reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ampar3 z małym już chyba lepiej:tak:.Jeżeli jutro będzie wszystko ok.to możemy spotkac się o 17 w tym lokalu gdzie człowiek czuje się jak piany bez picia:-D.Czy myślałaś o jakimś innym kulkolandzie?

reklama
Kasia8118- czyli chcecie tu do menston przyjechac.? No byloby super:tak: bo my do bradford to dopiero w niedziele na obiadek sie wybieramy a tu u nas upicie za darmo:-D

A ja się nawaliłam połówką wina, no dobra więcej z moimi laskami ... o mamo, antyspołecznie się poczułam, i chyyyba musze iść spać, bo mi się w głowie... znaczy nie idę, ale pójdę, Amparowa, dobrze masz, ale już chodzć po nocy po korytarzach nie będziesz ?!:-D:-D:-D
dobra ide...

Dzień Dobry:-):-):-)

Ampar pożyjemy, zobaczymy.......:confused:

Kasia8118 jak Krystian??

Kasia.j no weź, nie trzymaj nas w niepewności:wściekła/y: zdradź z jakiej okazji mąż tak Cie rozpieszcza??? ja obstawiam, że ten projekt w pracy wypalił i będzie jakiś awans z podwyżką:tak: No i córka niedługo;-):-p

Czesc dziewczynki:-)
KASIA.J-No no no ....supre prezent:-)pewnie potem jakas nagroda z twojeje strony byla,co?:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
brydka-ladnie wczoraj poszalas:-D:-D
kasia8118-mam nadzieje ze Krystian lepiej sie czuje:tak::tak:buziaki dla Niego:tak:
A ja zaraz lece z KuBA Do szkoly i na zakupy do centrum:tak:a potem na imprezke do rodzicow:-)na pyszne zarelko:tak:

Dzień bobry:-).Mały chyba już zdrowy przynajmniej tak wygląda:tak:.Kasiu.j tylko po gratulowac takiego męża;-).Dzisiaj idę do szkoły,a pózniej spotkanie z Ampar więc mało mnie tutaj dzisiaj będzie:-p.Przyjemnej soboty pa:-).

Ojj tak ... ale mi błogo było i o to chodziło :-D Siedziałam do północy i gadałam z moimi Koleżankami, zajebsity wieczór. No dobra, dziś ładnie chyba się zapowiada to na farmę lecim, bo Amparowa z Kaśką całe kulki pozajmują a w wacky jest fuul w weekendy więc walim tam..:-D

Dziendobry

Kasia.j no weź, nie trzymaj nas w niepewności:wściekła/y: zdradź z jakiej okazji mąż tak Cie rozpieszcza??? ja obstawiam, że ten projekt w pracy wypalił i będzie jakiś awans z podwyżką:tak: No i córka niedługo;-):-p

Owszem projekt zadzialal, aczkolwiek nie tak jak to bylo zaplanowane ;-) Awansowac juz bardziej nie moze, bo sam sobie jest dyrektorem :tak: Corka za rok dopiero. A swietowalismy rozpoczecie kolejnej dekady zycia przeze mnie, chociaz nie wiem czy byl to powod do swietowania :-(

KASIA.J-No no no ....supre prezent:-)pewnie potem jakas nagroda z twojeje strony byla,co?:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

No owszem, byla....... slodki buziak ;-) Z rana w piatek mialam cytologie :-(

Mielismy jechac nad morze, ale cos sie zebrac nie mozemy :-( Moze nad rzeczke pojedziemy porzucac kamyczki.

reklama
Dzien dobry
Moj pojechal po rodzicow wiec zaraz mi sie zacznie weekend na calego:szok:
Tescie beda do poniedzialku wiec pewnie bede rzadko chociaz ja to i tak czesto nie jestem:-D
Brydka- gdzie zajmiemy co zajmiemy. My tylko z dziecmi, mezami, babciami i dziadkiem:-D
kasia8118- sie zdzwonimy;-)
Kasiaj- czyli sto lat w takim razie:cool2:

Dobra ide konczyc obiadek
Pa

Do góry