reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Doris78 no mój Krystian też się wczoraj wyszalał i w samochodzie mi padł,ale jak wysiadał to już koniec spania i tak biegał prawie do 22:szok:,ale jest jeden plus wstał o 9 rano pózniej niż mama.Przynajmniej się wyspałam:tak:.Raz nie zawsze.

reklama
czesc
Widze ze obiadek wam wypalil, zdjecia super:-), szkoda ze nas nie bylo.:-(Nastepnym razem bedziemy.

Ja dzis pierwszy raz do pracy. Zobazcymy jak bedzie.

No a u nas Szymek dzis spal pierwsza nocke w swoim pokoiku:tak:, za to ja nie spalam dobrze bo czuwalam . Takze teraz mozna sobie urzadzac wieczorki we dwojke a nie trojke:-D:-D:-D

Dziewczyny moi rodzice wrocili z Dominikany i ja sie poprostu zakochalam w tym miejscu, za rok tez planujemy pojechac.

Doris- kiedy Sylwia wraca? Jak tam pisala cos?

Czesc

Doris - moj Kubus tez przezywa :-) i caly czas powtarza, ze czesciej musimy sie spotykac z duzym Kuba

Niunka - ile sie leci na Dominikane?

NIUNKA-Sylwia wraca w srode.Dzwonila do mnie zebym przefaksowala Rafala prawo jazdy bo chca samochod tam wypozyczyc,bo pogoda mowila troche nie plazowa:tak:ale ogolnie zadowolona jest:-D
A co do tej Dominikany,to ja tez sie zakochalam :-Dpieknie tam jest:-Ddomonikana albo jamajka:tak:planuje za rok w pazdzierniku wlasnie tam pojechac,bo temperatura tam o tej porze to 28-30 stopni:szok:Tylko ciekawe czy sie uda wyjechac:tak:
KASIA.J-moj Kuba to mnie prosil zebysmy dzisiaj znowu tam na obiad pojechali no i oczewiscie zeby Twoj Kubus tam byl:-D:-D

Kasiu.j- leci sie ok 10 godzin, troszkie dlugo ale warto. Moi rodzice lecieli 8 godzin w jedna i druga str., Ale w biurze podaja 10 godz.

Doris- my tez chcemy gdzies pojechac, moze Chorwacja? zobaczy sie. Napewno z Szymkiem.
No to Sylwi nie bedzie u Kasi?

NIUNKA-No nie nedzie Sylwi,bo ona jakos popludniu bedzie w Bradford:-)Ale dlugo sie leci na ta Dominicane:szok::szok:ale pewnie warto:tak:No i ja tez planuje z dziecmi,Kuba pewnie by caly czas w basenie siedzial ,Dawi zreszta tez:tak:Dlatego bym chciala dopiero za rok poleciec jak Dawid bylby starszy,bo jak na razie nigdzie sie z Tym maruda nie ruszam:-D:-D

reklama
Hej
Dzięki za spotkanie. Tak czytam o tym spotkaniu w tym tygodniu i trochę mi przykro będzie jak nikt się nie pojawi. No ale nie mogę nikogo na siłe zmuszać.niestety nie mogę zrobić spotkania w innym dniu i dlatego zaproponowałam czwartek.Proszę dziewczynki, dajcie znać, która z was wpadnie...
Życzę paniom miłego dnia...

Ostatnia edycja:
Do góry