reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej my juz po play grupie
Ale niestety nie dowiedzialam sie nic bo szefowa jest na urlopie i od niej zalezy decyzja:confused: dot sali:-( ale dali moj numer jakiemus pracownikowi socjalnemu co pracuje z polskimi rodzinami i ma sie ze mna skontaktowac to moze on ci poradzi....no zobacyzmy
Do nas w poniedzialek moja mamus przyjezdza juz sie nie moge doczekac :tak:wkoncu sie wyspie:-) i odpoczne troche bo przez moj brzuchalek ostatnio sie troche szybko mecze:sad:
A wy co dzis porabiacie?

reklama
Hej dziewczyny.Ja cały czas siedzę dzisiaj w domu bo mały jak się obudził to drugi raz wymiotował i znowu śpi:-:)zawstydzona/y:.O rany ale lipa:confused:.Oleska mam nadzieję że ten pracownik socjalny to nie ta babka z która niby miała nam pomóc:cool:.Oby udało Ci się coś załatwic:tak:.Ja do tej mojej już nie dzwonie po tym jak dowiedziałam się od jej znajomej o przybliżonej cenie za wynajem.Powodzenia;-).

Mam pytanko moze ktos chcialby kupic szafke na tv mozna jej tez uzywac jako szafy bo jest dosc duza :tak:My mielismy w niej tv potem zabawki a teraz jest szafa ale nie mamy na to juz miesca bo nowy dzidzius sie rodzi wiec trzeba na jego przyrzady zrobic miejsce ;-)Chcemy za na 30 funtow. Moze sa jacys chetni?

IKEA | TV solutions | TV solutions for tube TVs up to 25'' | MARKÖR | TV storage unit

A tak wogole czy ktoras z was ma na oddanie lub odsprzedanie taka elektroniczna nianie?

reklama
Dziewczynki pogadam z księdzem w sobotę i dam wam znać.Ale powiedzcie w jaki dzień się umawiamy bo ja muszę mu dawać cynk.
Marta to zadzwonię wcześniej do ciebie.Brydka może wpadniesz na kawę do Marty , chyba nie będzie to problem??
Marysia coś niespokojną noc miała i od 3 spała z nami,ale za to do prawie 9 :)
Cały dzień nie spała a teraz drzemkę sobie ucieła...
pozdrawiam serdecznie

Do góry