reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Też sobie nie radziłam, ale jakoś się naumiałam. Trzeba próbować. Ściągnij sobie tu elementy i próbuj Martencja Design.
Trzeba zrobić otwórz, nałożyć tło a na nie elementy i zdjęcie. Nic wielkiego, potem w warstwach kilkasz po koleji prawy przycisk i mieszanie, cienie... łatwe ;) Kolorowych laski ;)

Ja jak zwykle pozno
Cfcgirl- mi pasuje od srody codziennie wiec bede czekac:-)
Kasia8118- jak z sobota? Macie chec z babciami na kulki tak okolo 17?
Kasiaj- bylam dzisiaj w Ilkley przy rzece i na tym duzym placu zabaw- mialas racje ze jest super. Co prawda przywital mnie szczur ale to tylko na 2sekundy:szok:
Brydka- a ta praca to gdzie? Bo ja mam namiar na opiekunki za 3f na godzine ale w Bradford. bardzo fajne 50letnie babki i maja kilkoro dzieciakow

Spalam dzisiaj z moim brzdakiem od 10.30 do 13.20 i dopiero po 14 wygramolilismy sie z domu:szok: Szymon mial dzis tak marudny dzien a najgorsze jest to ze nauczyl sie mowic nie chce i naduzywa tego w moim mniemaniu:tak:
No to se ide

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
OLESKA-Ja nie wiem,nie interesuje sie tym,nie zamirzam jak na rzaie wrocic do Polski:no:
SYLWIA-CZemu nic nie piszesz,wiem ze wchodzilas:-p:-p:-p:-p:-p:-p
kasia8118- a Ty gdzie sie podziewasz??zapomnialas juz o swoich kolezankach??:confused::confused::confused::confused:
AMPAR-No to mialas bliski kontakt z szczurem:szok::-D:-Dja bym z tamtad uciekala gdzie pieprz rosnie:-Dboje sie szczurow:tak::tak:

Do góry