reklama
Brydka
Optymistycznie...
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Hej hej z wieczora:-)Dzieki za spotkanko,bylo bardzo milono i ogoda nam dopisalaDawid padl o 7a Kuba o 8
kasia8118
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ja też dziękuje za spotkanie jak zwykle udane oby takich więcej;-):-).Brydka coś nie mogę otworzyc twoich zdjęc.
ampar3
To i ja sie witam z wieczorka
Tez bardzo dziekuje za spotkanie. Malutki wyszalany, padl po 8 a mama teraz
Kasia8118- no prosze jakie ladne zdjecia aparacik strzela;-) Juz mozesz wybaczyc mezowi;-)
Doris78- no to wieczor dla was
Kasiaifabian- spoko bede po 20 pazdziernika, jeszcze chyba nie strasze a co do spotkania w srode ja chetnie przyjade ale czy moge z mama
Ja tez sie klade
Dobranoc
Tez bardzo dziekuje za spotkanie. Malutki wyszalany, padl po 8 a mama teraz
Kasia8118- no prosze jakie ladne zdjecia aparacik strzela;-) Juz mozesz wybaczyc mezowi;-)
Doris78- no to wieczor dla was
Kasiaifabian- spoko bede po 20 pazdziernika, jeszcze chyba nie strasze a co do spotkania w srode ja chetnie przyjade ale czy moge z mama
Ja tez sie klade
Dobranoc
kasia8118
Ok.już udało mi się otworzyc zdjęcia.
Ostatnia edycja:
Brydka
Optymistycznie...
Oj ciekawe jak dziś pogoda, bo na razie zimnawo....
Jeff wczoraj tak wyszedł, że Ja padłam w sekundę po jego wyjściu.... :-baffled: Nie udało mi się to co miałam zaplanowane....:-(
Jeff wczoraj tak wyszedł, że Ja padłam w sekundę po jego wyjściu.... :-baffled: Nie udało mi się to co miałam zaplanowane....:-(
kasia8118
Hej dziewczyny co tu taka cisza?Pewnie wszystkie się już wygadały na spotkaniu.Mam takie pytanie do dziewczyn co organizują spotkania w tym tygodniu i nie tylko do nich.Czy myślicie że jest sens robic dwa spotkania dzień po dniu?Ja to chętnie skorzystam z jednego i drugiego jak pogoda będzie ok.ale czy tak samo będzie z innymi dziewczynami?Mi się wydaje że to będzie tak że częsc dziewczyn pójdzie do Kasi ,a częsc do Magdy.A za tydzień pewnie nie będzie żadnego :-(.Sorki jeśli nie potrzebnie mieszam.Mam nadzieję że się nie pobrażacie na te moje przemyślenia.Co złego to nie ja.
M
Monika1213
Gość
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Dzien dobry:-)ja dopiero wolna,Dawid spi wiec moge troche posiedziec przy komputerze:-)
Dziewczymy na dworzu jest cieplo,tylko ze slonca nie ma,ale pogoda super na spacerja juz jeden zaliczylam spacerek,jak Dawid wstanie idziemy na drugi
A co do spotkan w tym tygodniu,no wlasnie ja tez mam dylematbo bym chciala byc i u Kasi i u Magdy,ale robie urodziny Dawidka w piatek i musze jechac na zakupy i chtke posprzataci nie wiem co mam zrobic
A co do wczorajszego spotkania jeszcze,to moj Kuba dzisiaj jeszcz\e przezywaljak to wczoraj fajnie bylo i jak z Kubusiem sie wyszalal
Dziewczymy na dworzu jest cieplo,tylko ze slonca nie ma,ale pogoda super na spacerja juz jeden zaliczylam spacerek,jak Dawid wstanie idziemy na drugi
A co do spotkan w tym tygodniu,no wlasnie ja tez mam dylematbo bym chciala byc i u Kasi i u Magdy,ale robie urodziny Dawidka w piatek i musze jechac na zakupy i chtke posprzataci nie wiem co mam zrobic
A co do wczorajszego spotkania jeszcze,to moj Kuba dzisiaj jeszcz\e przezywaljak to wczoraj fajnie bylo i jak z Kubusiem sie wyszalal
Podziel się: