reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Yowka - sorki , pomylilam cie z cfcgirl, to jej pasuje za 3 tyg. jeszcze raz sorki:zawstydzona/y:.

U nas dzis pochmurny dzionek i nawet nie bylismy na spacerku , a Szymek spi sobie w takiej pogodzie juz prawie 3 godz. , ciekawe jak przespi nocke:confused:.

Ja wsumie tez jestem spiaca i dzis jakos wszystkim znudzona. Dzis wieczorkiem przylatuje moja tesciowa i chrzesna, wiec bedzie wesolo przez dwa tyg. :tak::-).
papa pozdrawiam i caluski dla wszystkich

reklama
ech!!!powoli zaczynam odczuwac, ze moj brzusio troche wazy,kolejny dzien w pracy i kolejny raz umieram na bol kregoslupa:baffled: a wymyslilam sobie ze bede pracowala prawie do konca....ech...zobaczymy.no ladnie i znowu mnie dopadla 'spiaczka afrykansa' noramalnie az strach sie bac ile godzin dziennie zajmuje mi teraz sen...moze to wysypianie sie na zapas:-D hehe pozdrawiam mamusie

Siemka dziewczyny.
Sorki ze tak rzadko zagladam, ale jakos ostatnio na wszystko brakuje mi czasu. Gabrys im wiekszy tym wiecej pochlania mi czasu. Juz nie chce siedziec i sam sie bawic. Chce chodzic, tak sie rwie ze az sama nie moge w to uwierzyc. Tyle ze jeszcze sam nie umie utrzymac rownowagi i chce zebym go wszedzie prowadzala za raczki. Chodzi przytrzymujac sie mebli i scian, ale wszedzie potrzebna jest moja asekuracja, bo moglby sobie zrobic krzywde. Zaglada mi do szafek, wszystkiego chce dotknac - maly tajfun. Wiec nie zabardzo mam czas na cokolwiek. A jak Gabrys przysnie to wtedy nadrabiam sprzatanie i gotowanie i tak wkolko. Moze gdyby juz umial sam chodzic mialabym wiecej swobody. Umie za to raczkowac, ale gdy go do tego zachecam ryczy w nieboglosy, chce od razu na nogi i nie ma mowy o raczkowaniu. Lobuz jeden:dry::cool2:.
Co do spotkania to chcialabym was wszystkie jak najszybciej zobaczyc i spotkac sie na ploty. Moze byc za trzy tygodnie tylko nie jestem pewna czy bedzie mi pasowalo w weekend czy w tygodniu. Bo bede pracowac tylko jeszcze nie wiem dokladnie kiedy. Mam nadzieje, ze w tygodniu tez by wam pasowalo.
Cfcgirl napisz dokladnie jakie dni oprocz weekendu za 3 tygodnie ci pasuja. I jakos sie dogadamy. Co do miejsca to najlepiej by bylo na swiezym powietrzu z naszymi brzdacami. Moze jakas kafejka z parasolami na zew. No chyba ze nie bedzie pogody, wtedy mozna posiedziec gdzies w srodku. Moze spotkalybysmy sie jakos w centrum Bradford, tak by kazda znala to miejsce i tam bysmy razem uzgodnily gdzie sie dalej udac. Co wy na to?
Piszcie jakie dni i godziny Wam najbardziej pasuja.
Yowka mam nadzieje, ze czujesz sie jeszcze na tyle dobrze by do nas dolaczyc.
dobra spadam kochane. pozdrawiam i caluje Was mocno. pa

Mieszkam niedaleko jak wskazuje ta strzalka, to jest adres przychodni:
Queensbury, BD9 4BB, UK - Google Maps

Pare miesiecy temu mieszkalam w Baildon i spacerkiem z samej gory schodzilismy sobie z Kubusiem na zakupy do Shipley przez Park w Saltaire, dlatego calkiem niezle znam tam te tereny.

My dalej kontynuujemy chodzenie do przedszkola. We wtorek byla klapa, histeria i w ogole do auta nie chcial wsiasc, we srode poszedl, ale mamusia musiala byc z nim (siedzialam na sali w kacie i czytalam ksiazke), a dzis poszedl nawet chetnie, bawil sie z dziecmi wiec wyszlam. Podobno troche plakal, ale swietnie sie bawil z dziecmi, na tyle ze jak wrocilam to nie zauwazyl ze weszlam do sali i czekalam az mnie zobaczy dobre 3 minuty. Ciekawa jestem jak bedzie jutro. Oczywiscie co dzien rano jest tekst "ja nie cie do kola".

Karola - zycze wytrwalosci, jak sie nauczy sam chodzic to bedziesz miala troche wiecej czasu dla siebie. I jest to slodkie tak obserwowac swojego Malego Odkrywce :) Mozesz mu sprobowac dac jakas duza zabawke do pchania, np wozek z klockami albo cos w tym stylu. Bedzie sie podtrzymywal i poruszal sam, moze mu sie to spodoba i nie bedzie potrzebowal Ciebie.

Jestem padnieta, a moja mysza nie przejawia oznak zmeczenia :szok: Dobrze ze jutro znow weekend i moj mezulek zjezdza do domu :) Zajmie sie syneczkiem. Widzialam dzis przejazdem plakat na miescie, ze gdzies w okolicy jest cyrk. Jutro pojde sprawdzic szczegoly to Wam napisze.

Siemanko dziewczyny!!!!
Mialam wczoraj polowkowe usg. Ach...:-):-):-) Wszystko ok,maly sie rozwija,widzialam jak ruszal raczkami:tak:. Pan doktor potwierdzil ze nosze pod serduszkiem malego mezczyzne:-):-):-).Wiec chcialam oglosic ze w styczniu urodze malego Maksymilianka:-). Zdjecia nie wkleje,bo niemam skanera. Sprobuje w pracy to zrobic. Acha ,jak wroce z Polski 4 pazdziernika to juz nie ide do pracy. Wczoraj tak zdecydowalismy z moim miskiem. Moze i mnie uda sie dolaczyc do Waszego spotkania. Tylko ze ja w ogole nie znam Bradford. ale ,zobaczymy. Pozdrawiam goraco!!!

Hej hej
Kama no to gratulacje , kolejny chlopczyk:tak:, superowo ze wszystko ok, tzrymkaj sie i miloby bylo gdybys do nas dolaczyla.

Dziewczyny mi to pasuje zawsze i wszedzie:-D, no tylko zeby pogoda dopisala.
papa dajcie znac jak i co.

fajnie mamo z leeds:) a juz myslalam ze w leeds to tylko same dziewczynki beda sie rodzily;-)a tu prosze bedzie chlopczyk!! fajnie bo u mnie tez juz w brzucholku szaleje maly Nathan:tak:pozdrowki

Dla spragnionych rozrywki :)

Cyrk jest przy Carr Road (A657) na Carr Farm LS28 5QR. Przedstawienia sa jeszcze jutro o 2 i 5 popoludniu i w niedziele o 2. Bilety sa od 12 do 16f platne gotowka przy wejsciu.
tel. 0772279177 - nie wiem czy sa jeszcze bilety :(

Kama - cieszymy sie z Twojego chlopczyka. Ostatnio cos sami faceci sie pchaja na ten swiat :)) Zyczymy tez udanego pobytu w Polsce. My tez powoli sie pakujemy :)

Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich

reklama
hej

Fajnie macie z tymi wypadami do Polski, tez bym chciala:-(,no jeszcze troszkie a ia ja pojade.

Zapowiada sie piekna pogoda dzis , wiec my wyruszymy z zakupki z cioteczka i tesciowka , poszlejemy troszkie. :tak::-). Ach uwielbiamy lazikowac po sklepach. Musze sobie pokupowac kilka ciuszkow , bo mam juz nerwa ciagle w tym samym. tylko ze mam porblemik bo spodnie mam obecnie rozmiar 14,:szok::zawstydzona/y::-( a byl 10. Wiec nie wiem czy nie zalapie dola kupujac tak duzy rozmiar.

No kobitki co z tym spotkaniem ????????

Cfcgirl jak sie czujesz????????????????????????

Yowka a jak ty sie trzymasz , masz juz jakies oznaki???????????????????

Kasiu j. chetnie bysmy sie wybrali tylko czym??????????Nie mamy auta.

Kasia jak tam Michas???????????????

Papa

Do góry