reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 - moja znajoma z Leeds pracuje w takim dziale i bardzo sobie chwali prace jako lekka i niestresujaca :-) a kontroluje rajstopy

Niunka - a w ktorej szkole sprzatasz?

Plan mojego meza dal w leb. Mial wymeczyc Kubusia, jak wroca z basenu to mial byc niezywy. Niestety, ale niezywy to jest moj maz, a Kuba szaleje teraz :baffled:

reklama
Hej
U nas intensywnie zakupowo:tak::-D
Teraz jestem po 2 winkach czerwonych z mama jutro do leeds mam adzieje ze srode odpoczne
K&F- ja nie dam rady jednak w srode podjechac bo chociaz jeden dzienb musze odpoczzac bo ta moja mama to mnie wymeczy:-);-)ale w przyszlym tygodniu na pasemka przyjade:tak:
Niunka- kciukasy za prace:tak:
Kasia8118-moj dzisiaj zakupil aparacik:tak: Twierdzi ze na urodziny wiec mu wybaczam:-D W sobote pewnie on bedzie robil z siebie fotografa:-D:-D
Kasiaj- no o cie zalatwil:-D:-D:-D:-D:-D
Cfcgirl- ja tez chyba bede prosze o adres:happy:
Ide aaaaaaaaaaaaaaaa papa

Dzien dobry:-):-)
NIUNKA-No to dobrze ze sie nie napracujesz:tak:to jest wazne:tak:A co do Pakistanow to oni strasznie niektorzy smierdza,tragedia:-D
K&f-A U ciebie na ktora??nic sie nie odzywasz:-D:-D:-Dczyzbys juz nas nie chciala:-D

witam z rana...
zaraz zasieje w domu panike bo właśnie podczas karmienia, głaskam Alexa po główce i odkryłam "coś"... ma z tyłu na czubku główki coś jakby guz tylko on nie jest twardy tylko miękki jakby w nim woda była:szok: niewiele odstaje od główki ale ma jakieś 3-4cm średnicy... za jasną cholere tego wcześniej nie widziałam i nie mam pojęcia co to jest. Macie jakiś pomysł co to może być?

Dzien doberek
Kasiu.j- ja pracuje od 3-do 5 codziennie

dziewczyny ja ta nie wiem ale chyba jakos o 11 u kasi. Ona pewnie sama jeszcze napiesze.

Nefretete- ja nie wiem co ci powiedziec, nie mam pojecia co to moze byc,chpciaz wiem ze czasami dzieci maja podobne zeczy i ponoc same sie wchlaniaja , ale lepeiej dmuchac na zimne i sprawdzic.

Marta, dzięki i sorka, za moją reakcję. Magda, wiesz, do konca świata będę wdzięczna... naprawdę ...

Kasiu Fabiankowa, obawiam się, że przez Olka wczorajszy wypadek jutro odpadam, choć chciałam, nie wiem, czy będę u Magdy o ile Olek będzie miał nadal taką wargę, bo nadal krwawi :(
Wczoraj po szpitalu nie mogłam zasnąć, czuwałam przy nim, dawałam pić strzykawką. Wyląda to oropnie i nie wiem jak jeść będzie, narazie po jogurcie...

nefretete - jedyna rzecza, ktora mi przychodzi do glowy nieniepokojaca jest ciemiaczko, z tylu glowy zarasta tak do 4 miesiaca, ale na podstawie Twojego opisu to poszlabym sie skonsultowac z lekarzem albo z HV

Dzień dobry:tak:.U mnie kiepska nocka bo mały mnie ostro kopał i czuje się lipnie:-(.Ale widzę że co nie które dziewczyny mają gorsze problemy niż ja.Nefretete nie mam pojęcia co to jest:no:.Brydka a co się stało Olkowi:baffled:?

reklama
Chciał się rozebrać z kurtki, zaplątał się, ja mu wodę do wanny lałam, wpadł na pieprzony próg, krew zaczeła się lać, my nie wiedzieliśmy skąd, czy zeby poleciały, czy co, czy ze śodka mu leci, panikowałam, warga mu puchła, ma rozcięcie na małego palca, nie zszyli, ale ma się samo zagoić. jest dziś smutny strasznie, Ja też, leży na razie, ale widzę, że przecierpiał i go boli :-:)-:)-(pełno krwi było, Ja w panice płakałam, Marta z mamą przyleciała. Do mnie podejsć nie chciał. Tragedia dla mnie... No i wątpię bym sie pojawiła, mam unikać zabaw skro taki narwany jest, by to się zagoiło ;(

Do góry