reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Doris kupilysmy same pierdoly,troche ciuszkow dla maluchow nic ciekawego.

Musze sie wam dziewczyny pochwalic ze moj synek robi pisku do nocniczka a raz nawet byla mala bombka!!!!!!!!!!!!!Taka jestem z niego dumna.:tak::tak::tak::tak::tak:

Ampar w srode odpada bo moj maz bendzie w pracy a ja musze tak zeby on byl i zaopiekowal sie Fabiankiem.:crazy:Patrzalam na grafik i dam rade dopiero w tym tygodniu od 20-stego!!!

Brydka milo bylo Cie poznac.:blink:

reklama
Doris roznie czasami odrazu zrobi czasami troszke trzebac poczekac ale jak siedzi 5 minut max to wiem ze poprostu nie ma ochoty siedziec na nocniczku albo poprostu nie chce mu sie siusiu!!!Staram sie go nie zmuszac zeby sie nie zniechecil.:tak::tak:

No wlasnie ja tez nie chce go zniechecic i jak nie chce to go nie zmuszam,ale przynajmiej juz nie ryczy jak na poczatku:-D:-Dale pokazuje gdzie sie robi siusiu i kupke:-Di jak jjuz robi kupe w pieluche to sie patrzy na nocnik:-D:-Dszkoda tylko ze patrzy:-D:-D

Witam szanowne panie. Spotykamy się jak rozumiem na obiadu ok godziny 14.
No to cudy.A co do tej rezerwacjo to coś ostatnio musieli zmienić, bo ja jestem stałym gościem tej sieci pubów i rezerwacje były.Poza tym moja kumpela pracowała u nich to wiem.
Brydka , Monia dzięki,Dawno się ak nie uśmiałam.
Kasia wielkie brawo dla Fabianka.Dzielny chłopak....
spadam na śniadanko.I do zobaczenia na obiadku....

Czesc :-):-)No by bedziemy,:tak:Jejku tylko czy ja wyrobie z tym moim malym:wściekła/y:jest taki zywy,on mi nie usiedzi dlugo w foteliku:tak:Ostatnio wszedl mi sam na parapet:szok::szok:Nauczyl sie wchodzic na rogowke,a potem na parapet a jaki szczesliwy jest,ze moze ogldac sobie:-Dgorzej ze mna:wściekła/y:

Dzięki za imprezkę laski, naprawdę świetnie się bawiłam:-D No i wstałam rano jak świeża, więc kozak, a no i miłego obiadku.
my czekamy właśnie na Geoff'a który miał być po 13.oo i cienko mu idzie, ale kolejny urodzinowy gość. Zdjęcia wrzucę z wczoaj na fotosa, troszkę ich jest:-)
Dzięki raz jeszcze i dzięki Michałowi Madzia i Wojtkowi za stół.... no i wiadomo :tak::-) Komp działa, ale karta zamówiona :-) nie wiem czemu działa...

Zdjęcia z dzisiejszego spotkania

Załączniki

• Obraz 034.JPG
    Obraz 034.JPG
    330 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 035.JPG
    Obraz 035.JPG
    360,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz 037.JPG
    Obraz 037.JPG
    401 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 038.JPG