reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Uciekam do niego, postaram się mu dać śniadanie, jakoś.... Nie wiem, przepraszam, ale nie wiem, czy Ja się zjawię na spotkaniach, choć naprawdę chciałam. Na razie na bank nie, chyba że się poprawi...

Monika, Magda, dzięki za wszystko, Marta sorki za alarm, dziękuję, że przyszłaś

reklama
Nefretete Marysia miała podobnie i się wchłonęło.Taka uroda...ale jak się niepokoisz idz i sprawdz
Brydka nie ma za co dziękować.Nie uważam,że coś wielkiego zrobiłam.
A panika w takim przypadku to chyba normalka.Mam nadzieję,że nie prędko się przekonam o tym. :-)
Marysia dzisiaj spokojniej spała. Może po weekendzie pełnym wrażeń była niespokojna.Wczoraj pobyłam z nią w domku i się wyciszyła. No i nocka dużo spokojniejsza.
A dzisiaj szkoła.
Oki, całuski i miłego dnia

Brydka- to norma z ta panika, ja to tez jestem taka panikara ,
Biedaczek z Olka, caluski dla niego:-). Do wesela sie zagoi.

Pogoda dzis do d...y. Spac sie chce.

Pogoda straszna:-(i sie zapowiada ze tak bedzie padalo prze caly dzien:wściekła/y:
NEFRETETE-JA bym poszla z tym do lekarza,napewno sie uspokoisz:tak:
BRYDKA-caluski dla Olka:-)No niestety bez takich przygod nie ma dziecinstwa:-(oby jak najmiej takich wypadkow bylo:tak:

pogoda dziewczyny iście barowa zazdraszczam Tym co sobie mogą chlapnąć:-D
Brydka Kochanie masz poprostu chrzest pierwszy za sobą ,duża buziala dla Ola ale w nosek coby znowu krewka nie poleciała :tak::-)

byliśmy u lekarza... jestem nieco spokojniejsza. powiedział, że skoro jest mięciutkie to nie ma tam krwi i powinno sie wchłonąć. wrazie czego zadzwonił do kolegi pediatry i jestem z nim umówiona za tydzień na konsultacje. jeśli nic sie nie zmieni albo to jeszcze urośnie będzie miał skan główki. kazał sie nie martwić bo podobno to sie zdarza.
rozmawiałam z tatą i podobno mój brat też miał coś takiego, tylko że Łukasz sie z tym urodził i miał wielkości pięści:baffled: też miało mu sie wchłonąć... po trzech tygodniach miał robioną punkcje:wściekła/y: modle sie tylko żeby małemu sie wchłoneło bo jak mi go będą kłuć to chyba padne:-(
Brydka pozdrowionka dla Olka.

reklama
Do góry