reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej kochane
My dzis mialysmy gosci moi tesciowie z Canady wrocili i wstapili do nas przejazdem wiec Abi miala obie babcie ;-)przez chwile.
Jesli chodzi o mnie to ja nie moge isc na spotkanie bo mam polozna miedzy 1-2:-(wiec bede mogla byc na tym spotkanku w czwartek jesli jest ono nadal aktualne.
Swietne zdjecia ze spotkanka szkoda ze nas tam nie bylo:-(moze nastepnym razem.

reklama
Zapomniałam wam powiedziec dziewczyny że dostałam dzisiaj wiadomosc w sprawie wózka.Kazali mi wysłac zdjęcie tych dziur,więc wysłałam ciekawe co odpiszą:confused:.Mam pytanie czy są jeszcze jakieś chętne na kasztany?Bo trochę dzisiaj uzbierałam:tak:.

CFCGRIL--a czy moge byc o 11-tej??Bo mi Dawid o tej godzinie spi.Wiec mi zasnie w aucie a potem go przeloze do wozka:-):-)No i adres poprosze:tak:Sylwia dzisiaj pisala ze tez bedzie :tak:

hej dziewczynki. dzieki za spotkanko:-)
cały dzień gdzieś dzisiaj fruwaliśmy i nie miałam czasu by zajrzeć na BB.
była dzisiaj u nas hv zważyła mi Alexa :-) mój klocuś waży już 4,5kg ;-) przybiera na wadze średnio 0,5kg na 2tyg:-)

Cfcgirl - ja tez bede, moge byc tak na 11, jak Dorota, albo na 1 jak odwioze Kubusia do szkoly, o jakich porach Ci Marysia spi, zeby nie przeszkadzac?

K&F - bardzo bym chciala rowniez Ciebie odwiedzic, takze poprosze o adres :-), bo musze sobie sprawdzic ile mi zabierze dojazd z Kubusia szkoly i potem go musze odebrac

Kasia8118 - jak je zobacza na zdjeciu to zatrudnia Cie w dziale kontroli jakosci ;-):-D

Nefretete - moj Maciek wazyl tyle jak sie urodzil :-)

U mnie Maciek spi i czekam na chlopakow, bo pojechali na basen. Cos ich nie widac :confused:

Halo halo
co tu taka cisza?
Ja juz po pierwszym dniu pracy, bylo lekko, ale smierdzaco:-DTzn. Taka pakistanka, ktora mi pokazywla co i gdzie mam sprzatac to tak brzydko smiedziala ze odechcialo mi sie tej pracy, na szczescie tylko mi ja pokazywala, sama bede pracowala wiec spoko.
Ogolnie luzik, mam tylko 4 klasy o sprzatniecia , odkurzyc je plus korytarz i Wc i wsio.Wiec sie nie przemecze:tak:. Luz-blus.
Lece sie kapac jeszcze tu zajrze ,moze cos poklepiecie.:-p
Madziu ja moze dam rade wpasc. Dam znac w srode.

Marysia cały dzień marudzi.Nocki zerwane, bo śpi niespokojnie.
Dziewczynki 11 jak najbardziej może być.Marysia nawet jak uśnie zaniosę ją do jej pokoiku.Nie martwcie się.
Edytko super by było...Kasiu i Fabian a ty?
Mąż mnie zeżlił ...
dobranoc dziewczynki

reklama
Kurcze, ale się dzisiaj na jezdziłam wózkiem po pokoju żeby mały zasnął :crazy:.Kasiu.j taka praca w kontroli jakości była by idealna :tak:.Oj dobra jestem w tym:tak:.Zobaczymy co z tego będzie jeszcze nic nie odpisali:no:.Niunka a to spotkanie u Kasi to o której?

Do góry