzia sorki ale nas tez dzis nie bedzie:-(ale moze nastepnym razem:tak:Milego spotkanka;-)

Bylam wczoraj u poloznej i wszystko ok nawet badanie na curzyce jest ok. Pytalam ja o te bole krocza i powiedziala ze niestety niektore kobiety tak maja bo ciężar rosnącego dziecka wywiera nacisk na miednicę i kazala mi duzo odpoczywac czesto siadac albo lezec :-(a jak tu mozna lezec z moja mala Abi i obowiazkami hehe. Postanowilam sie wiec oszczedzac i robic jedna rzecz dziennie zobaczymy czy mi sie uda ;-) Troche mnie tez polozna przestraszyla bo powiedziala ze jak bym miala bole w bliznie po cesarce albo by sie zaczela rozchodzic to mam dzwonic do szpitala:baffled: i kurde to tez musze obserowac...najgorsze jest to ze ja nie widze tej blizny bo mi brzuchalek zaslania :-D

Do góry