reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczynki.Ale cichutko tu dzisiaj.No co tam pogoda ładna to trzeba korzystac:tak:.My też dzisiaj od rana ruszyliśmy w okolice Halifaxu.Odwiedziliśmy dwa parki całkiem ładne,mały przejechał się kolejką z mamą i babcią:tak:.Oby takich słonecznych dni było więcej:-).Teraz piję sobie kawkę i odpoczywam od mojego małego marudy który nie chcę dzisiaj isc na dżemkę.Ampar3 czy udało Ci się kupic coś ciekawego dzisiaj na rynku?I co kupiłaś radio dla mojej teściowej?Jak tak to dzięki;-).Rozliczymy się lada dzień;-).

Doris a ja w styczniu już 31:-) Jak ten czas leci i robie się stara choc wogóle tak sie nie czuje.
Oj lecie ,leci:tak:nawet nie wiadomo kiedy:no:a jeszcze nie dawno do szkoly sie chodzilo:tak:
Kasiu kochana jaka ze mnie gapa.OCZYWIŚCIE NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA :-):-):-):-):-):-)
ja się piszę na środę, może być Costa w mieście
No to jestesmy wstepnie umowione:-)jeszcze godzine ustalimy:tak:

Dzieki jeszcze raz :-)

Doris - moze zenski plemniczek? ;-):-):-p
Oj ,gorzej jak bedzie meski:-D:-D:-D

Witam szanowne kolezanki:-)
Kasiu.j- spoznione , bo chyba jako ostatnia ale szczere.
Wszystkiego naj, najlepszego, obys sie wkoncu doczekala coreczki.Z calego serca ci tego zycze.

Ja dziewczyny nie mam czasu na nic, teraz jak Szymek spi tylko raz i to jeszcze ok 1, 5 godz. to po prostu nie wiem za co sie zabrac.
Nie wiem co to bedzie ja zaczne prace, wlasnie mam zaczac od 6 paz. , ale mam problemik, bo nie mam komu zostawic Malego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. jak na sama zlosc , rodzice teraz sa na wczasach. A moj idzie na popoludniu.,Moze uda mi sie jakos zalatwic zeby zaczac tydzien pozniej , ale nie wiem czy jest wogole taka opacja i czy nie beda patrzec krzywo. .

Pozatym dzis bylismy z Kasia i malymi na targu kolo lotniska , ale klapa totalna, pierwszy raz nic nie kupilam:-(, nawet pierdolka:no::no::no::no:.Jakis cienki ten targ .

Lece na fajnie
jest tu jeszcze ktos????

Kasia - a skad ty wiedzialas ze ja jestem?:confused:
Przeciez posta napisalam pozniej iz ty.

Jeszcze nie , ale dzieki za adres. Chyba wybiore sie w tym tyg.A jak tam twoja cieza , tzn jestes czy nie?

reklama
Do góry