reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kama- milego pobytu i wypoczywaj kochanienka ile sie da:-)

Buziaczku - Synek rosnie jak na drozdzach , no i karmie piersia , ale cos nie spada moja waga w dol, zaczynam sie powoli denerwowac , , bo moj brzusio ciagle wyglada jakbym byla w 6 miesiacu ciazy:wściekła/y:.
Pozatym wszystko ok, teraz jedziemy tzn 5 paz. do Londynu po paszport,
papa musze konczyc

Dziewczyny rosną te wasze pociechy jak na drożdżach...
Co do spotkania jestem w przyszlym tygodni wolna w piątek. W czwartek mam skan więc nie wiem o ktorej sie wyrobię. W sumie może i ok 12 byłabym wolna ale nie gwarantuje. A piatek mam calkowicie wolny
Karolinko ja bym się na ten wózek pisała, ale póki co jeszcze jest za wcześnie i a ja nie mam go gdzie przechować, ale jak nie kupi go nikt pod koniec ciąży to ja jestem w kolejce

ech mialam tego nie robic,ale nie wytrzymalam:baffled:mianowicie wlasnie wrocilam z pierwszych odwiedzinek u coreczki znajomej.mala aurelia ma dwa tygodnie i jest sliczniunia:tak:zastanawialam sie czy pytac sie o przebieg porodu...czy lepiej nie stresowac sie za wczasu.jednak posluchalam historii przyjscia na swiat malej...i jakos to raczej kiepskawo wygladalo:no:mam nadzieje ze to moze byl taki feralny dzien w st jamesie w leeds :baffled: zreszta lepiej rozczarowac sie pozytywnie;-)

Czesc dziewczyny!! nareszcie mam internet, mam nadzieje ze juz nie bedzie zadnych problemow!!
Trzoche poczytalam co u was, poogladalam zdjecia tak wszytsko wiecie w w miedzyczasie jak Michas przysypia :) bo z tego co zdazylam go poznac to spanie nie jest jego ulubiona czynnoscia hehe w nocy jeszcze jako tako ale w dzien tak po pol godzinki pare razy ehh dostaje kropelki na te gazy - gripe water i rzeczywiscie troche mu pomaga!!
co do spotkania ja mam czas prawie codziennie za tydzien w czwartek mam spotkanie z health visitor a tak to siedze sama z Michaskiem, tylko ja bym prosila o takie miejsce spotkania zebym mogla dojechac taxowka,bo bede musiala wziasc malego tylko w nosidelku, wozka nie bede targac do taxowki !!
a tak na marginesie to ile razy byla u was ta cala health visitor?
Dobra zmykam tak chcialam wam dac znac ze znowu jestem z wami heh
odezwe sie niebawem bo dzis to padam juz powoli - spac bym sie z checia polozyla :))
buziaki

Dziewczyny mi pasuje piatek tylko trzeba wybrac miejsce , chyba jakies cieple , bo jak bedzie taka pogoda dalej to nie ma szans na zew.

Kasiek u mnie wizytorka byla dwa razy,
Kasiek jak tam twoja waga po porodzie??????????/
Bo u mnie kiepsko, a i brzuch mam jeszcze spory:wściekła/y:, az mnie cholerka strzela.

reklama
Dziewczyny przykro mi , ale w piatek jedziemy do Londynu o paszport.Przypomilam sobie i bardzo mi przykro ze mnie nie bedzie:-(, no chyba ze w czwartek bedzie pasowalo yowce , to i ja bym byla.
Yowka a moze czwrtek to i ja bede na spotkaniu, co , ? Moze byb nawet 1-2 godzina jak dla mnie, nie wiem jak dla innych dziewczyn.

Pisz co u jak.

Karola napisz mi jakie dkumenty mialas jak jechaliscie po paszport.??????????

Do góry