reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!DUZO ZDROWKA,POCIECHY Z DZIECI NO I OCZYWOSCIE Z MEZA!!:-):-):-)nO to sie nie dziwie ze taki prezent super dostalas,na okragle urodzinki:tak:nastepny taki super prezent dostaniesz na 40-stke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Wpadam tylko podczytac co tam u Was slychac, bo po pracy padam, tesciowa pojechala i caly dom pod opieka tatuska wiec Aga rozczochrana, ubrana troche nie do pary, w domu postawione wszystko do góry nogami ale za to Aga pól dnia ganiala na dworze i padla:-D;-), w sumie to kupa smiechu jak facet w domu rzadzi:-D:-D

Kasiu.J. z okazji Twojego swieta spełnienia wszystkich skrytych marzeń, w życiu pomyślnego toku zdarzeń, w realizacji celów wytrwałości i satysfakcji z codzienności.

DZiewczynki dzięki za odpowiedź.Orientacyjnie pytałam, bo może za kilka miesięcy jakiś projekt ruszy.No ale to wielki znak zapytania....
Nie udało mi się dzisiaj pogadać z księdzem, bo za dużo ludzi do niego czekało a Marynia za marudna była na czekanie. Pogadam za tydzień.
Marta w czwartek pasuje??
a co z kolejnym spotkaniem forumowym??

Hej dziewczynki ja już w końcu jestem wolna trochę szalony był dzisiaj ten dzień,ale co tam jakaś odmiana musi byc:tak:.Kasiu.j ja też oczywiście składam szczere życzenia:tak:.Ampar3 dzięki za spotkanie było miło mały już śpi:tak:.

4 muchy-taka piekna pogoda to pewnie wszytskie korzystaja:-D:-D:-Dteraz jest cieplej niz latem:tak::tak::-D:-D
KASIA.J-JA w grudniu tez mam 30-te urodziny:szok::szok:ciekawe co ja dostane od mojego meza:-D:-D
CFCGRIL-Ja tez tak myslalm o spotkaniu:-)ale ostatnio troche nas malo:-(wiec mozemy sie spotkac w srode w COSTA :-):-)KTora reflektuje??:tak::tak:

reklama
Do góry