reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Mój Olek śpi cały dzień z przerwami, na tulenie, mocne, nie mam dziś humoru, tuliłabym go cały czas.....:-( Tak mi przykro, że go boli :-( zjadł, tyle dobrze... a taki spokojny jest...

hej
K&F- ja nie dam rady jutro. Maly musi odpoczac jeden dzien i my tez jestesmy padniete.
Ale nie martw sie zobaczysz mnie w przyszlym tygodniu:-D:tak:;-)

Chcialam kupic wczoraj smoka szymciowi a oni wycofali jego typ:no::wściekła/y:.
Kupilam wiec inne a on nimi rzuca i chce swoj stary.
Wiec albo mam przymusowe odzwyczajanie albo polubi te nowe
Dlatego chce tez jutro z nim na spokojnie pobyc moze sie uda usypianie i dzien bez smoka:dry:

AMPAR-No to moze teraz jest dobry moment na odzwyczajenie:-)tylko czy Szymek tak samo mysli:-D:-D:-D
K&F-JA jutro bede:-)jakos nie moge oprzec sie tym spotkaniom i musze byc:tak:na zakupy pojade po szkole Kuby ,a posprzatam wieczorem:tak:

Doris no to fajnie ze bendziesz;-)
Ampar
ty nie sciemiaj tylko zabieraj mamae i dawaj,co ona bendzie w domu siedziala.Odpocznie jak wroci do Polski.A ja mam taki smoczek jak twoj Szymek lubi to Ci d:szok::szok::szok::szok:am!!!

A ja miałam dzisiaj kiepski dzień taki sam jak nockę.Mały strasznie dzisiaj marudny:wściekła/y:.Normalnie modliłam się żeby wybiła godzina jego spania żeby się zrelaksowac:tak:.I na to wszystko znowu pękła mi śruba od mojego sprzętu do cwiczeń.Nie wiem czy ten sprzęt jest trefny czy może ja za ciężka:baffled::dry:.

reklama
KASIA8118-:-D:-D:-D:-D
monika-Ja bede tylko z Dawidem ,bo Kuba w szkole bedzie:-)no w sumie powiedzmy ze w szkole,jedzie z klasa na wycieczke do Yorku,wiec jest szczesliwy przeogromnie:tak::tak:

Do góry