reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

witajcie laski

ja tak wpadam jak filip z konopi podczytuje was troszke bo ogólnie goszcze na watku mamy z uk

kAROLINA 55- ja bym była zainteresowana tym podgrzewaczem oraz PLAYMATTEM tylko napisz jak z płatnoscia i przesylka bysmy zrobiły?

reklama
Pinka25 moge ci to przeslac poczta. Napisz mi swoj dokladny adres na priva, ja wysle i podam ci ile to bedzie razem z przesylka. Wysle Ci dane swojego konta rowniez na priva i wplacisz mi te pieniazki na konto. Co ty na to?

hej yowka
my bylismy to mielismy wszystko i NiN, wypis ze szpitala i paszporty , a babka w urzedzie nic nie chciala, nawet nie chciala zadnego dokumentu potwierdzajacego nasza tozsamosc.Kompletnie nic..

yowka - z tego co pamietam to od nas tez kobieta nie chciala zadnego dokumentu, wszystko jej dyktowalismy, bylo to dla mnie szokiem, bo w Polsce bez papierka i dokumentu nic nie zalatwisz
za to jak pojedziesz zaltwiac paszport to bierz wszystko co sie da (oczywiscie o dokumentach mowie ;)) bo tam juz tak latwo nie bedzie

Moja niunka juz spi, zalegla cisza w domu. Meza nie ma, wiec i mniej do roboty w domu :) i chyba sie nudze. A w zasadzie to dopadlo mnie jakies straszne lenistwo. Moje dziecko mnie dzis zalatwilo.
W porze obiadowej domagal sie dosc ostro, ze on chce serek, a nie obiadek. Po krotkiej i ostrej wymianie slownej (wierzcie mi ze trudno jest przegadac 2,5 latka jak sobie cos ubzdura) w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam, ze ja chce gwiazdke z nieba. Moje malenstwo polecialo do swojego pokoju i cos tam zaczelo kombinowac, po czym przylecialo do mnie z klockiem w ksztalcie gwiazdki i mowi: "masz gwiazdke z nieba, a teraz daj serek" (szok - i musialam dac mu serek)
Boje sie co bedzie dalej, skoro on teraz juz taki jest madry i przebiegly.

Dobrej nocy wszystkim.

Hej Dziewczyny co u Was? Jak sie macie?
Jak dzieciatka?
Yowka jak samopoczucie? jak Szymcio, pcha sie czy nie bardzo? masz jakies oznaki?
Karolina 55 - Ale Synek urosl :szok::szok::szok:
Pozdrawiam i

NIunka - a jak u Ciebie? Szymcio przybiera na wadze? karmisz piersia?

Czesc kobitki! Wpadlam na chwilke,pozegnac sie na tydzien. W nocy juz wyjezdzam. Jak wroce to sie odezwe,tylko piszcie duzo zebym miala co czytac:-):-):-).
Yowka-zycze szybkiego rozdwojenia:tak:. Cmokam mocno wszystkie mamusie. Te rozdwojone i te ktore wciaz oczekuja.

reklama
Czesc laski!
Ja tez tylko na chwile...mecze sie niestety :-(strasznie bolą mnie plecy i kregoslup od wczorajszej nocy..moze cos zaczyna sie dziac..a moze po prostu ciezar daje znac...nie wiem..miewam bóliki w dole brzucha dodatkowo..ale nie wiem..nie chce sie cieszyc zawczasu..pewnie to jeszcze nie to:sorry2:
Cwicze na pilce rozciąganie..miala niby pomagac tez na kregoslup ale cos efektow zero...chociaz sie porosciagam...
mam juz prawie 18 kg na plusie wiec nie chciala bym juz wiecej bo ciezko bedzie mi zrzucic...zawsze mialam problem ze zrzuceniem wagi i w sumie do super ksztaltnych nigdy nie nalezalam...ale ciesze sie,ze mi rozstepy sie nie pojawily.
Z tymi rejestracjami dziecka to jestem w szoku..naprawde tak ufają??Na slepo??Niesamowite..w PL nie do dopuszczenia :szok:..a sluchajcie jak sie wysyla ten certyfikat urodzenia jako zalącznik np. do child benefitu to oni odsylają go pozniej?
Ide dziewczyny sie polozyc..bo naprawde nie wyrabiam na te plecy..nie wiem jak mam sie juz ukladac na lozku aby choc troche mniej bolaly i noca w ogole spac nie moge..masakra...
buziaki i dobrej nocy
Kama zycze spokojnego odpoczywania ...korzystaj ile wlezie z urlopiku!!!buziaki

Do góry